CD
569 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

AMIRALUL SUA SE PREDĂ RUSIEI LA MARIUPOL, UCRAINA
Hal Turner
https://halturnerradioshow.com/images/2022/05/15/US-Admiral-Surrenders-Azovstal-Mariupol-Ukraine_large.jpg

Numeroase rapoarte au circulat în cea mai mare parte a zilei de astăzi (duminică, 15 mai 2022) care susțin că un comandant militar american s-a predat forțelor ruse de la Oțelăria Azovstal din Mariupol, Ucraina. Începând cu ora 18:17 EDT, a fost lansată o fotografie despre care se presupune că este amiralul marinei americane Eric Olson, în care se presupune că amiralul este arestat de trupele ruse.
Fotografia, prezentată mai sus, se pretinde a fi amiralul Eric T. Olsen.

Din Wikipedia:
Eric Thor Olson (născut la 24 ianuarie 1952) este un amiral retras/pensionar al Marinei Statelor Unite, care a servit ultima dată ca al optulea comandant al Comandamentului pentru Operații Speciale din SUA (USSOCOM) din 2 iulie 2007 până în 8 august 2011.
Fotografia lui oficială din armata americană (veche de ani) apare pe Wikipedia după cum se arată mai jos:

Anterior, a fost comandant adjunct al Comandamentului pentru Operații Speciale din SUA din 2003 până în iulie 2007. Olson a fost primul Navy SEAL care a fost numit vreodată în gradul de trei și patru stele, precum și primul ofițer de navă care a fost comandantul combatant al USSOCOM. .

El a preluat comanda generalului de armată Bryan D. Brown în 2007.[1] Brown și Olson serviseră împreună la sediul SOCOM din Tampa timp de patru ani.
S-a pensionat din serviciul activ pe 22 august 2011 după peste 38 de ani de serviciu. El a cedat comanda SOCOM amiralului William H. McRaven în aceeași zi.

Alături de amiralul american Olson (retras), locotenent-colonelul britanic John Bailey și 4 instructori militari NATO s-ar fi predat Rusiei.
Există, de asemenea, știri despre ofițeri militari canadieni, francezi și turci care încă se ascund în interiorul tunelurilor de sub Oțelaria Azovstal din Mariupol.
Ce ar fi făcut acești bărbați acolo și cine i-a trimis acolo, nu se știe încă.

Dacă este confirmată de Pentagon, întrebarea masivă pe care aceasta o ridică este de ce ofițerii militari americani și ofițerii militari din alte țări NATO sunt în interiorul Ucrainei și cine i-a autorizat să participe la războiul nedeclarat împotriva Rusiei?
Am contactat ofițerul de serviciu pentru afaceri publice de la Pentagon prin numărul de telefon de contact media, în afara orelor de program/weekend, solicitând comentarii de la Pentagon. Ofițerul de serviciu cu care am vorbit mi-a cerut să le trimit detalii prin e-mail, ceea ce a fost făcut .

Există o dispută cu privire la UNDE a fost făcută această fotografie. Există o pretenție că a fost luat în Lugansk, și nu în Mariupol. Există, de asemenea, o dispută cu privire la CÂND a fost făcută fotografia, cu pretenții că a fost făcută pe 14 aprilie.

Șapte (7) americani au fost uciși în Rubizhnoye, care au participat la lupte de partea Kievului, potrivit Alaudinov, un asistent al șefului Ceceniei.
El a arătat un document al unuia dintre ei cu numele Joseph Ward Clark din statul Washington.

Răspuns de la Pentagon:
„Bună Hal
Nu avem nicio informație despre această poveste.”

Sursa: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-u-s-admiral-surrenders-to-russia-in-mariupol-ukraine