caroline gunderode
414 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
AMNESTY INTERNATIONAL ESTE TOTAL INFILTRATA CU SPIONI BRITANICI SI AMERICANI SI LUCREAZA PENTRU POLITICA ACESTORA – ACOPERA SI ATROCITATI !!! MUSAMALIZEAZA TORTURA !!! DE AICI CONFLICTELE EI INTERIOARE ASUPRA RAPOARTELOR DIN UCRAINA !
CITITI SI CUM A DECLANSAT UN RAZBOI IN ALTA TARA .

Titlul articolului:
„The Secret History Of How British Intelligence Created Amnesty ”

Extras din GREATGAMEINDIA , Journal on Geopolitics and International Relations

https://greatgameindia.com/amnesty-international-british-intelligence/

How Amnesty International Was Created By British Intelligence

How Amnesty International Was Created By British Intelligence

GreatGameIndia

Amnesty International was created by British Intelligence for intelligence gathering to carry out social enginee…

The recently disclosed type of nexus between Amnesty and the British Government reveals that the former was originally a clandestine intelligence organ affiliated to the latter. Amnesty is a British clone of the American National Endowment for Democracy which preceded Amnesty in working under the umbrella of the State Department. Therefore, Amnesty is not just a pressure group; it is, in essence a British Intelligence organization which is a part of the Government decision making system.

Istoria secretă a modului în care serviciile de informații britanice au creat Amnesty International
29 septembrie 2020

Amnesty International se proiectează ca un organ de supraveghere a drepturilor omului în întreaga lume, cu misiunea declarată de a campa pentru „o lume în care fiecare persoană se bucură de toate drepturile omului consacrate în Declarația Universală a Drepturilor Omului și în alte instrumente internaționale privind drepturile omului”. Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că Amnesty International a fost creată de British Intelligence pentru a colecta informații pentru a realiza ingineria socială a națiunilor vizate critice la adresa Imperiului Britanic. Amnesty International a fost implicată nu numai în mușamalizarea torturii și a schimbării regimului de către agenți britanici, ci și în declanșarea unui război.

EXPLOZIV: Iată ce a fost descoperit în Hackul iCloud al lui Hunter Biden
STUDIU MAJOR REVIZUT DE PEER: Vaccinul Moderna crește riscul de miocardită de 44 de ori la adulții tineri
TREBUIE CITIT: Bancherii internaționali la nivel înalt simulează colapsul sistemului financiar global
MARE POVESTE: Tulpina de variola de maimuță izolată de Wuhan Lab în 2020
EXPLOZIV: Ukraine Biolabs a folosit febra purtătoare de țânțari pentru a declanșa pandemia dengue în Cuba

Conținut [ ascunde ]

1 Amnesty International – Brațul de colectare a informațiilor al Imperiului Britanic
2 Peter Benenson – spionul sub acoperire
3 Amnesty International infiltrat de spioni
4 Schimbarea de regim în Sudan
5 Amnesty International tortură de acoperire de către agenți britanici în Yemen
6 Amnesty International a expus de Dr. Francis Boyle
6.1 Cum Amnesty International a declanșat un război

Istoria secretă a modului în care serviciile de informații britanice au creat Amnesty InternationalIstoria secretă a modului în care serviciile de informații britanice au creat Amnesty International
Amnesty International – Brațul de colectare a informațiilor al Imperiului Britanic

Imaginea stelară a Amnesty-ului ca apărător global al drepturilor omului este în contradicție cu primele sale zile, când Ministerul de Externe britanic cenzura rapoartele critice la adresa Imperiului Britanic. În anii 1960, Regatul Unit se retragea din coloniile sale, iar Ministerul de Externe și Biroul Colonial erau înfometate de informații de la activiștii pentru drepturile omului despre situațiile de pe teren. În 1963, Ministerul de Externe a instruit operatorii săi din străinătate să ofere „sprijin discret” campaniilor Amnesty.

Lobby- ul Deep State Anglo American a lucrat de atunci la recrearea Imperiului Britanic al Timpurilor Moderne , recrutând politicieni și oameni de afaceri nativi pentru a colecta informații și a încheia tranzacții de afaceri. Una dintre ținutele sale, CTD Advisors , operată de fiul unui spion britanic pakistanez și puternic infestată de foști șefi de informații britanici care susțin intervenția străină în Kashmir , a fost dezvăluită recent de GreatGameIndia .

Oferirea „cunoștințelor din interior” pentru încheierea unor tranzacții de afaceri către foști șefi de informații ai unei țări străine prin serviciul membru al parlamentului indian nu este un conflict de interese, dacă nu o infracțiune economică și un act de #spionaj ?

Raportul nostru exclusiv 》https://t.co/7B6EhWZXiK pic.twitter.com/h84eIO7JJM

— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) 22 noiembrie 2019

Datorită amestecului său în Kashmir, fostul prim-ministru indian Rajiv Gandhi în 1990 (acea dată lider al opoziției) a cerut interzicerea intrării Amnesty International în Kashmir, acuzând Amnesty ca o organizație dubioasă.

