Comentariul făcut de RADU ȘTEFAN la articolul
O carte care trebuie urgent tipărită în mii de exemplare. Eventual la editura HASEFER…

LECTURA OBLIGATORIE despre apostolii urii

NOROC CA NU TOTI EVREII PE CARE II CUNOASTEM NOI SI DIN ACEST BLOG, IMPARTASESC ACEASTA ATITUDINE FATA DE OAMENI, CI NUMAI CEI CE PRACTICA TRIUMFALISMUL IUDAIC:

DESPRE TRIUMFALISMUL IUDAIC SI RASTURNAREA ADEVARULUI ISTORIC CU CAPUL IN JOS SI CU PICIOARELE IN SUS: aveti aici traducerea Carolinei din filmului lui DAVID DUKE postat initial in limba germana. Veti vedea NUMERELE CRIMELOR LOR SI CUM PREDICA UNII ACELEASI CRIME IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Die zionistische Rote Armee von Dr D Duke deutsch
Die zionistische Rote Armee von Dr D Duke deutschView on www.youtube.comPreview by Yahoo

Die zionistische Rote Armee von Dr D Duke deutsch
Hide message history

TRANSCRIERE SI TRADUCERE de CAROLINA
din filmul:
Die zionistische Rote Armee von Dr D.Duke deutsch
(„Armata rosie zionista” de Dr D.Duke)
Video: Israel will ein Denkmal für die (zionistische) Rote Armee errichten
(Izraelul vrea sa ridice un monument Armatei Rosii)

expus pe situl care trateaza intrebarea daca Putin nu cumva a schimbat taberele intrucat el aproba inaltarea de catre Izrael a unui monument, in Izrael, al Armatei Rosii – vedeti articolul initial, deja expus, despre Putin, tradus de mine.

http://stopesm.blogspot.be/201…

 

 

