Antisemitismul – fenomen inexplicabil !!!
(se dedica lui Dusa si lui Sova, doi sclavi amarati, ai iudaismului).
Antena 3 prezinta poze holocaustice falsificate spre a contracara declaratiile rabinului Ovadia Yosef, care sustine ca goii exista – si au dreptul de a exista – DOAR ca sa-l serveasca pe el si poporul lui. Altfel n-au dreptul la existenta!
Acesta fiind modul de a gandi IUDAIC , oare Dusa stie ce-a facut ?
Stie el ca este tradator de tara atunci cand lasa un Institut privat IUDAIC, ca cel al Holocaustului din Washington, sa pipaie arhivele romanilor, la bunul plac si mai ales la bunul interes, ba sa le si confiste, daca vor sa extorcheze Romania cu acuzatii si datorii de rascumparare false, fara ca aceste arhive sa fi fost macar inregistrate mai intai, in 6 copii cel putin, cum fac alti arhivari oficiali, in alte tari, inainte de a acorda acces la consultarea materialelor?
Isi da seama Dusa unde duce nepasarea lui din tocul de la pantof?
Contempla el interesul Izraelului de a oficializa holocaustul din Romania(care n-a existat nici-odata, conform declaratiilor chiar ale evreilor) cu scopul PRECIS de a EXTORCA ROMANIA prin indatorire, intru anihilarea ei totala, precum o fac azi iudeii cu Germania, tot mai saracita de spolieri faraminoase si interminabile, pe care au declarat-o DATOARE Izraelului: PE VECI???
Isi da seama Dusa ce a facut livrand practic arhivele tarii sale UZraelului, cu acces direct la acte neinregistrate multiplu in prealabil?
Vom vedea ce ignora lasul si nepasatorul Dusa, vanzatorul de tara , astfel devenit, prin consecinta, nu doar vanzatorul de arhive, caci o tara fara arhive nu mai constituie o tara!
Cum o spun istoricii de veacuri… fara trecut, nu existi!
Ce faceti Dumneavoastra, Domnule Profesor Coja, aici pe blog, impreuna cu Koba, inseamna de fapt, sa aparati insasi existenta Romaniei si a romanilor!
Sunteti extraordinari, Domnilor, si de un curaj nebun, caci haitele detractorilor s-au amplificat cras!
Se planuieste raderea Romaniei !
Sa-i trimitem acest articol si lui Dusa, poate pricepe ca locul lui este la inchisoare, in calitate de tradator de neam si tara!
Rabinul citat mai sus, care predica nedreptul nostru la existenta, in afara muncii sclavagiste fata de el si neamul lui, nu este o exceptie – de aceea el trebuie examinat si decriptat in profunzime. Deci sa nu uitam:
ACEST RABIN NU ESTE O EXCEPTIE:
EL REPREZINTA CONCEPTIA IUDAICA DESPRE GOY.
Citim aici cateva dintre declaratiile rabinului, trimise de mine la antena3 , fiecaruia dintre prezentatorii-monitori – le vom studia si reactia imediat:
http://globalfire.tv/nj/11en/jews/goyim_to_serve_the_jews.htm
intrucat, aici, Rabbi Ovadia Yosef a declarat omenirii, in fata televizoarelor din Ierusalim, ce invata legea iudaica cu adevarat despre neevrei, numiti goy (‘goym’ inseamna ‘animale murdare’).
Si totusi, omenirea ramane tacuta: Partidul Shaz facand parte din Guvernul Izraelului!
Va rog cititi bine, ce vedeti, vine dintr-o sursa evreiasca de varf – aceasta:
http://www.jta.org/news/article/2010/10/18/2741341/rabbi-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews
Sephardi leader Yosef:
Non-Jews exist to serve Jews
October 18, 2010
Ovaida Yosef se lauda la TV, cu legea iudaica, sambata seara, la ora obisnuita de rugaciuni saptamanale:
Ierusalim (JTA)
„Goii exista doar ca sa serveasca iudeii”
„Goii s-au nascut doar ca sa ne serveasca pe noi . Fara acest serviciu, ei nu au loc in lume; doar ca sa serveasca poporul lui Izrael”, a mai comentat el la o discutie publica asupra ce fel de munca au voie sa faca goii in timp de shabatz iudaic sambata.
„Pentru ce sunt necesari crestinii? Ei vor lucra, ei vor plugari, ei vor culege recolta. Noi vom sedea ca un effendi si vom manca”, a mai adaugat el razand.
Yosef, conducatorul spiritual al Partidului Shas, si anteriorul ‘Rabin sef sefard al Izraelului’, a mai declarat ca vietile goilor sunt protejate spre a preveni pierderile financiare ale evreilor.
