APEL CĂTRE NAȚIONALIȘTI

APEL CĂTRE FOȘTII PARLAMENTARI AI PARTIDULUI ROMÂNIA MARE ( PRM ) ȘI AI PARTIDULUI UNITĂȚII NAȚIONALE ROMÂNE ( PUNR )


Stimati nationalisti,

Așa dupa cum ati aflat, domnul dr. Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj -Napoca (1992-2004), fost senator PRM (2004 – 2008), președintele PUNR (1992- 1997 ), liderul incontestabil al mișcării naționaliste din Romania postdecembristă, va candida la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie 2019 din partea Partidului România Noastră (PRN) al cărui președinte a fost ales la Congresul de la Alba Iulia din 15 decembrie 2018.

Partidul România Noastră ( PRN ), este format din unii dintre veteranii Vetrei Romanesti, ai PUNR și ai PRM.

Apelăm la dumneavoastră să sprijiniți candidatura D-lui Funar cu semnaturi pentru ca glasul naționaliștilor să răsune în această campanie electorală prezidențială ( 3.000 din partea fiecăruia ar fi un ajutor extraordinar ).

Aceia dintre d-voastră care nu pot să strânga, în 10-12 zile cele 3.000 de semnături, sunt rugați să se adreseze, evident , contra cost acelor echipe care strâng astfel de semnaturi, echipe care se află în fiecare municipiu – reședință de județ.

Menționăm, că Programul de Țară al d-lui Funar va cuprinde în principal, reindustrializarea Romaniei care se va realiza prin valorificarea resurselor minerale (România deține locul 2 în Europa, dupa Rusia la resurse minerale) în folosul exclusiv al poporului român.

Vă rugăm pe d-voastră , foștii parlamentari naționaliști, să transmiteți acest material tuturor colegilor, pentru ca fiecare să poată proceda, conform propriei conștiințe.

Semnaturile le puteti transmite prin curierat la Sediul Central al

PRN, respectiv la adresa:

Danteș Ovidiu

Str. Sergent Major Samoilă D-tru, Nr.3, Bl.125, Sc. A, et.3, ap 23, sect.4, Bucuresti.

Telefon 0741-200508

Cu respect,

Ing. Ovidiu Dantes ,

Presedinte executiv și presedinte fondator PRN

29.08.2019