Dr. Kirsten Sellars, membru în vizită la Coral Bell School of Asia Pacific Affairs, Australian National University scrie :
ABONAȚI-VĂ LA GREATGAMEINDIA

Introdu adresa ta de e-mail pentru a te abona la GGI și pentru a primi notificări de postări noi prin e-mail.

Adresa de e-mail

În anii 1960, Regatul Unit era încă în proces de retragere din coloniile sale, iar departamentele serviciului public, precum Biroul Colonial și Ministerul de Externe, au salutat informațiile celor familiarizați cu problemele legate de drepturile omului. Relația dintre Amnesty și Whitehall a fost pusă pe o bază mai solidă în 1963, când Ministerul de Externe a scris misiunilor de peste mări îndemnând „sprijin discret” pentru Amnesty: discret, deoarece aprobarea sa publică ar fi subminat serios credibilitatea campaniei.
Peter Benenson – spionul sub acoperire

Peter Benenson, cofondatorul Amnesty International, avea legături strânse cu Ministerul de Externe britanic și Biroul Colonial. În timpul războiului, a lucrat în serviciile de informații militare la centrul de defalcare a codurilor din Bletchley Park. Benenson a lucrat ca spion sub acoperire care adună informații sub acoperirea Amnesty International, sponsorizat direct de The Crown.
Peter Benenson Amnesty International British IntelligencePeter Benenson, cofondatorul Amnesty International, a lucrat ca spion sub acoperire, culegând informații sub acoperirea Amnesty International, sponsorizat direct de The Crown.

În 1964, Benenson a solicitat asistența Ministerului de Externe pentru a obține o viză pentru Haiti. Foreign Office a asigurat viza și i-a scris reprezentantului său în Haiti, Alan Elgar, spunând că „sprijin[a] obiectivele Amnesty International”. Acolo, Benenson a intrat sub acoperire ca pictor , așa cum ministrul de stat Walter Padley i-a spus înainte de plecare că „Va trebui să fim puțin atenți să nu le dăm haitianilor impresia că vizita dumneavoastră este de fapt sponsorizată de Guvernul Majestății Sale ”.
Amnesty International infiltrată de spioni

În 1966, Amnesty International a fost zguduită de un scandal major când fondatorul său, Peter Benenson, a susținut că organizația a fost infiltrată de agenții de informații britanici și a cerut ca sediul său să fie mutat într-o altă țară. Urmează afirmațiile din partea SUA conform cărora Agenția Centrală de Informații (CIA) a fost implicată și în Amnesty. Benenson însuși a fost apoi expus pentru că a acceptat fonduri de la guvernul britanic.

Documentele neclasificate dezvăluie, de asemenea, modul în care serviciile de informații israeliene operau filiala locală a Amnesty International. Guvernul israelian a finanțat înființarea și activitatea filialei Amnesty International în Israel în anii 1960 și 70. Documentele oficiale relevă că președintele organizației a fost în contact permanent cu Ministerul de Externe și a primit instrucțiuni de la acesta.
Schimbarea de regim în Sudan

La mijlocul anilor 1990, Sudan Vision Daily, un cotidian din Sudan, a comparat Amnesty cu US National Endowment for Democracy, în timpul campaniei sale de schimbare a regimului din Sudan. Ziarul a susținut că „Amnesty International este, în esență, o organizație britanică de informații care face parte din sistemul de luare a deciziilor guvernamentale”.

Într-un raport din septembrie 2016, Amnesty International a susținut că guvernul sudanez duce un război chimic împotriva propriului popor. Mass-media occidentală a considerat-o ca fapt, dar mass-media africană a considerat că este foarte dubioasă și bazată pe auzite. Următorul raport sudanez (republicat integral de Modern Ghana ) reflectă asupra istoriei Amnesty International ca componentă de propagandă a guvernului britanic.

Amnesty International a folosit frecvent serviciul pentru a difuza propaganda politică și pentru a-și transmite mesajele împotriva oponenților politici din întreaga lume, folosind atât radioul, cât și televiziunea. Poate că nu este o surpriză pentru mulți că lista oponenților guvernului britanic este aceeași listă cu Adversarii amnistiei.

Raportul recent al Amnesty despre Darfur este doar o parte a rolului negativ britanic împotriva Sudanului. Tipul de legătură recent dezvăluit între Amnesty și guvernul britanic dezvăluie că primul a fost inițial un organ de informații clandestin afiliat celui din urmă. Amnesty este o clonă britanică a American National Endowment for Democracy, care a precedat Amnesty în a lucra sub umbrela Departamentului de Stat. Prin urmare, Amnesty nu este doar un grup de presiune; este, în esență, o organizație britanică de informații care face parte din sistemul de luare a deciziilor guvernamentale.
Amnesty International tortură de acoperire de către agenți britanici în Yemen

În 1966, un raport Amnesty despre colonia britanică Aden, un oraș-port din actualul Yemen, detalia tortura de către guvernul britanic a deținuților la centrul de interogatoriu Ras Morbut. Deținuții de acolo au fost dezbrăcați în timpul interogatoriilor, au fost forțați să stea pe stâlpi care le-au intrat în anus, li s-au răsucit organele genitale, țigările arse pe față și au fost ținuți în celule unde fecalele și urina acopereau podeaua.

