CD
1.531 aprobate
denitsoc@gmail.com
23.227.148.108
ARABIA SAUDITĂ SPUNE ‘SCREW YOU’
– la vechiul acord al lui Trump pentru a recunoaște regimul criminal din Palestina ocupată
postat de INTEL-DROP 7 februarie 2024 – ViberEmail

Arabia Saudită a cumpărat zece arme nucleare (W-54) care au fost furate din stocurile americane de la PANTEX în anii 1990 de Victor Bout, conform unui document AIEA divulgat.

Declarația Arabiei saudite spune că „nu vor exista relații diplomatice cu Apartheid Israel dacă nu este recunoscut un stat palestinian independent la granițele din 1967”.
De către personalul MEE
Ministerul de Externe al Arabiei Saudite a turnat apă rece asupra afirmațiilor că a fost pregătit să normalizeze relațiile cu Israelul înainte ca o încetare a focului să fie intermediată în Gaza și fără progrese către statalitatea palestiniană.

„Regatul și-a comunicat administrației SUA poziția fermă conform căreia nu vor exista relații diplomatice cu Israelul decât dacă un stat palestinian independent este recunoscut la granițele din 1967 cu Ierusalimul de Est ca capitală și că agresiunea israeliană asupra Fâșiei Gaza se oprește și toate forțele de ocupație israeliene se retrag din Fâșia Gaza”, a declarat ministerul într-o declarație emisă miercuri dimineața.

Sursa: https://www.theinteldrop.org/2024/02/07/saudi-arabia-says-screw-you-to-trumps-old-deal-to-recognize-the-war-criminal-regime-in-occupied-palestine-for-american-nukes-truth-bomb

Traducerea: CD