Mihai
415 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.121

 

,,Ei confirmă, cu surse de nerefuzat, că uciderea civililor a fost totul calculat și intenționat.
https://972mag.com/mass-assassination-factory-israel-calculated-bombing-gaza/
Investigația lor se bazează pe conversații cu șapte membri actuali și foști ai comunității de informații israeliene – inclusiv personal de informații militare și forțe aeriene care au fost implicați în operațiuni israeliene în Fâșia asediată – pe lângă mărturiile, datele și documentația palestinienilor din Fâșia Gaza. , și declarații oficiale ale purtătorului de cuvânt al IDF și ale altor instituții ale statului israelian”.
Ceea ce dezvăluie ancheta este că „armata israeliană are dosare cu privire la marea majoritate a țintelor potențiale din Gaza – inclusiv case – care stipulează numărul de civili care ar putea fi uciși într-un atac asupra unei anumite ținte. Acest număr este calculat și cunoscute dinainte de unitățile de informații ale armatei, care știu, de asemenea, cu puțin timp înainte de a efectua un atac, aproximativ câți civili vor fi uciși cu siguranță.” O sursă le-a spus: „Nimic nu se întâmplă din întâmplare. Când o fetiță de 3 ani este ucisă într-o casă din Gaza, este pentru că cineva din armată a decis că nu este mare lucru ca ea să fie ucisă – că a fost un preț care merită plătit pentru a atinge [o altă] țintă. Nu suntem Hamas. Acestea nu sunt rachete aleatorii. Totul este intenționat. Știm exact câte daune colaterale există în fiecare casă.” Și mai distopic – și aceasta ar putea fi o premieră în istoria războiului – multe dintre ținte sunt identificate de AI: de exemplu, „folosesc un sistem numit „Habsora” („Evanghelia”), care este în mare parte construit pe inteligența artificială și poate „genera” ținte aproape automat la o rată care depășește cu mult ceea ce era posibil anterior. Acest sistem AI, așa cum este descris de un fost ofițer de informații, facilitează în esență o „fabrică de asasinare în masă”. Potrivit surselor, utilizarea din ce în ce mai mare a sistemelor bazate pe inteligență artificială, cum ar fi Habsora, permite armatei să efectueze lovituri în casele rezidențiale în care un singur membru al Hamas locuiește la scară masivă, chiar și celor care sunt agenți Hamas juniori”.
Au condus, după cum spun sursele, o „fabrică de asasinare în masă” la o scară terifiantă cu „daune colaterale” masive și intenționate (adesea familiile întregi ale țintelor, sau chiar uneori o mare parte din cartierul lor), alături de un obiectiv. să distrugă o mare parte din Gaza pentru a „crea un șoc”, totul asupra unei populații care nu avea de unde să scape. Probabil că va rămâne în cărțile de istorie ca fiind unul dintre cele mai depravate masacre din istoria modernă.

,,Site-ul de știri israelian YNET a publicat imagini cu elicoptere israeliene Apache bombardând civili care fug la Festivalul de muzică Supernova. Bombele au fost aruncate de elicoptere israeliene asupra sutelor de civili și vehicule care încercau să evadeze pe câmpul gol. Douăzeci și opt de elicoptere de combat israeliene au tras toată muniția pe care o aveau, inclusiv sute de obuze de 30 mm și rachete Hellfire în timpul zilei. Echipajele tancurilor au primit ordin să bombardeze casele, ignorând orice ostatici israelieni potențial în interior. Acest lucru este confirmat de alte videoclipuri din interiorul kibutzului care arată cadavre acoperite de moloz în urma bombardamentelor. Haaretz, Middle East Monitor și The Grayzone confirmă că forțele israeliene au bombardat casele propriilor cetățeni, ducând la nenumărate morți israeliene care pot fi prevenite. Un israelian, Yasmin Porat, care a supraviețuit ofensivei Hamas din 7 octombrie, spune că civilii israelieni au fost „fără îndoială” uciși de propriile forțe de securitate. „Au lichidat pe toată lumea, inclusiv pe ostatici”. Alte imagini, filmate în interiorul kibutzimului, arată o devastare absolută care seamănă cu bombardamentele repetate ale Israelului asupra Gaza de-a lungul anilor. Unele dintre cele mai groaznice fotografii ale guvernului israelian, care arată cadavre carbonizate și „corpuri arse fără a fi recunoscute”, ar putea, prin urmare, să înfățișeze victimele provocate de Israel.
