Actualizare Ben Fulford (1 iulie 2019): Pentagonul preia G20, va face presiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu și federația mondială

Acum că s-a ajuns la o înțelegere de pace (în principiu) în Peninsula Coreeană (Trump este primul președinte american care a făcut o vizită în Coreea de Nord, n.b.), armata americană, care tocmai a preluat președinția G20, va face demersuri pentru un acord real de restabilire a păcii în Orientul Mijlociu, spun surse din Pentagon.

Pacea se instaurează, de asemenea, în alte locuri de pe glob cum ar fi Ucraina și granița dintre India și Pakistan. Toate acestea se petrec în timp ce SUA și China cheamă la armistițiu în războiul lor comercial și încep să poarte negocieri, după cum afirmă guvernul chinez: „un nou model pentru cooperarea globală”.

Dialogul este necesar să se desfășoare având la bază egalitatea și respectul reciproc. Preocupările legitime ale ambelor părți se impune să fie abordate”, a descris situația site-ul oficial de știri din China Xinhua.

Negocierile vor include discuții cu privire la înființarea unei viitoare agenții de planificare care să funcționeze în armonie cu inițiativa chineză de multe trilioane de dolari Centura și Drumul, spun surse din familia regală britanică.

Celălalt eveniment important de săptămâna trecută (ultima săptămână a lunii iunie, n.n.) a fost o înțelegere între britanici și ruși cu privire la modul în care va fi condusă o Europă post UE, potrivit surselor britanice cât și a celor rusești. Această afacere a fost reflectată de revenirea oficială a Rusiei la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE). Acest grup de 47 de democrații este mai vechi și mai mare decât acela al celor 28 de state membre UE și include actori importanți precum Turcia și Rusia.

De asemenea, din moment ce Rusia a fost marginalizată pentru anexarea Peninsulei Crimeea, aceasta înseamnă o recunoaștere de facto a împărțirii Ucrainei.

Faptul că Angela Hitler, cancelarul german, a fost văzută de două ori tremurând în mod misterios în public, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva a fost lovită cu vreun fel de armă electromagnetică, pentru a forța Germania să renunțe la dominarea UE.

Ceea ce este sigur este că Germania a susținut readmiterea Rusiei în APCE. De asemenea, va fi de acord cu Brexit.

Sursele din Pentagon spun, de asemenea, că un eveniment financiar de tip lebădă neagră este proiectat pentru a pune capăt sistemului financiar fiat, care va fi înlocuit cu Sistemul Financiar Cuantic (QFS), susținut de un coș de bunuri din lumea reală. „Războaiele comerciale, problemele cu Deutsche Bank, lipsa unui acord Brexit și tensiunile din Iran sunt menite să provoace o prăbușire a burselor și sfârșitul monedei fiat pentru a lansa QFS”, au afirmat sursele.

Nu este nevoie să aveți ca sursă un insider din Pentagon pentru a realiza că sistemul actual este sortit matematic eșecului. În primul rând, suma banilor tranzacționați zilnic pe computerele sistemului financiar este literalmente de mii de ori mai mare decât activele din lumea reală pe care ar fi nevoie să se bazeze. În prezent, 80% din tranzacționarea acțiunilor se face prin programe de calculator, ceea ce înseamnă că AI (Inteligența Artificială) controlează deja majoritatea proceselor de luare a deciziilor viitoare ale companiilor cotate la bursă. Acest aspect are efecte în lumea reală.

Mai întâi de toate, se creează o bulă de inflație a activelor de tipul celei care a condus la prăbușirea prețurilor pe piața imobiliară japoneză cu 95%, după explozia acestei bule.

Fondurile de pensii din SUA, de exemplu, asumate în investiții vor avea o rentabilitate de 7,15% pe an. Cu toate acestea, chiar dacă piața valutară crește în valoare mai mult decât acel procent în fiecare an, economia reală crește doar cu cel mult 2%. Întrucât prețurile acțiunilor nu reflectă realitatea care stă la baza acestora, aceasta va însemna că toate fondurile de pensii vor intra în faliment în lumea reală, iar oamenii în vârstă vor suferi de sărăcie, dacă sistemul actual va continua. Creșterea activelor înseamnă, de asemenea, că în SUA, de exemplu, 74% dintre oameni nu își pot permite să își cumpere o casă.

Declanșarea unui nou șoc de tipul Lehman de data aceasta este probabil să însemne un morman de gunoi financiar de 3 trilioane de dolari numit Obligații de Împrumut Garantate, potrivit BIS, banca centrală a băncilor centrale. „Ceea ce este bine pentru astăzi nu este neapărat necesar să fie bun pentru mâine. În mod fundamental, politica monetară nu poate fi motorul creșterii”, admite BIS în ultimul său raport.

Cu alte cuvinte, chiar BIS realizează că ceva de genul unei agenții de planificare meritocratice, bazate pe realitate, ar face o treabă mai bună în a gestiona economia decât să utilizeze AI pentru a distribui banii fiat și a crea bule financiare. Recunoașterea eșecului de către oligarhii financiari este, bineînțeles, motivul pentru care în aceste zile există atât de multe tranzacții frenetice în lumea reală.

Cea mai importantă marfă din lumea reală rămâne petrolul, și aici este zona în care Statele Unite au încă cele mai puternice cărți. Acest tweet al președintelui american Donald Trump arată clar aceasta: „China primește 91% din petrolul din Strâmtoare (Ormuz), 62% Japonia și multe alte țări. Deci, de ce protejăm liniile de transport maritim pentru alte țări (mulți ani) pentru despăgubiri zero? Toate aceste țări ar fi cazul să își protejeze propriile nave.” Sursele din Pentagon spun că acest tweet a provocat deja China, Japonia și India să trimită submarine pentru a „patrula Golful Persic și a vâna submarinele israeliene”.