Totuși, raportul nu a fost lansat niciodată. Benenson a spus că secretarul general al Amnesty, Robert Swann, a cenzurat-o pentru a fi pe placul Ministerului de Externe, dar cofondatorul Amnesty, Eric Baker, a spus că Benenson și Swann s-au întâlnit cu Foreign Office și au convenit să păstreze raportul secret în schimbul reformelor.
Amnesty International a dezvăluit de doctorul Francis Boyle

Francis Boyle este profesor de drept internațional la Colegiul de Drept al Universității din Illinois. El a elaborat legislația națională de punere în aplicare a Convenției privind armele biologice, cunoscută sub numele de Actul anti-terorism al armelor biologice din 1989, care a fost aprobată în unanimitate de ambele Camere ale Congresului SUA și semnată de președintele George HW Bush.

Într-un interviu exploziv, dr. Francis Boyle, care a redactat Legea armelor biologice, a dat o declarație detaliată în care admite că #Coronavirusul Wuhan din 2019 este o armă ofensivă de război biologic și că OMS știe deja despre aceasta. https://t.co/MbItPq8OTz

— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) 3 februarie 2020

Într-un interviu exclusiv acordat Geopolitics and Empire , dr. Boyle a confirmat raportul exclusiv al GreatGameIndia Coronavirus Bioweapon – unde am raportat în detaliu modul în care agenții chinezi Biowarfare care lucrează la laboratorul canadian din Winnipeg au fost implicați în contrabanda cu coronavirus în laboratorul din Wuhan, de unde se crede că s-a scurs.

În interviul exploziv, dr. Francis Boyle, a dat o declarație detaliată, admitând că Coronavirusul Wuhan din 2019 este o armă ofensivă de război biologic și că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) știe deja despre aceasta.

În calitate de membru al consiliului de administrație al Amnesty International USA la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, el a susținut că Amnesty International SUA a acționat în moduri strâns legate de interesele de politică externă ale Statelor Unite. El atribuie legăturile dintre Amnesty International și interesele de politică externă SUA/Marea Britanie contribuției financiare relativ mari a Amnesty International SUA la bugetul internațional al AI, pe care a estimat-o la 20%. Boyle a adăugat că Amnesty International a jucat un rol esențial în promovarea farsei „soldaților irakieni care aruncă copii din incubatoarele din Kuweit”.
Cum Amnesty International a declanșat un război

Într-un interviu exclusiv pentru Covert Action Quarterly, doctorul Francis Boyle a explicat modul în care agenții secreti de la Amnesty International au declanșat un război:

Dintre cele șase voturi din Senatul Statelor Unite care au adoptat rezoluția de a intra în război, mai mulți dintre acei senatori au spus că au fost influențați de raportul Amnesty. Acum vreau să precizez că aceasta nu a fost o slujbă a Amnesty International, ci a Londrei și ce s-a întâmplat atunci, când a început războiul, la următoarea reuniune a consiliului de administrație al AI USA, am cerut o anchetă.

Până atunci ieșise la iveală că aceasta era propagandă kuweițiană creată de firma de relații publice, Hill & Knowlton, și am cerut o anchetă. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu a existat niciodată o investigație, a existat un murmur total din Londra. Au refuzat vreodată să admită că au făcut ceva rău. Nu a existat niciodată o explicație, nu a existat niciodată scuze. Este în „gaura memoriei” ca 1984 și Orwell.

Concluzia mea a fost că un oficial de rang înalt al Amnesty International la acea vreme, pe care nu îl voi numi, era un agent de informații britanic. Mai mult, colegul meu de conducere, care a investigat și independent de mine, a ajuns exact la aceeași concluzie. Deci, cu siguranță, atunci când am de-a face cu oameni care doresc să lucreze cu Amnesty la Londra, le spun doar: „Uite, înțelegi, sunt pătrunși de agenți de informații, Marea Britanie, poate SUA, nu știu, dar tu cu siguranță. nu pot avea încredere în ei.”

Trimiteți sfaturile și trimiterile dvs. completând acest formular sau scrieți-ne direct la e-mailul furnizat. Alăturați-vă nouă pe WhatsApp pentru mai multe informații și actualizări.

GreatGameIndia este un jurnal de geopolitică și relații internaționale. Cunoașteți amenințările geopolitice cu care se confruntă India în cartea noastră exclusivă India în disonanță cognitivă . Numerele anterioare ale revistei pot fi accesate din secțiunea Arhive .

GreatGameIndia Magazine Archives – GreatGameIndia

Please note that publication of GreatGameIndia magazine has been suspended temporarily. You could get archive is…

GreatGameIndia este vizată în mod activ de forțe puternice care nu doresc să supraviețuim. Contribuția ta, oricât de mică ne ajută să ne menținem pe linia de plutire. Acceptăm plata voluntară pentru conținutul disponibil gratuit pe acest site web prin UPI, PayPal și Bitcoin.

Sursa:
https://greatgameindia.com/amnesty-international-british-intelligence/ The Secret History Of How British Intelligence Created Amnesty International September 29, 2020