https://yenisafak.com/video-galeri/gundem/israil-supernova-muzik-festivalinde-sivilleri-bombaladi-goruntuler-ortaya-cikti-4573717?utm_source&utm_medium=social&utm_campaign… + https://aubedigitale.com/les-sequences-filmees-par-un-helicoptere-relancent-le-debat-sur-les-incidents-de-tir-ami-israeliens/… + https://mondoweiss.net/2023/10/a-growing-number-of-reports-indicate-israeli-forces-responsible-for-israeli-civilian-and-military-deaths-following-october-7-attack/?utm_content=buffer550ff&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer… + https://thegrayzone.com/2023/10/27/israels-military-shelled-burning-tanks-helicopters/… + https://middleeastmonitor.com/20231030-report-7-october-testimonies-strikes-major-blow-to-israeli-narrative/… + https://groupegaullistesceaux.fr/2023/11/10/des-helicopteres-apache-israeliens-ont-tue-des-soldats-et-des-civils-le-7-octobre-rapport/… + https://ynetnews.com/article/hkanmp5w6… +https://archive.md/JtyES#selection-873.0-873.346… + https://arretsurinfo.ch/les-forces-israeliennes-ont-tire-sur-leurs-compatriotes-civils-affirme-une-survivante-dun-kibboutz/… + https://electronicintifada.net/content/israeli-forces-shot-their-own-civilians-kibbutz-survivor-says/38861… Vidéos : https://youtu.be/3cPeRSVgUpQ https://youtu.be/fghF54maONw + https://youtu.be/fghF54maONw + https://twitter.com/Am46Med/status/1724399714362065175?t=DwhzrTugqDtoavLLneOkVQ&s=19… + https://twitter.com/Partisangirl/status/1722527493780021654?t=5xCOoYK_TuuLRN8Dyc0nKA&s=19…

,,Într-un interviu acordat publicației de știri Mako din Israel, un pilot Apache a reflectat asupra dilemei întortocheate de a trage în oamenii și mașinile care se întorc în Gaza. El știa că multe dintre acele vehicule ar fi putut conține prizonieri israelieni. Dar a ales să deschidă focul oricum. „Aleg astfel de ținte”, a reflectat pilotul, „unde îmi spun că șansa să trag aici și pe ostatici este scăzută”. Cu toate acestea, el a recunoscut că judecata sa „nu a fost 100%. „Înțeleg că trebuie să tragem aici și repede”, a spus comandantul unității Apache, Lt. Col. E., Mako într-un raport separat. „Să împușc în oamenii de pe teritoriul nostru – acesta este ceva ce nu m-am gândit niciodată că o voi face.”
Lt. Col. A., pilot de rezervă în aceeași unitate, a descris o ceață de confuzie: „Mă aflu într-o dilemă în ce să trag, pentru că sunt atât de mulți.” Potrivit știrilor din ziarul Haaretz, Middle East Monitor și The Grayzone, forțele israeliene au bombardat casele propriilor cetățeni, ucigând 112 dintre cetățenii lor începând cu 7 octombrie.
