1- Singurul aliment ce nu se deterioriază este mierea;

2- În Parlamentul britanic, care numara 650 de membri, sunt doar 400 de locuri. Cine întârzie trebuie să stea în picioare.

3-Un melc poate dormi trei ani.

4-Greutatea tuturor furnicilor de pe Terra este mai mare decât greutatea tuturor oamenilor.

5-Crocodilul „nou-născut” este de trei ori mai mare decât oul din care a ieşit.

6-Urşii polari sunt stângaci.

7-Creierul bărbaţilor este organizat fie pentru a vorbi, fie pentru a asculta. Nu le pot face pe amândouă în acelaşi timp. Asta înseamnă că dacă un bărbat vorbeşte, el a surzit, nu mai poate auzi nimic. Când vorbeşte, o femeie poate auzi în acelaşi timp. Deci, atunci când o femeie vorbeşte cu un bărbat, trebuie să-l lase să termine ce are de spus, altfel el nu poate auzi nimic.

8- Deschide un document nou în Word şi scrie =rand(200,90) , apoi apasă enter. Microsoft e gata să „platească milioane” pentru cel care poate oferi explicatia. Încearcă !!!

9- Propoziţia: „The quick brown fox jumps over the lazy dog” foloseşte fiecare literă a alfabetului

10- Puricele poate sări de peste 350 de ori lungimea trupului său. Este ca şi cum un om ar sări peste un teren de fotbal.

11- Inima unei balene albastre este la fel de mare cât o maşină.

12- În Marea Britanie, din 99 de oameni accidentaţi moare 1, în Germania, din 60 de oameni accidentaţi moare 1, iar în România, din 3 oameni accidentaţi moare 1.

13- Sunt mai multe găini decât oameni în lume.

14- Coca Cola poate fi folosită şi pentru a curăţa parbrizul maşinii tale când se murdăreşte la drum lung şi ai rămas fără lichid de spălare.

15- Pentru a desprinde orice fel de hârtii, gumă sau silicon, lipite pe orice suprafaţă de sticlă, umezeşte zona respectivă cu Coca Cola.

16- Apelul de urgenţă este 112 peste tot în Europa. Acest numar poate fi apelat şi dacă ai tastele blocate.

17- O persoană normală este cu circa 6mm mai lungă noaptea. Corpul uman se lungeşte în timpul nopţii.

18- Zilnic, avem în jur de 70 000 de gânduri.

19- Un creier uman generează mai multe impulsuri electrice într-o zi decât toate telefoanele din lume.

20- Cât de deştept este piciorul tău drept ? Încearcă asta ! Este de la un chirurg ortoped. Îţi va pune mintea în încurcătură şi vei continua să încerci din nou şi din nou, pentru a vedea dacă eşti mai deştept decât piciorul tău, dar nu vei reuşi …

20.1 În timp ce stai la birou în faţa calculatorului, ridică piciorul drept de pe podea şi fă cu el cercuri în sensul acelor de ceasornic.

20.2 Acum, în timp ce faci asta, desenează cifra „6” în aer cu mâna dreaptă. Piciorul îşi va schimba sensul de rotaţie …

21- Nu se poate strănuta cu ochii deschişi.

22- Un strănut iese din gură cu o viteză de peste 965 km/h .

23- Cuvântul cimitir vine din grecescul koimetirion, care înseamnă „dormitor”