Are efect vaccinarea?

2021-10-09T19:13:03+03:009 octombrie 2021|Textele altora|

Focar de Covid la un centru medical din Israel, cu toate că pacienții și membrii personalului erau vaccinați. Nevaccinații au făcut forme ușoare, în timp ce cinci pacienți vaccinați au murit, deși aveau pașapoarte de vaccinare

Focar de Covid la un centru medical din Israel, cu toate că pacienții și membrii personalului erau vaccinați. Nevaccinații au făcut forme ușoare, în timp ce cinci pacienți vaccinați au murit, deși aveau pașapoarte de vaccinare  Foto: RomâniaTV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Un articol publicat la 30 septembrie în Eurosurveillance ridică semne de întrebare cu privire la imunitatea generată de vaccinul anticovid, relatează The Defender.
Studiul citează un focar de COVID care s-a răspândit rapid în rândul personalului unui centru medical israelian – în ciuda unei rate de vaccinare de 96%, a utilizării măștilor chirurgicale N-95 de către pacienți și a echipamentului de protecție.
Rata calculată de infectare în rândul tuturor pacienților și personalului expus a fost de 10,6% (16/151) pentru personal și de 23,7%  pentru pacienți, într-o populație cu o rată de vaccinare de 96,2% (238 de persoane vaccinate/248 de persoane expuse).
Documentul a menționat că mai multe infectări au avut loc probabil între două persoane care purtau amândouă măști chirurgicale și, într-un caz, au folosit un EPI complet, inclusiv mască N-95, mască de protecție facială, halat și mănuși.
Dintre cele 42 de cazuri diagnosticate în focar, 38 de persoane au fost complet vaccinate cu două doze de la Pfizer.
Dintre cei infectați, 23 erau pacienți și 19 erau membri ai personalului. Toți membrii personalului s-au recuperat rapid. Cu toate acestea, opt pacienți vaccinați s-au îmbolnăvit grav, șase au devenit grav bolnavi, iar cinci dintre cei grav bolnavi au murit. Conform legilor din Israel, toți aveau pașapoarte de vaccinare în regulă. Cei doi pacienți nevaccinați depistați au avut forme ușoare de COVID. Extras doveditor din studiul citat:
  
Autorii au concluzionat:
„Această comunicare … contestă ipoteza că ratele ridicate de vaccinare universală vor duce la imunitate de turmă și vor preveni apariția focarelor de COVID-19 … În focarul descris aici, 96,2% din populația expusă a fost vaccinată. Infecția a avansat rapid (multe cazuri au devenit simptomatice în termen de 2 zile de la expunere), iar încărcătura virală a fost ridicată.”
Potrivit documentului, focarul a pornit de la un pacient complet vaccinat, în vârstă de 70 de ani, care a fost internat cu febră și tuse și plasat într-o cameră cu alți trei pacienți.
Pacientul nu a fost testat pentru SARS-CoV-2 în ziua internării, deoarece simptomele sale au fost confundate cu o posibilă infecție a fluxului sanguin care exacerba insuficiența cardiacă congestivă.
Pentru a determina sursa focarului, cercetătorii au efectuat o analiză filogenetică a secvențelor SARS-CoV-2 cu genom întreg, care erau disponibile pentru 12 cazuri din focar, inclusiv personalul și pacienții din secțiile A, B și C și din departamentele de dializă.
Toți au fost infectați cu varianta Delta și conectați epidemiologic și filogenetic la același focar, cu excepția unui caz. Acel caz și trei membri ai personalului nu au fost considerați ca făcând parte din focar.
„Aceasta este o lucrare foarte interesantă și este foarte solidă din punct de vedere științific”, a declarat Dr. Brian Hooker, Ph.D., P.E., directorul științific al Children’s Health Defense și profesor de biologie la Universitatea Simpson.
„Rata de pătrundere de 96,2% din populația vaccinată arată că, în acest caz, vaccinul a fost practic inutil în prevenirea transmiterii”, a spus Hooker. „De asemenea, trebuie remarcat faptul că cele două cazuri raportate în rândul pacienților nevaccinați au fost ușoare, în timp ce cinci dintre pacienții vaccinați au murit.”

Un comentariu

  1. CD 9 octombrie 2021 la 9:54 pm - Raspunde

    In primul rand nu sunt vaccinuri ci tratamente genetice, care sunt experimentale pina in 2023 si care fac ca propriile noastre celule sa produca virusulca sa se sezizeze sistemul nostru imunita , insa producand virusul, intr-o anumita forma, totusi ii putem infecta pe cei din jur.
    Un exemplu si mai puternic este Singapore-ul, care are populatia vaccinata de 3 ori in proportie de 83%, iar partial 100%.
    Au inceput si marile firme sa scoata medicamente antivirus caci se apucasera tarile mai mici sa produca medicamente eficiente si lua Profitul Pharmei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top