https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/israil-supernova-muzik-festivalinde-sivilleri-bombaladi-goruntuler-ortaya-cikti-4573717?utm_source&utm_medium=social&utm_campaign
https://mondoweiss.net/2023/10/a-growing-number-of-reports-indicate-israeli-forces-responsible-for-israeli-civilian-and-military-deaths-following-october-7-attack/?utm_content=buffer550ff&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer ,,Armata israeliană a primit ordin să bombardeze casele israeliene și chiar propriile baze, deoarece au fost copleșite de militanții Hamas pe 7 octombrie. Câți cetățeni israelieni despre care se spune că au fost „arși de vii” au fost de fapt uciși de focul prieten? Câteva noi mărturii ale martorilor israelieni la atacul surpriză al Hamas din 7 octombrie asupra sudului Israelului se adaugă la dovezi tot mai mari că armata israeliană și-a ucis propriii cetățeni în timp ce luptau pentru a neutraliza oamenii înarmați palestinieni… Un raport separat publicat în Haaretz a menționat că armata israeliană a fost „obligată să solicite o lovitură aeriană” împotriva propriei sale unități din interiorul trecerii Erez către Gaza „pentru a respinge teroriștii” care au preluat controlul. Acea bază era plină de ofițeri și soldați ai Administrației Civile Israeliene la acea vreme. Aceste rapoarte indică faptul că au venit ordine de la înaltul comandament al armatei de a ataca case și alte zone din Israel, chiar și cu prețul multor vieți israeliene.’’ ,, O femeie israeliană pe nume Yasmin Porat a confirmat într-un interviu pentru Israel Radio că armata „fără îndoială” a ucis numeroși necombatanți israelieni în timpul luptei cu militanții Hamas pe 7 octombrie. „Au eliminat pe toți, inclusiv pe ostatici”, a declarat ea, referindu-se la specialul israelian… În timp ce era ținuta de oamenii înarmați ai Hamas, Porat și-a amintit: „Nu ne-au abuzat. Am fost tratați foarte uman… Nimeni nu ne-a tratat violent.” Ea a adăugat: „Obiectivul a fost să ne răpească în Gaza, nu să ne ucidă”.
,, Videoclipul filmat de oameni înarmați în uniformă ai Hamas arată clar că aceștia au împușcat în mod intenționat mulți israelieni cu puști Kalashnikov pe 7 octombrie. Cu toate acestea, guvernul israelian nu s-a mulțumit să se bazeze pe dovezi video verificate. În schimb, continuă să susțină afirmațiile discreditate despre „bebeluși tăiați capul” în timp ce distribuie fotografii cu „corpuri arse fără a fi recunoscute” pentru a insista că militanții și-au inmolat în mod sadic captivii și chiar i-au violat pe unii înainte de a-i incendia de vii. https://thegrayzone.com/2023/10/27/israels-military-shelled-burning-tanks-helicopters/ Obiectivul din spatele expoziției de atrocități de la Tel Aviv este clar: să picteze Hamas ca „mai rău decât ISIS”, în timp ce se cultivă sprijinul pentru bombardarea în curs de desfășurare a armatei israeliene asupra Fâșiei Gaza, care a făcut peste 7000 de morți, inclusiv cel puțin 2500 de copii la momentul publicării. În timp ce sute de copii răniți din Gaza au fost tratați pentru ceea ce un chirurg a descris drept „arsuri de gradul al patrulea” cauzate de arme noi, media occidentală rămâne concentrată asupra cetățenilor israelieni despre care se presupune că „arși de vii” pe 7 octombrie.’’ ,, Armata israeliană „a eliminat pe toată lumea, inclusiv pe ostatici”, trăgând cu obuze de tancuri în casele din kibbutz. ,, În timp ce relatam despre atacul de 51 de zile al Israelului asupra Gaza în 2014, am dat peste un vehicul distrus în centrul orașului Gaza, aparținând unui tânăr șofer de taxi pe nume Fadel Alawan, care fusese asasinat de o dronă israeliană după ce a aruncat fără să vrea un luptător Hamas rănit. la un spital din apropiere. În interiorul mașinii, rămășițele sandalei lui Alawan încă mai puteau fi văzute topite în pedala de accelerație.
Până în după-amiaza zilei de 7 octombrie, așezările calme și drumurile din deșertul din sudul Israelului au fost carbonizate și căptușite cu mașini bombardate care semănau mult cu cele ale lui Alawan. Luptătorii Hamas, înarmați ușor, au Armata israeliană „a eliminat pe toată lumea, inclusiv pe ostatici”, trăgând cu obuze de tancuri în casele din kibbutz. Au fost cu adevărat capabili să impună distrugeri la o scară atât de cuprinzătoare?’’