Intră în joc și Siberia?
Vezi articolul
1
Sorin
36 aprobate
sorin.filip5780@yahoo.com
89.44.79.65
Pe undeva există o colaborare între unii americani globaliști și China comunistă de fac cercetare pe viruși cu cofinanțare americană (”gain of function”) pentru a-i transforma în arme biologice. Așa ne-am pricopsit cu Covid-ul. Cine știe ce alte măgării au mai prelucrat nenorociții ăștia.
China n-ar fi avut saltul ăsta tehnologic și economic fără concursul direct al americanilor, deci are un rol de jucat în Noua (Dez)Ordine Mondială. Nu cred că și-au pregătit înlocuitorii, apoi sunt câțiva ani de când marile corporații ori și-au repatriat o parte din producție (Japonia, Coreea) ori le-au mutat în Vietnam, India și alte țări cu forță de muncă ieftină. În plus China are o uriașă criză imobiliară, una imensă a șomajului la orizont, sănătatea precară a adulților și obezitatea tinerilor, o scădere demografică remarcabilă și neputința statului de a-i convinge pe chinezi să facă mai mulți copii (politica unui singur copil a fost abrogată), minoritățile asuprite care vor/pot produce conflicte interne, criza cărbunelui insuficient după punerea unui embargou asupra celui australian și de care depinde producerea energiei, probleme cu agricultura, etc. Nu stă nici China pe roze. (http://nwasianweekly.com/2011/09/china%E2%80%99s-unhealthy-habits-drive-chronic-diseases-up/)
(https://www.youtube.com/watch?v=GGHasAqXrM4)
(https://www.youtube.com/watch?v=XcoZvQZLbOI)

Nu cred că este încă momentul să le cântăm prohodul americanilor, dar cu siguranță vor primi câteva lovituri dure dacă nu aleg un președinte ca Trump în 2024. Problematică este situația României în următorii ani pentru că nu avem industrie, nu producem suficient, nu contăm. Țările mici și mijloci vor plăti un preț greu cât timp mastodonții ăștia se înfruntă.