„Cu crestinii, va fi la fel ca si cu orice alta persoana: ei trebuie sa moara, dar Dumnezeu le va da longevitate. Dece? Imaginati-va ca daca va moare magarul, va pierdeti banii! Acesta este servitorul iudeilor. De aceea goiul capata o viata lunga, ca sa lucreze bine pentru acest iudeu” spuse rabinul , care tocmai a ajuns la 90 de ani.
O inregistrare audio a remarcilor rabinului a fost transmisa pe canalul 10 al Izraelului.
Ne intrebam noi: oare cat de gresite sunt Protocoalele Sionului despre care iudeii sustin ca sunt falsuri?
Articolul cu declaratiile lui Ovadia, se incheie aici.
Ne vom intreba deci , cerand ajutorul unui celebru autor care a produs de curand singura istorie a antisemitismului existenta pana azi (‘L’Histoire de l’antisémitisme’, Editions Baskerville, 2011, 14 rue Brossolette, 92300 Levallois, France – editura personala), ce-i cu dictonul iudaic care sustine ca ‘antisemitismul este un fenomen inexplicabil’?
Bazat pe aceasta referinta isi intituleaza Hervé Ryssen unul dintre articolele care fac parte din analiza lui asupra antisemitismului prevalent in istoria universala inca, si ramas pana azi, pe atat de ‘surprinzator’ pentru evrei, pe cat este el de vechi.
In cartea lui „Comprendre le Judaisme , comprendre l’antisémitisme”, Ryssen abordeaza lupa iudaica, cu acceptiunile ei, precum:
-antisemitismul – fenomen inexplicabil
-teoria tapului ispasitor(evreul e cel vesnic maltratat si acuzat de toti si toate)
– negarea evidentei factice, ca reflex, de cate ori e contrazis
-inversarea realitatatii, ca reflex , de cate ori aceasta nu-i convine
-iudeii sunt mari binefacatori ai omenirii
-gelozia antisemitilor
– mereu inocenti
-antisemitismul este o boala
-omenirea e nebuna
-inversiunea acuzatorie
-ura pe omenire
-razbunarea ca modus vivendi
-drepturile omului – o arma extrem de eficace spre a indoi toate legile tarilor, legi care nu le convin iudeilor, in masura in care acestia vor dizolvarea unei tari intru unificarea mondiala spre a permite regatului regelui lor, David, sa se reinstaleze. Ei vor trona astfel peste toate popoarele, le promite religia lor.
-globalismul si apologia metisajului fortat , PENTRU GOII PROSTI, NU PENTRU IUDEII CARE TREBUIE SA RAMANA NEATINSI si OMOGENI, practicand si ENDOGAMIA!
René Cassin, tatal „Declaratiei universale a drepturilor omului” din 1948, inzestrat de de Gaulle cu structurarea constitutiei celei de a V-a Republici franceze, ales si Presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului, Dr Honoris Cauza al Univ din Ierusalim – primise si Premiul Nobel ptr Pace, à la escrocul Wiesel – spunea :
„‘DREPTURILE OMULUI SUNT O LAICIZARE A PRINCIPIILOR IUDAISMULUI”.
Facand un raccourci , in calitate de oameni normali, sarind de la metisaj fortat si ‘drepturile la globalizare fortata’ inapoi la rabin si de la rabin, inapoi la Ryssen, nu-i asa ca rabinul pare ca traieste pe alta lume, o lume a lui inchisa, si foarte reprezentativa pentru o secta de care nu te apropii decat daca vrei musai sa o privesti mai bine?
Asta am cerut eu monitorilor de la antena3, trimitandu-le rabinul :
le-am cerut sa priveasca indeaproape acest specimen si ce exhortatiuni adreseaza el la tv poporului lui izraelit , le-am cerut , deci, sa-mi spuna unde este omenia lui, si la ce puncte comune ma pot astepta eu de la astfel de stapani de sclavi, intr-o relatie de la om la om.
Si ce mi-a raspuns antena3?
Exact ca TALMUDUL care recomanda MINCIUNA atata timp cat slujeste interesele unui iudeu, si exact ca INSTITUTUL HOLOCAUSTULUI din Washington, (care ne-a insfacat arhivele datorita tradatorului Dusa),care are un muzeu plin de fotografii false(le-au luat deja numerosi sub lupa, este plin internetul de explicatii asupra falsurilor din acest muzeu, mult admirat si de prostanacul si lasul Sova), fotografii contrafacute, special spre a demonstra existenta holocaustului si a cere drepturi la despagubiri, care nu se vor termina nicicand: repet, Germania este considerata pe veci indatorata Izraelului, o declara Merkel(Trulla) la scena deschisa , fara sa-si intrebe poporul.
