Am atras in repteate randuri atentia despre universitatea neromanasca pe care a cladit-o caramida cu caramida banditul evreomason Andrei Marga care a umplut catedrele universitare de cei mai veninosi antiromâni: Michael Saphir(canibalul de romani adus de Marga dupa ce l-a refuzat inclusiv Budapesta cu toata arhiva lui audio de la Europa Libera si facut profesor universitar doctor, conducator de doctoranzi, platit regeste din banii statului roman cu 5000 de euroi pe luna)
Dormiti linistiti si apoi mirati-va de monstrii pe care aceste catedre antiromanesti ii nasc si de la care voi asteptati istoria adevarata a romanilor. Apoi corcituri de astea spurcate gen SORIN MITU, insurat cu unguroaica Melinda, amandoi universitari, parte din colectivul redactional al primelor manuale de istorie alternative iesite din luminatia lui Marga, manuale sscrise in batjocura la adresa romanilor, de care poate, unii va mai amintiti… Cele cu buzele senzuale ale lui Decebal,cu un Stefan cel Mare obsedat de mueri si cu istoria contemporana facuta de CTP, Andreea Esca, etc. La aceste manuale si-a adus contributia un alt antiroman veninos OVIDIU CORIOLAN PECICAN, evreul adus de la Arad de Marga si instalat initial la o gazeta de anticultura romaneasca scoasa tot din bani publici de la Ministerul Culturii si de la bugetul local al Primariei Cluj, APOSTROF, si apoi facut rapid profesor universitar la UBB. Antiromanismul lui Peciacan, sponsorizat de evreime si de Soros a luat in raspar cam toata istoria si cultura romanilor tratate intr-un stil persiflant, cu o ironie batjocuritoare la adresa lui Eminsecu, Hasdeu, Stefan Cel Mare etc etc. Luati cartile lui de curiozitate macar si vedeti ce maestru al otravii antiromanesti si al imbarligaturilor denigratoare este acest OVIDIU PECICAN pe care poate il mai intrece pe alocuri doar Lucian Boia.
Apostrof o revista emblematica de antiromanism este condusa de 24 de ani o vestala frustrata sexual,tot din gasca lui Marga, pe numele ei de scriitoare si filosoafa MARTA PETREU VARTIC, maritata si rasmaritata, divortata, ajunsa o vreme si in patul lui Ion Vartic pe cand era dregator cu Plesu pe la Ministrul Culturii, ocazie nuamai buna cu care i-a scos “jucaria” Apostrof. I-a facut nu doar revista ci si editura ca sa-i puna pe scritorii si filosofii romani la stalpul infamiei imporoscandu-i vartos si acuzandu-i diabolic de legionarism si antisemitism incepand cu Nae ionescu, (pe care cucuoana l-a facut mare plagiator dupa feminista evreica E. Undrehill), E. Cioran, M. Eliade s.a.
Micheal Saphir, Marta Petreu, Ovidiu Pecican, Sorin Mitu, Sandu Frunza, Lucian Kovacs Nastasa, Doru Radosav, etc reprezinta doar varful, prima linie a antiromanismului de la Universitatea din Cluj. La fel ca in logoreea lui Boc ei declara sus si tare ca orasul de pe Somes este un oras MULTICULTURAL, nu romanesc. Ce ziceti de asta? Cum suna ca niste pretinsi romani sa declare ca orasul lor nu este unul romanesc ci unul multicultural. Buna gaselnita de antiromanism nu?
Ce bine ar fi daca romanii adevarati n-ar fi atat de ignoranti si in loc sa -si piarda vremea aiurea s-ar apuca sa-i urmareasca si sa le demonteze maculatura denigratoare.
De ce nu faceti liste cu toti acesti antiromani pe centre universitare ca lumea sa-i stie.

 

 

Comentariu de pe site, semnat de Stela Trifan. Mulțumim.