Die zionistische Rote Armee

von Dr D.Duke

„Hello, eu sunt David Duke .
Cateodata va simtiti pur si simplu prea neajutorati in timp ce adevarata fata a zionismului isi face aparitia in intreaga lume .
Aici avem un titlu din „Izrael Post”: „PM.Israel to Erect Red Army Memorial”
Prim ministrul Izraelului, Netanyahu, a anuntat ca Izraelul vrea sa ridice un monument Armatei Rosii. Izraelul vrea sa onoreze Armata Rosie Bolsevica. Din 1927 pana la sfarsitul celui de al 2-lea razboi mondial, aceasta a ucis , a torturat si a maltratat mai multe fiinte umane decat orice alta armata din intreaga istorie a omenirii. Ei au epurat etnic si au ucis cel putin 7 milioane germani precum alte milioane de oameni din intreaga Europa de Est . Ei au violat cel putin 2 milioane femei germane si mai multe milioane femei si fetite est europene . Izrael vrea sa onoreze aceeasi Armata Rosie glorioasa care a trimis milioane de crestini in iadul pre pamant al gulagurilor, aceeasi Armata Rosie care a înrobit Europa de Est timp de o jumatate de secol. Daca vorbesc rau despre Armata Rosie, nu vorbesc despre rusi ca oameni. Pe acestia ii admir in mare masura . Rusii au fost victime ale Armatei Rosii ca si restul Europei , poate si mai rau.
In martie 2001 m-am intalnit cu marele laureat rus al Premiului Nobel: Alexander Solshjenytsin . Acest lucru a fost pentru mine implinirea visului vietii mele. El mi-a spus fara ocol ca bolshevicii erau condusi de nerusi(alogeni), care ii urau in realitate pe rusi .Natural ca devine simplu sa intelegem pentru ce Izraelul onoreaza Armata Rosie .
Ei au fost controlati de acelasi procent de evrei care conduce Izraelul astazi . Cel ce a fondat-o a fost cel cu numele schimbat in Leon Trotzki, suna ruseste, dar numele lui autentic era Lev Bronstein. El a supravegheat uciderea a milioane de crestini rusi .Ziarele evreiesti chiar se lauda cu originile evreiesti ale lui Lenin. Cinci dintre cei sase cei mai importanti conducatori bolsevici cu pozitii la varf erau de asemeni evrei: Lenin, Trotzki, Zinoview,Kamenek si Zverdlov, si fiecare dintre ei, inclusiv Lenin, vorbeau Yiddish. Solshjenytsin descrie in cartea lui „Ahipelagul Gulag” pe cei sase cei mai importanti administratori de varf a celei mai mari masini de ucidere din intreaga istorie umana: Aron Soltz, Jakov Rappoport , Lazar Kogan , Gengryk Jagoda, Matvey Berman , Naftaly Frenkel – nici-unul dintre ei nu era rus etnic. Fiecare ar fi intitulat azi la primirea cetateniei Izraelului, (intrunind conditiile). Recunoasteti aceasta fata? Acest a fost probabil unul dintre oamenii cei mai rai care au trait vreodata! Numele lui este Ilya Ehrenburg.Cuvintele lui care exortau la genocid au fost tiparite in milioane de pamflete pentru Armata Rosie.
Citat: „Atunci cand o portiune de front este linistita si nu este implicata in vreo batalie, atunci ucide in acest interval de timp , un german. Cand ai ucis unul deja, atunci mai ucide inca unul. Nu exista pentru noi ceva mai amuzant decat o gramada de cadavre nemtesti.”
Si inca un alt citat: „Ucide, ucide, in rasa germana nu exista altceva decat raul. Niciunul dintre cei vii si niciunul dintre nenascuti nu este altceva decat rau. Foloseste violenta si distruge mandria rasei a acestor femei germane. Luati-le drept prada ce va cuvine! Ucideti cand avansati cu armata. Ucideti, voi soldati eroici ai Armatei Rosii. Majoritatea crestinilor europeni sunt de partea germanilor ! Ei merita acelasi tratament!”
Aici aveti un citat din „Daily Mail” despre violurile Armatei Rosii:
” Tot asa ca violurile de aproximativ 2.000.000(doua milioane) din Germania , au existat peste tot printre simpatizantii nazistilor , ca in Viena, intre 70.000 si 100.000 violuri. In intreaga Ungarie au existat 50.000 pana la 200.000 violuri . In Romania au existat mii de violuri.
Dar si acolo unde populatia a fost impotriva national-socialismului, ca in Polonia, Cehoslovacia si Iugoslavia , au existat aceste cazuri. Chiar mai mult, rusoaice eliberate din lagarele de concentrare, emaciate de foamete si care purtau inca uniforme de detinut, au fost violate de Armata Rosie.
Citeaza un tanar ofiter rus care a raportat ce a vazut, ce i s-a intamplat unei coloane de refugiati germani, constituite de sute de femei si copii:
„Femei , mame si copiii lor zaceau de-a lungul drumului, la dreapta si la stanga .Si in fata fiecareia dintre ele statea o armada galagioasa de barbati cu pantalonii coborati. Femeile care menstruau sau care isi pierdusera cunostiinta, erau impinse de-o parte iar barbatii armatei noastre le impuscau pe acelea care incercau sa-si apere copiii. ”
El continua si explica faptul ca „violul era o actiune care implica tortura si mutilarea victimelor si de cele mai multe ori se incheia cu linsarea victimelor.”
Nu a existat nici-un proces de criminal de razboi pentru Ilya Ehrenburg!!!!!!(sublinierea traducatorului)
De fapt el a fost chiar onorat de catre organizatiile evreiesti. Exact ca si de catre presa main stream americana. Ca si filmul „Inglorious Basterds” , care proiecteaza ura si tortura, si care este laudat de ei, ceea ce reprezinta doar inca un steag nou care flutura mentalitatea lui Ilya Ehrenburg. De fapt Armata Rosie bolsevica de criminali , din zilele ei cele mai timpurii, a fost sprijinita entuziastic de catre comunitatea evreiasca din intreaga lume si de bancherii internationali ca Jakob Schiff sau Goldmann Sachs.
Sprijinirea Armatei Rosii nu este nimic nou pentru zionisti.
Ilya Ehrenburg, acest ucigas de popoare dement care este vinovat de violul si de genocidul asupra milioane de oameni nevinovati , este de asemeni laudat de Muzeul Holocaustului din Izrael.
Publicatia „Canadian Jewish News” raporteaza ca leaderul comunist, avea atata loialitate pentru evrei si Izrael , incat a lasat in secret mostenire, toate hartiile lui private Izraelului, nu Rusiei.
Recentele dezvaluiri ca aranjamentul lui Ehrenburg, ca sa revina arhivele lui private, Izraelului, depuse la biblioteca si in arhivele Yad Vashem inca in timpul vietii lui, constituie o revelatie coplesitoare a faptului ca spiritul lui Ehrenburg traieste in continuare, asa cum este acest spirit oglindit in filmul „Inglorious Basterds” unde filmul cere torturarea, sadismul si uciderea cu sange rece a tuturor dusmanilor Izraelului .
Acesta traieste si in Academie, care mosteneste spiritul, si-l transmite in continuare.
Si in medii, care in plus, lauda aceasta varsare de sange patologica.
Abe Foxman, capul lui „Antidefamation League”(ADL), a declarat ca acest film ar trebui sa capete premiul Academiei, el a zis, citam: „cu ajutorul dramei, comediei si romantei, filmul este distractiv si totusi stimuleaza la meditatie. Sa speram ca milioanele de spectatori care-l privesc, vor intelege spaima holocaustului si vor rezona in sensul meu : ” macar de-ar fi adevarat!”
Dumnezeu stie faptul ca aceasta crima este adevarata!
S-a intamplat nu numai soldatilor ci si milioanelor de femei si copii nevinovati in intreaga lume a Europei de Est si in Rusia . Si se intampla exact la fel si azi palestinienilor,ei sunt cele mai recente victime ale aceluiasi vechi spirit al raului . Mediile dominate de evrei prezinta palestinienii drept rai si teroristi . Zionistii care-i terorizeaza de fapt, care -i alunga din casele lor, ii bombardeaza, ii ard si ii mutileaza cu zecile de mii. Ei sunt portretizati de mediile iudaice drept bietele victime inocente ale palestinienilor celor rai.
Dumnezeu sa-i ajute pe palestinieni! Oamenii din America si din Europa sunt alaturi de voi!
De curand recenzia mea critica asupra filmului „Inglorious Basterds” , a fost cenzurata de extremistii evrei. Filmele evreiesti te aduc in starea de a zice, privind tortura ,sadismul, si omor, spui : grozav, minunat!”
Dar indrazneste sa critici aceasta josnicie: atunci esti tu neomul!
Va rog ajutati-ma sa raspandesc aceste informatii!
Tot ceea ce spun se afla in cartea mea „Awakening on Jewish Supremacism” (Trezirea/constientizarea asupra suprematismului iudaic)
Cititi aceste carti care sunt citite si apreciate in lumea intreaga de milioane de oameni-mergeti la situl meu din internet David Duke.com si la linkurile in functiune in acest loc.Cercetati si verificati fiecare cuvant pe care vi-l spun. Va sfatuiesc sa chestionati faptele din punct de vedere stiintific, (dincolo de istoria oficiala) si sa gandititi independent.Impreuna vom darama adevaratii apostoli ai urii.”