SCOTIA- PARADISUL ROMANILOR, POLONEZILOR, EMANCIPARII si PEDEPSIRII ANGLIEI PENTRU GENOCIDUL COMIS

Sa o luam asa: JANUARIE 2016 , o lira ONE POUND valora 6 lei. Luna MAI 2016 , O LIRA valora 6,5 lei.

Astazi 12 martie 2017O LIRA valoreaza 5,2 lei. Peste un an cat mai scade? peste doi ani?

In 2018 este referendum din nou in SCOTIA pentru independenta. De data asta sunt sanse mari sa isi voteze PENTRU INDEPDNENTA, economia si LIRA nu-i mai tine pe scotieni de Anglia, ci de Uniunea Europeana! Asta inseamna ABDICAREA REGINEI in Anglia si proclamarea Republicii.

– in Scotia se afla tot arsenalul nuclear al Regatului Unit. Dati-va seama ce fel de tara va fi o scotie independenta si ce mizilic va ramane Anglia, o republica islamica cu Sadiq Khan pakistanezul presedinte de scara de bloc…… republica bananiera! Au bombardat toata planeta, coloniile, Iraq-ul , siria pentru petrol, Kenya diamante, Sierra leone diamante, Africa de sud diamante, Kenya aur, iar acum isi primesc rasplata istorica.

-ceea ce trebuie sa facem noi si urmasii vostri, este sa ne mutam in Scotia si sa militam pentru independenta. Noi romanii nu avem decat de castigat. Va astept!
Sa ne intelegem si sa intelegem realitatiile. Odata cu iesirea UK din Uniunea Europeana SCOTIA pierde fonduri europene formidabile, si fiind o regiune foarte saraca pierde de fapt toti banii care ii tineau. Daca LIRA tot scade sub nivelul EURO, Scotia nu mai are nici o retinere sa treaca la moneda EURO si sa isi proclame independenta. Are toate interesele sa o faca! LIRA tot scade incet-incet, firmele multinationale pleaca din ANGLIA, acum pleaca fabricile de masini VAUXALL. Ce este REGINA? Este Regatul Unit, iar daca Scotia se rupe se rupe tot Regatul, si regina va fi obligata sa abdice. Nicidecum Regina nu este varful piramidei, asta a fost acum 100 de ani valabil nicidecum astazi. Azi conduce FMI, Banca Mondiala, adica instrumentele afaceristilor Bilderberg din New York.

Crimele britanice de-a lungul secolelor sunt de neegalat. Crimele impotriva bastinasilor, au pus tunurile pe civili femei si copii in Africa, in America au macelarit bastinasii ca sa le fure teritoriile.

Astazi Anglia a votat rezolutie ONU pentru sanctionarea Israelului, si si-a pus coliva la mort in casa si capac peste groapa de gunoi. Anglia este dusmanul declarat al Israelului, al Americanilor, al FMI-ului, al lui Soros, al Bancii Mondiale, al Uniunea Europene, si se bate cu moneda EURO, cu DOLARUL, cu chinezii, cu rusii si cu toata planeta!

Doar ca Anglia de azi nu mai are resursa de acum 100 de ani, coloniile la dispozitie. India spre exemplu la un miliard 300 milioane oameni nu are nevoie de Anglia, si la o simpla deschidere a granitelor globalizate, Anglia devine colonia Indiei. Englezii i-au scos pe industriasii de la TATA STEEL din Anglia, acuzandu-i de toate relele pamantului, poluare, evaziune fiscala, somaj si toate nenorocirile. Pleaca indienii, pleaca VAUXALL, pleaca europenii, pleaca firme mari, Anglia va ramane izolata si atacata din toate partile, iar Scotia nu mai are un interes sa ramana in regat. Uniunea Europeana si planul sau a reusit! Ei doresc sa creeze statele unite ale Europei, EURO-POL(itie) serviciu secret european, armata europeana, moneda europeana peste tot, vama comuna Schengen peste tot, globalizare si mondializare, iar Anglia mereu le statea in gat, punand veto in Parlamentul European la orice initiativa. De data aceasta Anglia se va ruga de europeni sa fie lasata in pace! Si nu peste mult timp englezii o sa-i roage pe romani si polonezi sa nu paraseasca Anglia, avand nevoie de taxele lor pentru a plati beneficii sociale pentru foarte multi asistati sociali lenesi din tara lor. Dar atunci va fi prea tarziu, cand lira va cadea, romanii nu mai au motive sa stea acolo. Si toti imigrantii pe care i-au jignit cand erau puternici. Englezii isi merita soarta din plin, la cat rau au facut umanitatii, cate crime au facut si genocid, isi vor merita soarta din plin. Doar in Iraq au murit 100.000 de civili femei si copii! Pentru ce ? Pentru petrol la pret de nimic. https://uploads.disquscdn.c…