Fw: Enough Is ENOUGH – GOP Prepares DRASTIC Action!

Pot Logaru To:
Marian Ilie

Sat, Jul 29 at 9:57 PM

La cat de inghesuit este acum Biden in corzile ringului cu scndalul privind spagile de la straini nu e exclus ca anturajul lui si mai ales Serviciile sa pregateasca o cale de iesire…

Un reprezentant republican vrea să avanseze cu demiterea lui Biden

Din ce în ce mai mulți membri republicani ai Camerei Reprezentanților se alătură apelului de demitere a președintelui Joe Biden.

Cel mai recent care a făcut acest lucru este reprezentantul Jim Banks din Indiana, care a lansat deja candidatura la alegeril;e din 2024 pentru un loc în Senatil SUA. În weekend, el a vorbit cu Breitbart și a vorbit despre finanțele familiei Biden.

Săptămâna trecută, senatorul republican Chuck Grassley din Iowa a făcut public un document de la FBI care pretindea luare de mită de catre Biden pe când era vicepreședinte.

Vorbind despre aceste informații, Banks a spus:

„Este timpul să-l demitem. Dovezile erau deja acolo, dar aceasta este o dovadă suplimentară că acesta este tipul de infracțiuni și contravenții care ar trebui să-l împiedice pe acest om să servească cu o zi in plus la Casa Albă decât ceea ce are deja.

„Pe lângă asta… dovezile de săptămâna aceasta demonstrează că l-au destituit pe Donald Trump pentru că avea dreptate”.

Până în acel moment, Banks a dublat la ceea ce unii membri GOP ai Camerei au sugerat recent – că dosarul celor două demiteri ale fostului președinte Donald Trump ar trebui șters.

Unii republicani au început să vorbească despre o demitere a lui Biden cu câteva luni în urmă. În luna mai, reprezentantul GOP Marjorie Taylor Greene din Georgia a depus oficial articole de demitere împotriva președintelui. Reprezentantul GOP Lauren Boebert din Colorado a sponsorizat apoi o rezoluție pentru demitere, care se află în prezent în comitetele de securitate internă și judiciară ale Camerei.

De atunci, alți membri GOP ai Camerei au făcut un pas înainte spunând că sunt în favoarea demiterii lui Biden. Printre acestea se numără Matt Rosendale din Montanna, Ralph Norman din Carolina de Sud și Greg Steube din Florida.

Just the News a raportat recent că cei trei reprezentanți susțin o depunere a lui Biden pe baza investigației pe care Comisia de Supraveghere a Camerei o desfășoară cu privire la finanțele familiei Biden.

Banks a vorbit direct despre asta când a spus:

„Știam deja că alde Biden sunt cea mai coruptă familie care a trăit vreodată la Casa Albă și asta înseamnă multe după ce Clinton au trăit acolo. … Ceea ce am văzut mai mult în această săptămână este mai multe dovezi și mai multe dovezi.

„Fie crezi în statul de drept și crezi că cei care sunt corupți abuzează de puterea lor – precum Joe Biden și familia Biden – ar trebui să fie trași la răspundere, sau tu nu o faci.”

The Post Millennial a trimis săptămâna trecută un tweet care îl cita pe reprezentantul Pat Fallon. Se spunea că CEO-ul Burisma le-a dat atât lui Joe Biden, cât și lui Hunter Biden 5 milioane de dolari, CEO-ul spunând că are atât înregistrări, cât și înregistrări audio pentru a dovedi acest lucru.

„Dacă punem mâna pe acestea, vorbiți despre cel mai mare scandal politic din istoria Americii”, a spus Fallon în tweetul The Post Millennial.

Banks a spus că, deși nu se află în conducerea GOP și nici în cea a Camerei Reprezentantilor, și, prin urmare, nu are controlul final asupra faptului că Biden vor fi sau nu pusi sub acuzare, dar a spus „numărati-mă în coloana republicanilor din Congres care cred că acest lucru este atât de important și absolut necesar pentru a merge mai departe cu audierile de demitere.”