NotăDupă cum probabil știți, în luna iunie s-a încercat declanșarea unui nou război mondial, prin incendierea unor petroliere în Strâmtoarea Ormuz, dându-se vina pe Iran. Au fost operațiuni steag-fals organizate de Israel și familia Rothschild. Donald Trump, în ultimul moment, nu a semnat ordinul de atac împotriva Iranului.

Desigur, Pentagonul era în spatele tweet-ului. „Cu Mark Esper ca secretar al Apărării și Mark Milley în calitate de președinte al șefilor de stat major, se pare că armata conduce acum Pentagonul după ce marinarii au avut rândul lor, cu [generalul Jim] Mattis și [John] Kelly”. Aceasta înseamnă că marinarii au pus la punct o capcană sigură împotriva mafiei Khazare și acum armata preia mai multe sarcini administrative mai importante.

După cum am menționat în partea de început a acestui articol, armata americană are acum conducerea G20. Aceasta pentru că saudiții, vasali ai americanilor, au preluat conducerea G20 după Japonia. Aceasta înseamnă că militarii americani vor coordona agenda prin intermediul falsului prinț Mohammed bin Salman (MBS).

Pentagonul, desigur, este furios că a fost manipulat de sioniștii radicali pentru a invada Irakul și este hotărât să nu fie manipulat pentru a porni un război cu Iranul. Sursele din Pentagon menționează că „la G20 nu a existat nicio coaliție împotriva Iranului, dar India a anulat un acord de 500 de milioane de dolari pentru a cumpăra rachete antitanc din Israel”.

Faptul că Trump a fost poziționat între Mohammed bin Salman și președintele turc Recep Erdogan la fotografia de grup G20, a avut scopul de a arăta că Turcia împreună cu Arabia Saudită vor colabora pentru pacea în regiune în anul următor”, spun sursele din Pentagon.

Rusia va lucra cu Turcia, Egipt, Arabia Saudită și Iran pentru a forța israelienii să accepte pacea reală, spun sursele FSB rusești. Săptămâna trecută (ultima săptămână din luna iunie, n.n.), Israelul a primit un avertisment atunci când sistemele sale GPS au fost împiedicate să funcționeze de către ruși, ceea ce a făcut ca majoritatea sistemelor lor de arme să fie inutile.

În sfârșit, poporul Israel începe să se trezească. Fostul prim-ministru israelian, Ehud Barak, și-a anunțat revenirea la politică, spunând: „Nu este timpul să fim indeciși … regimul lui Netanyahu, cu zeloții săi mesianici radicali și conducerea lui coruptă, este cazul să fie răsturnat”.

Din moment ce Barak a fost comandantul militar al premierului Benjamin Netanyahu, el știe din experiență personală ce înseamnă un habotnic periculos. Referindu-se la „zeloții mesianici radicali”, el a confirmat ceea ce acest scriitor a afirmat de mult, și anume că Israelul este condus de fanatici care încearcă să declanșeze un Armaghedon artificial.

Revenind la Asia, surse chineze spun că reunificarea Peninsulei Coreene va începe cu măsuri de aprofundare a relațiilor economice prin legarea căilor ferate și a drumurilor, deschiderea complexului industrial Kaesong și permițând turiștilor din Coreea de Sud să viziteze nordul, printre altele.

De asemenea, în Indonezia, președintele Joko Widodo a fost confirmat oficial ca fiind câștigător al alegerilor din această țară, cu 55,5% din totalul voturilor, punându-se astfel capăt încercărilor khazare de a profita de aurul acestei țări. După cum a prezis ambasadorul Red Dragon, „555 va învinge 666”.

Desigur, doar pentru că Satanismul pierde, nu înseamnă că războiul a fost câștigat într-un fel sau altul. Știrile din Italia despre un primar, medici și lucrători sociali care vând copii prădătorilor sexuali reprezintă doar vârful aisbergului. Numai în SUA, peste 40.000 de copii dispar în fiecare an.

Acești oameni, concentrați în partea de sus a structurii puterii occidentale, se luptă literalmente pentru viața lor. Ei știu ce se va petrece cu ei dacă publicul larg va afla ce le-au făcut copiilor lor. De asemenea, vor lupta din greu pentru a-și proteja sistemul de sclavie a datoriilor (actualul sistem bancar).
De exemplu, la finalul lunii iunie, noul președinte kazah, Kassym-Jomart Tokayev, a anunțat că, în loc să salveze băncile, el va prescrie datoriile oamenilor. Este puțin probabil să fi fost o coincidență faptul că explozii majore au distrus o bază militară de acolo în timpul anunțului. Imaginați-vă cum vor reacționa la un jubileu mondial.

Lupta împotriva oligarhilor din înalta tehnologie care conduc Google, Facebook, etc. va fi, de asemenea, foarte dificilă. Pentru a ajuta la câștigarea acesteia, vor fi anunțate în curând recompense ce sunt stabilite pe capul unor acționari majoritari și manageri de top din branșă, spun surse din societatea secretă. Această măsură se datorează faptului că acțiunile juridice ale guvernelor individuale nu vor fi suficiente pentru a îngenunchea aceste companii transnaționale criminale. Este necesar ca ei să fie opriți să distorsioneze adevărul și să îl înlocuiască cu o realitate falsă controlată de AI.

Citiți și:
Khazarii, instigatorii cei mai cruzi din istoria omenirii
Momentul critic în prăbușirea Statului Profund se petrece acum (I)

yogaesoteric
7 septembrie 2019