Radu
409 aprobate
radu.g@yahoo.com
207.204.248.179
ARME MILITARE CE AMERICA NU LE ARE, DAR RUSIA LE ARE
De horse237 – https://vidrebel.wordpress.com
SUA cheltuiesc 1,51 trilioane de dolari pe armata sa în fiecare an. Aceasta include nu doar DOD – Departamentul Apararii, ci și banii cheltuiți de alte 6 agenții care acoperă restul cheltuielilor noastre militare. De exemplu, Departamentul de Energie produce arme nucleare.
Rusia își ridică bugetul militar anual la 125 de miliarde de dolari din cauza războiului în curs din Ucraina. SUA au un factor mare de corupție care face armele sale mai scumpe și mai puțin eficiente. Dr Mark Skidmore a descoperit că 17 trilioane de dolari au dispărut din bugetele HUD și DOD din 1998 până în 2015.
Deci, să vedem ce are Rusia și noi nu.
1) Oreshnik IRBM. Are 6 MIRV care la rândul lor are 6 submuniții. 36 de submuniții au lovit pământul la Mach 10. Ele sapă adânc în pământ eliberând căldură la 4.000 C. Topește oțelul și betonul. Rusia a folosit unul dintre acestea într-o zonă industrială din Ucraina. Nu a mai rămas nimic decât praf. Casele aflate la 2 străzi distanță au fost atât de zguduite încât păreau să fi fost lovite de un cutremur de 9,0.pe Richter
2) Avangard este un ICBM Mach 27 cu un focos de 2.000 de kilograme. 27 Mach este de aproximativ 32.000 KMH. Aceasta este o mulțime de energie cinetică eliberată pe o țintă.
3) Mach 12 Kinzhal. Este eliberat dintr-un avion jet. Sapă o groapă de 30 de metri adâncime acolo unde era ținta. Un Kinzhal poate scufunda cu usurinta un portavion.
4) Rachetă de croazieră Mach 9 Zircon.
SUA și Marea Britanie folosesc în continuare rachete de croazieră subsonice la Mach 0,7. Rusia a dat Iranului racheta de croazieră Zircon. Sunt ocupați acum să construiască și să le împărtășească prietenilor lor din Yemen și Liban. S-ar putea să le dezvăluie înainte de învestirea lui Trump pentru a-i demonstra că lumea pe care o cunoștea el a dispărut de mult
5) Krasnopol este un proiectil de artilerie de tip racheta. Poate atinge o ȚINTĂ MOBILĂ la 76 de kilometri distanță. Proiectilul de artilerie-rachetă este tras si la jumătatea drumului spre țintă, o dronă Orlan fii ixează o raza laser pe țintă și ghidează racheta care vine spre destinație, distrugând-o.
6) Dronă Geran 3. Rusia a cumpărat o mulțime de drone sinucigașe iraniene ieftine. Au făcut propria lor versiune, Geran, și a suferit 2 revizuiri majore. Geran 3 este controlat de un operator la o distanță de până la 160 de km sau mai mult. Vede o țintă, radar, artilerie, camion, tanc și o distruge.
7) Dronă rătăcitoare Lancet 3. Nu are operator uman. Are termoviziune. Folosește AI pentru a evalua ținte. Lancet 3 funcționează ca parte a unui roi, identificând ținte și distrugându-le. Ele comunică între ele. Rușii preferă de obicei roiuri de 5 drone Lancet.
8) Murmansk BN este un turn înalt de 35 de metri care utilizează Războiul Electronic pentru a perturba comunicațiile, radarul și sistemele de ghidare ale NATO. Când au fost introduse noi arme NATO în Ucraina, acestea și-au atins țintele în peste 50% din timp. După 3 luni, Războiul electronic rusesc a redus asta la mai puțin de 8%.
9) Rusia a modernizat Iranul la sistemul de apărare aeriană S-400. Apoi au dat și Iranului elemente ale S-500. În cel mai recent atac al Israelului asupra Iranului, au folosit avioane F-35 despre care au aflat rapid că nu sunt ascunse de loc. Radarul iranian s-a incuiat pe F-35 israeliene, astfel încât sioniştii şi-au oprit atacul. Patriot II al SUA este inferior vechiului S-300 sovietic din 1978.
10) Rusia a vândut Iranului 25 de SU-35. Acesta vine inarmat cu racheta aer-aer R-37. Are 2 versiuni. Una are o autonomie mai mare de 400 de kilometri. DOD a crezut că avioanele americane nu trebuie să poarte lupte caeriene, deoarece se vor baza pe rachete cu rază lungă de acțiune. Aceștia sunt aceleași genii care au crezut că apărarea aeriană nu este importantă pentru că aveam supremația aeriană! Deci, F-16 au rachete aer-aer care pot doborî un SU-35 de la 80 km. Dar SU-35 trage rachete de la 400 de kilometri distanță!
11) Bombele planante. Rusia a aruncat zilnic cel puțin 110 până la 120 de bombe glide/planante asupra ucrainenilor. Acestea fuseseră aruncate la 15 kilometri distanță de țintă cu încărcături utile de bombe de 500, 1.000 și 1.500 kg. Recent, au adăugat o bombă de 3.000 kg De asemenea, au îmbunătățit bombele Glide, astfel încât să poată fi eliberate până la 90 km distanță.
Nebunii NATO au vorbit despre invadarea Belarusului.Scenariu:
Prima zi, NATO trece granița in Belarus. Zonele NATO vor fi lovite de unul sau două IRBM Oreshnik. Forțele de pe partea cu Belarus a graniței vor fi lovite de 200 de Iskander, Kinzhal și rachete de croazieră. Apoi urmează dronele Geran III și Lancet III pentru a elimina artileria, radarul, tancurile și camioanele. Și apoi 100 plus de bombe Glide. Urmat de roiuri de drone.
Ce a mai rămas din forțele NATO în ziua 3 va fi văzut alergând spre graniță.
Guvernele din țările participante la NATO se vor prăbuși nu au nici o sansa.
Comenteaza