Cititi-ma bine:
„INDATORATA PENTRU TOTDEAUNA”, a strigat Merkel, la cererea iudeilor!!!
Dar antena 3 mi-a afisat drept raspuns la adresa mea rabinica , raspunsul ei, cu poze falsificate, conform exemplului falsificatorilor de poze de la muzeul Holocaustului din Washington.
Priviti deci raspunsul afisat de antena 3 langa adresa rabinului, pe google:

globalfire.tv/nj/11en/jews/goyim_to_serve_the_jews.htm

Jan 1, 2011 – Please also remember, the Jews are good people, don’t know what 

Jul 16, 2012 –

http://globalfire.tv/nj/11en/jews/goyim_to_serve_the_jews.htm for youg. FFFF • 16 Iulie 2012 • 23:04. Sper sa le intre bine in cap romanilor
faptul 

deunazi era tot titlul acesta, care tot acolo duce, chiar daca era mai explicit, acum a fost scurtat:

Am dorit sa ajung aici ca sa vedeti, daca le deschideti si le examinati atent, ca este vorba deci de poze de propaganda, poze falsificate PROST, la gramada:
spre exemplu, uitati-va, bine la poza cu lada cea mare(bot de masina?) acoperita cu o husa, precum si la restul fotografiei respective – mixtiunea de cadavre vechi umflate si rigide , risipite intre oameni in asteptare (deci vii!) dar mai ales la lada acoperita cu o husa si imediat sub ea , si in jur, bucati dintr-un trup trunchiat plus picioare/genunchi in vant!!!
Exista numeroase astfel de poze trucate pe internet, cum spuneam, care construiesc aspecte mincinoase despre holocaust acolo unde el nu a existat, chiar daca suferintele au existat in timpul razboiului, in mod netagaduit, caci ” à la guerre comme à la guerre”, cum subliniaza si profesorul revizionist Robert Faurisson, „car chaque guerre est aussi une boucherie”!
„Orice razboi este si un macel”, dar pozele afisate de antena 3 drept raspuns la exortarea mea sa ma lamureasca asupra rabinului sclavagist, post de tv care se da drept mult iubitor de romani, nu reflecta decat escrocheria profund banala si mult prea extinsa azi peste tot, care le-a creat, si care , escrocherie, ne aduce aminte de ceea ce zice Hervé Ryssen despre iudei: ei practica’ l’inversion accusatoire’, acuzandu-ma pe mine, goy prost, de faptele evreilor: adica eu sunt cea care nu are mila de evrei, si nu rabinul care ma considera sclavul lui, dat de la Dumnezeu!
Cine este in pozele alea , e sigur ca n-ai cum sa dovedesti – si nici n-ai cum sa justifici mortii rigizi zacand intreoameni vii, lungiti cu nonsalanta printre aceste cadavre, care in mod normal trazneau a duhori, pana la sufocare, incat nici-un om viu, in toate mintile, nu s-ar fi lungit printre ele!!!
Dar aceste falsuri sunt absolut necesare pentru a extorca de la natiile subjugate, sume faraminoase si mereu noi, tocmai pentru a anihila aceste natii, nu numai pentru a trai bine pe spinarea lor, asa cum cere stapanul de sclavi, Ovadia.
Priviti ce NE-holocaustic arata Dachau in 45:
Si priviti tot in aceasta sursa, si covorul de bombe cu care aliatii au bombardat Germania, mod salbatic si genocidar, in afara oricaror conventii de legi internationale de razboi ,despre care propaganda profitorilor care jefuiesc Germania actualmente, in numele holocaustului, nu numai ca nu vor sa auda, dar creind legi noi, criminale, conform carora holocaustul n’are nevoie de dovezi caci este un fapt „general admis si cunoscut”(asta formula juridica cu care sa inlocuiesti probele factice, draga cititorule! Asta jurisprudenta europeana!)ei baga nemtii la inchisoare – si nu numai nemtii!!!Toben este australian, etc – daca indraznesc sa sublinieze faptul ca au fost tocmai aceste covoare de bombe ale aliatilor aruncate asupra INTREGII GERMANII, cele care au generat MAJORITATEA MORTILOR din lagarele DE CONCENTRARE (si NU de EXTERMINARE!!!citeste Wikipedia care si ea foloseste notiunea de „CONCENTRARE”, pe primul loc si doar in secundar, de exterminare), cum vrea Izraelul sa impuna in cartile de istorie de pe intreg mapamondul.
Datorita acestor covoare de bombe lagarele de CONCENTRARE, au ramas , fara posibilitatea de aprovizionare de vreun fel.
COVOARELE DE BOMBE ALE ALIATILOR au distrus LINIILE DE CALE FERATA , GARILE, ORASELE INTREGII GERMANII!!!
