Apocalipsa, după Paul Ghițiu

2019-01-09T19:45:24+02:009 ianuarie 2019|Textele altora|

UE, NATO dispar, SUA se rupe, Occidentul se islamizează. O nouă lume a început ieri!

FacebookTwitterg+Email
Din cele ce aud, văd, citesc, mai toți românii sunt preocupați de soarta României; unii în mod onest, alții ca urmare a manifestării concrete a unor interese interne și externe în slujba cărora se așează. Și firesc, câți români onești atâtea variante (în cazul celorlalți, chiar dacă sursele de plată sunt diverse, putem constata o mare congruență a proiectelor de viitor).
A face previziuni pentru România este însă un lucru extrem de dificil pentru că încurcăturile datorate chiar românilor plus vortexurile provocate de poli externi, așezate pe un anumit specific local, ridică stavile greu de trecut analiștilor onești (nu e cazul celor care fac fezandarea populației pentru obiective avute în planul de manipulare și condiționare).
Dar dificultatea unei proiecții precise a viitorului este sporită până la cote apropiate de imposibil din cauza frământărilor, schimbărilor, tensiunilor la nivel mondial, cum nu au mai fost din perioada premergătoare și oarecum postmergătoare celui de-al doilea război mondial. Este vorba de schimbări dramatice de mentalitate,  schimbări politice și economice surprinzătoare și chiar modificări de geografie.
Astfel, a face estimări, previziuni, proiecții pentru România, fără a vedea ce se întâmplă în jurul nostru și fără a avea o bună imagine a ceea ce se întâmplă în lume, ar fi un demers lipsit de substanță. De aceea, înainte de a mă opri asupra noastră, după o enumerare cu infime explicații, în cadrul acestui text, a unor tendințe, procese, schimbări majore, voi reveni cu dezvoltarea acestora în analize alocate fiecărui subiect în parte. Iar în cadrul acestora, acolo unde e nimerit sau necesar, voi face trimiterile de rigoare către noi.
Cele câteva subiecte asupra cărora mă voi opri privesc fenomene, entități statele și organizaționale a căror evoluție ne privește direct. Plaja de timp în care le voi încadra este de la 1 la 30 de ani, pornind din 2019.
De asemenea, dincolo de revoltele, sau războaiele civile din interiorul statelor occidentale, nu discut posibilitățile conflictelor militare, ci numai voi aminti posibilitatea unora. Evident, orice discuție este anulată de un eventual conflict mondial, nuclear sau nu (din păcate, aproape sigur, nuclear).
Confruntarea dintre mafia financiară globalistă și conservatori va fi tot mai încinsă.
Tabăra mafiei globaliste își continuă ofensiva pentru acapararea întregii lumi folosind resurse financiare și materiale uriașe, instituții internaționale, guverne naționale, ong-uri, elitele progresiste. În acest sens, „Agenda 21” a ONU își completează cu perseverență programul:  multiculturalism, identitate de gen, educație sexuală, migrație, vaccinuri fără frontiere, dictatura „ecologistă” etc. „Agenda 2030” a ONU urmărește ca la nivelul anului 2030 să se definitiveze guvernarea globală, care ar marca printre altele chiar desfințarea capitalismului.
Dar, o altă ordine mondială decât „Noua ordine mondială”,  pregătită pentru noi de mafia financiar-bancară globalistă, pare a se configura. Marxismul, deghizat în progresism, este tamponat tot mai tare de revolta popoarelor și elitelor conservatoare. În locul guvernării mondiale, ne îndreptăm către o lume multipolară; noile puteri mondiale, China și Rusia, susțin valori și principii identitar-conservatoare.
Modelul economic mondial se schimbă.
Mitul unei economii mondiale organizate cu reguli adoptate în comun se prăbușește, noua ordine mondială, care se naște, este una în care fiecare țară își pune la vedere, nu ascunse după aparențele cooperării internaționale, armele economice în serviciul propriilor interese. O criză economică americană în 2019 ar putea marca în regim de urgență, spun unii specialiști, sfârșitul neoliberalismului.
SUA rămân tot peste ocean, se dezmembrează și o parte dintre state se islamizează.
În SUA albii devin minoritari în 2045, pe o proiecție care nu ia în calcul migrația masivă ce poate deveni o realitate imediat ce democrații/comuniștii câștigă președinția.
SUA se sparg, după ideologia dominantă în diversele state (marxistă sau conservatoare) și politicile impuse (migrație, lgbtq-ism, ideologia genului etc.) și funcție de componenta etnică și rasială: organizațiile reprezentative ale negrilor au deja în plan formarea unui stat și unei națiuni în interiorul actualului  stat federal, dar independent de acesta.
Europa de Vest va fi zguduită de revolte sociale și de islamizare.
Continuă și se amplifică revolta populației împotriva elitelor corupte, slujitoare ale mafiei globaliste. Se dezvoltă conflictul între populație și elite de tipul „vestelor galbene”, conjugat cu alte formule mai reduse numeric, dar mult mai organizate.
Schimbări de regimuri și de direcție. Stare de instabilitate prelungită.
Statele devin preponderent islamice chiar și acolo unde musulmanii nu constituie majoritatea, ci o minoritate de 20-25 % reprezentată politic unitar.
Populație majoritar islamică în circa 25-30 de ani în toate statele în care se aplică „Pactul pentru migrație” și nu se pune stavilă sosirii de noi migratori. Declanșarea unor conflicte armate între localnici și musulmani tot mai probabilă.
Uniunea Europeană este imposibil de reformat și se prăbușește, sau este destrămată în mod organizat.
Contestată tot mai puternic chiar și în statele care beneficiază masiv economic de pe urma ei (Germania, de ex.), ca fiind o construcție a mafiei globaliste îndreptată împotriva persoanei umane și a națiunii, și complet neadecvată noului model economic mondial, UE dispare.
Statele din centrul și sud-estul Europei  formează alianțe regionale proprii și le dezvoltă pe cele existente – Visegradul.
Pe fondul problemelor interne și al islamizării din statele vest-europene și al evoluțiilor din SUA (inclusiv, în plan temporal apropiat, poziționarea președintelui Trump), NATO moare de la sine, sau este dizolvată.
Rusia rămâne tot în apropierea României, în creștere economică și de influență.
China își încetinește economia, dar  își continuă expansiunea în Africa, America de Sud și în Europa.

India devine tot mai prezentă în lume încercând să-și concureze vechia rivală, inclusiv în domeniul investițiilor – propriul „drum al mătăsii” etc.

Sunt posibile războaie locale, regionale, intra și intercontinentale, sau chiar mondiale. Iar unele dintre ele chiar vor avea loc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top