Fw: Redir.: Fw: ganduri despre prezent

Mesaje primite

Myr Mur

17:31 (acum 6 ore)

către iuliuseuIoniordache
–– Forwarded Message ––
From: Ilarion Isopescu <ilarion.isopescu@yahoo.com>
Sent: Tuesday, March 16, 2021, 01:35:50 PM GMT+2
Subject: Fw: Redir.: Fw: ganduri despre prezent


■ Câți oameni au murit de covid, in 13 luni, în toată lumea?

2,2 milioane, aproximativ

■ Care este populația lumii?

7,8 miliarde, aproximativ

■ Cât înseamnă 2,2 milioane de decese raportate la toată populația lumii?

2.200.000 ÷ 7.800.000.000 x 100 = 0,028 % din populația totala a lumii

■ Cât înseamnă 13 luni?

13 luni x 30 zile = 390 zile rotunjit

■ Care este media deceselor pe zi la nivel global?

2.200.000 decese ÷ 390 zile = 5.741 media zilnică, în toată lumea.

■ Câți oameni mor pe zi, de la comorbidități, în toată lumea?

Vă spun eu! În jur de 100.000 de persoane… Asta înseamnă, aproximativ 36,5 de milioane pe an, în toată lumea!

■ Și, din ăștia 2,2 milioane de morți de covid, jumătate, cel mai probabil, ar fi fost încă în viață dacă s-ar fi folosit medicamentul potrivit.

■ Așa că, repet întrebarea pe care o tot pun de peste 1 an de zile:

UNDE ESTE AMENINȚAREA, CĂ EU NU O VĂD?

De ce purtăm măști?

De ce avem restricții?

 

Eu nu văd nicio amenințare, văd doar un căk* de gripă cu o rată a decesului de 2,2%.

Adică, dintr-un număr de 100 de milioane de infectați au murit 2,2 milioane! Și asta în mai mult de 1 an de zile!

Repet: unde e amenințarea?

Pentru ce am blocat țara și ne-am împrumutat pe 50 de ani?

 

Măi fraților, suntem oligofreni cu toții?

Ne mor 300.000 de români pe an de la boli cronice și noi am luat credite de zeci de miliarde pentru ce? – pentru că au murit 18.000 de români într-un an, de covid?

Păi, 2,2 milioane de oameni la nivel mondial sau 18.000 de români, într-un an de zile, ar putea muri și de la o sperietură sau de bătrânețe! Asta înseamnă 0/zero, pe lângă decesele din orice altă boală!

 

Așa este, gripa asta… covid, există, sunt de acord! A omorât 18.000 de români în 390 de zile. Sunt de acord; dar, din orice alte cauze se moare înzecit și nu se cheltuie nici pe sfert atâția bani, nici nu se închide țara și nici nu se mai isterizează nimeni!

De ce interesul ăsta subit pentru o gripă cu rata mortalității de 2,2 % la nivel global – o cifră care este cu mult sub alte tipuri de gripă, ca rată de mortalitate?

Vi se induce că este extraordinar de contagioasă, extraordinar de periculoasă, mortală! Nu e nici pe departe extraordinară și nici atât de mortală! Rata decesului s-a păstrat constantă în toată această perioadă! Din 100 de milioane de infectați au murit 2,2 milioane… și ăia cu probleme nasoale de sănătate! Adică, 2,2% din numărul total al celor infectați și 0,028 % din numărul total al populației lumii.

Ridicați privirea din pământ și citiți! Informați-vă din surse alternative!

 

Îmi place să cred că nu sunt nici tâmpit, nici cretin și nici nu am probleme de percepție!

Astea sunt cifrele… Le văd doar eu? Are toata lumea ceva la cap?

Aici nu mai contează dacă ești PNL-ist, USR-ist, PSD-ist, AUR-ist sau ce altceva mai vreți voi!

Ceea ce se întâmplă este de un cretinism dus la extrem! Ne afectează pe toți și ne afectează pe termen lung! Pe foarte, foarte mulți ani!

 

Nu există nicio amenințare reală! – o arată cifrele. Cum puteți crede orice altceva, când astea sunt cifrele, reale și publice? Nu-i normal să credeți altceva! Nu-i logic! Încep să cred, în cel mai real mod, că mulți dintre noi au probleme serioase sau că ni s-a întâmplat ceva rău, în masă!

Ați pățit ceva? – pentru că nu există nicio explicație rațională la tot ceea ce acceptați, fără să existe nici cea mai mică motivație reală! Nu există justificare! Puteți înțelege acest lucru extrem de simplu pe care îl arată cifrele? Nu există justificare pentru absolut nimic!

Încep să mă simt ca în filmele de groază! Ce-ați pățit? Scrie negru pe alb: 2,2 milioane de persoane decedate într-un an, în toată lumea! Uite, scrie aici, este real! Asta-i realitatea, orice altceva este o minciuna sau o manipulare dusă la extrem!

 

De câte ori se mai așază lucrurile, iese câte un nemernic pe post și zice că vine alt val și intrați în panică, iar! De câte ori se mai așază lucrurile și nu mai au ce sa facă, apare o nouă tulpină și înlemniți în case! De câte ori nu mai au justificări ca să vă restricționeze, apare alt val, altă tulpină și aplaudați restricții și vaccinuri sau alte cretinisme!

Nu fiți senili, nu vă lăsați mințiți la nesfârșit, că trece viața pe lângă voi. Vi se ratează copiii, vi se irosesc viețile și vă  pierdeți timpul trăind în frică!

Vi se scurge viața și vi se vinde pământul de sub picioare, în timp ce priviți aiurea, cu mintea pierdută!

Dacă eliminați toate testele fals pozitive, toate decesele declarate greșit sau alte erori, nu mai rămâne nimic din toată „pandemia” asta… a lor!

 

Singura amenințare reală este sănătatea mentală pe care o ignorăm din cauza mândriei și economia țării pe care o lăsăm să fie îngropată! Singura amenințare reală este colapsul economic!

Dacă economia va fi îngropată, următorii suntem noi! Asta-i amenințarea reală, restul e doar ficțiune! Și totul se întâmplă fiindcă o permiteți, fiindcă vă este teamă de o minciună!

Ne lăsăm vânduți cu ochii fixați în televizoare! Nu-i normal! Nu-i normal ce ni se întâmplă! Vă rog eu, mult, citiți ceea ce am scris și folosiți-vă mintea, nu vă lăsați conduși de frică!

Reacționați! Puneți-vă întrebări privind cifrele; cifrele nu mint, ci doar modul în care vă sunt prezentate!

 

Mă mulțumesc doar cu atât! Nu o faceți pentru mine! O faceți pentru noi toți! În caz contrar, sunteți părtași la tot ce ceea se întâmplă și veți fi vinovați în egală măsură! – complici.

Nu mai am cuvinte! Am epuizat tot ceea ce puteam să spun!

Aveți curaj! Priviți cifrele și căutați adevărul și singuri!

Distribuiți si voi! Hai, fără frica!

 

Aureliu Surulescu,

actor