Atunci au murit MAJORITATEA VICTIMELOR DIN LAGARE, NU INAINTE!!! cum vor mincinosii sa poata acuza nemtii, ca sa jefuiasca nestingheriti Germania, ucigand oponentii din aceasta tara, oponenti ce au cerut si cer intr-una istoria adevarata, aruncati in inchisorile Germaniei in numar de cel putin 70.000 de la sfarsitul razboiului pana azi!
DECI CEI INCHISI IN LAGARE AU MURIT LA RAND CU MILIOANE DE NEMTI!!!
Aceeasi falsificare a istoriei se zbat s-o faca si cu romanii, acei dintre evrei care sustin contra evidentelor si a marturiilor evreiesti, ca a existat holocaust in Romania.
Ei confisca arhivele ca sa poata ingrosa faraminos cifrele victimelor pentru care vor sa ceara despagubiri nerusinate!
Dusa a facilitat prin cedarea arhivelor, jefuirea romanilor si distrugerea Romaniei ca tara.
Germania va colapsa sigur daca va continua sa se lase pradata la acest ritm. Romania, la fel, daca intra in aceasta capcana care i se pregateste prin confiscarea arhivelor militare de catre iudeii privati care manipuleaza la Muzeul Holocaustului din Washington, poze in dovezi false, spre a dovedi fapte inexistente, exact ca antena3, care incearca sa ne escrocheze cu poze false, distragandu-ne de la aberatiile sclavagiste ale lui Rabbi Ovadia Yosef .
Despre Germania, datorita faptului ca Izraelul nu a reusit sa puna mana pe cifrele crucii rosii poloneze, aceasta a scos recent inregistrarile ei CONTINUEEE! ale numarului detinutilor , mortilor, bolnavilor din lagare, care nu depasesc cifra dintre 200.000 – 300.000 morti in total, in toate lagarele Germaniei, cu nici-un gazat.
Pentru ca a preluat aceasta cifra, si ptr ca neaga gazarea evreilor ,intrucat nu exista evidente/probe in acest sens, Episcopul Richard Williamson , membru al societatii traditionaliste St.Pius X,SSPX, cea care se ambitioneaza sa mentina slujba Tridentina, care deranjeaza iudeii, a fost aruncat in strada la cererea papei Benedikt XVI, fara pensie si fara acoperis , deci, si fara vreun drept sa-si exercite apostolatul – priviti-i aici interviul fatal, merita – interviul(dat unui escroc care l-a publicat in Germania, unde aceasta declaratie te baga la inchisoare) :
Dec 17, 2012 – Uploaded by ieatflowerBishop Richard Williamson Richard Nelson Williamson (born 8 March 1940) is an English traditionalist 
Dar daca vom accepta cifrele asupra holocaustului din Romania(inexistent dar confectionat artificial de catre criminali, ca si cel din Germania ) – cu arhivele odata intrate in mainile celor interesati sa amplifice numarul victimelor, si sa modifice aspectele razboiului in fel si chip spre a comanda istoriografia si legea nationala si internationala contemporana, ne vom afla pe panta mesianismului iudaic care cere „egalitate pentru toti ” prin ANIHILAREA NATIILOR – MINUS OVREIMEA!!!!!!!!!!!!
Cum explica Hervé Ryssen, iudeii vor domina astfel intreg mapamondul, caci nu se vor mai certa natiile intre ele.
E vorba despre MITOLOGIA IUDAICA , EXTREM DE ACTIV PUSA IN PRACTICA, MARXISMUL FIIND DOAR UN DERIVAT AL ACESTEI MITOLOGII, CU HECATOMBELE LUI GENOCIDARE, CU TOT!
Ca antena3 falsifica poze , imitand escrocii de la Muzeul Holocaustului care si ei – s-a demonstrat repetat – falsifica poze spre a-si demonstra teoriile nefondate,sau ca le iau direct de la ei sau de la Wiesel, sau ca Rabbi Ovadia Yosef ne declara sclavii lui la televiziunea izraeliana, si nu ne da dreptul la viata altfel, tine de identitatea celor care traiesc in iudaism.
Dar ca TRADATORUL DUSA ESTE ORB SI NU-I PASA DE COPIII LUI SAU DE ACEST POPOR,si ca-l doare-n toc de noi toti, nu este doar treaba acestui impostor caruia i s-a incredintat o putere de decizie nemeritata, ci este si treaba romanilor care DACA NU IES IN STRADA SPRE A-SI APARA ARHIVELE, VOR FI INFOMETATI SI EXTERMINATI, CACI SE PREGATESTE CONFISCAREA ISTORIEI INTRU INFOMETARE A NATIEI!!!
SI DISPARITIA ROMANIEI CA STAT.
Carolina