II-a — August 18, 2022

AMERICANII SUNT CRIMINALI NEBUNI

de Larry RomanoffAugust 18, 2022

Traducerea: CD

Partea a I-a

Partea a II-a

CHINESE   ENGLISH   ROMANIAN  RUSSIAN

 

 

Liderii americani comit crime de război ca o chestiune de necesitate instituțională, deoarece rolul lor imperial cere menținerea popoarelor subordonate la locul lor și asigurarea unui „climat favorabil de investiții” peste tot. Ei fac acest lucru folosind puterea lor economică, dar și… susținându-i pe Diem, Mobutu, Pinochet, Suharto, Savimbi, Marcos, Fujimori, Salinas și zeci de lideri similari.

Crimele de război vin, de asemenea, cu ușurință, deoarece liderii americani se consideră VEHICULE ALE UNEI MORALITĂȚI ȘI ADEVĂR MAI înalte și pot opera fără costuri în încălcarea legii. Este, de asemenea, extrem de util ca mass-media lor să fie de acord că țara lor este deasupra legii și va sprijini și raționaliza fiecare întreprindere și comiterea crimelor de război. ” (Edward Herman)

 

Una dintre principalele săgeți din tolba diplomatică americană este embargourile alimentare (și alte) împotriva națiunilor mai sărace care se opun democrației, libertății și drepturilor omului în stil american, adică violul, jefuirea și jefuirea.

Un exemplu tipic a fost Marea Foamete din China din 1959-1961, (21) inițiată de prietenii evrei europeni ai Americii, dar SUA fiind forța militară și diplomatică. Și nu a fost nicidecum prima sau ultima dată când americanii au lansat astfel de măsuri. Ei au făcut același lucru pentru a pedepsi China în timpul războiului din Coreea și s-au repetat periodic până în anii 1970.

SUA au făcut același lucru cu alte națiuni în alte chestiuni decât cele alimentare. Un exemplu actual este așa-numitele „sancțiuni” americane împotriva Iranului, înghețând toate activele și veniturile străine, interzicând astfel Iranului moneda pentru achiziționarea de vaccinuri COVID-19.

 

SUA s-au specializat, de asemenea, în „embargouri economice”, sugrumând financiar o mică țară rezistentă la jefuirea americană, așa cum a făcut-o cu Cuba timp de 70 de ani, forțând acea mică mândra națiune să rămână nedezvoltată și în sărăcie timp de generații.
Cu toate acestea, singura „crimă” a Cubei a fost expulzarea evreilor după revoluție!

SUA sunt renumite în multe părți ale lumii pentru că au invadat în mod repetat, apoi au forțat să deschidă – și să golească, seifurile băncii centrale a unei mici națiuni. O tactică înrudită a fost aceea de a forța națiunile din America Centrală și de Sud să „permită” SUA să „gestioneze” toate rezervele lor de numerar și valută, banii fiind investiți în dezvoltarea imobiliară din New York, făcând miliarde pentru bancheri, în timp ce micile națiuni captive primeau. 1% din banii lor.

 

Dar embargourile sunt doar o mică parte din povestea războiului financiar american împotriva altor națiuni. Unul dintre cele mai disprețuitoare acte a implicat China în anii 1930, când acea țară avea singura economie cu adevărat stabilă, cu o monedă susținută 100% de argint. În încercarea de a distruge economia Chinei, sataniștii de la FED din SUA au pus la cale un plan de a oferi chinezilor de trei ori prețul mondial al argintului (în mare pierdere, evident, pentru Trezoreria SUA, dar nu și pentru FED deținută de evrei). Această schemă a reușit să sugă cea mai mare parte din argint din China, făcând moneda fără valoare și aruncând China în mijlocul Marii Depresiuni pe care altfel ar fi evitat-o complet. (22)

 

Experimentarea umană care implică atrocități de nespus este, de asemenea, o caracteristică definitorie a Americii. Aceasta este o categorie atât de mare încât este aproape imposibil să știi de unde să începi. Am putea începe cu MK-ULTRA, (23) (24) care este aproape sigur cel mai îngrozitor catalog de morți, privațiuni, torturi, abuzuri sexuale și abuzuri mentale și psihologice inimaginabile și chinuitoare, foarte des efectuate asupra copiilor mici. MK-ULTRA pare să fi fost aproape în întregime un proiect evreiesc, de la Sydney Gottlieb până la locotenenți și practicanți.

 

Este mai mult sau mai puțin cunoscut acum că Shiro Ishii a efectuat experimente umane oribile în infama sa Unitate 731 din Harbin, China, inclusiv vivisecțiuni în direct. O condiție a capitulării japoneze după cel de-al Doilea Război Mondial a fost ca Ishii să predea SUA toată documentația despre experimentele sale în schimbul imunității complete împotriva urmăririi penale pentru crime de război. Mai mult, Ishii și întreaga sa trupă de Frankenstein au fost importați în SUA, unde li s-au dat noi identități și au fost găzduiți în baze militare americane și au fost angajați acolo, precum și la CDC (care nu este o organizație de sănătate civilă, dar a fost și este încă o ramură a armatei SUA).

Ishii a primit un post de profesor și supervizor al cercetării biologice la Universitatea din Maryland, funcție pe care a deținut-o până la moartea sa decenii mai târziu. Există o altă chestiune curioasă care implică transferul a aproximativ 500.000 de prizonieri germani în SUA în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial, cu dispariția lor aparentă și fără nicio înregistrare despre ei care ar fi plecat vreodată pentru a se întoarce acasă, așa cum se pretinde. (25)

 

Guvernul SUA declară război Americii

 

În plus, guvernul și armata SUA au efectuat literalmente mii de experimente umane clandestine asupra a milioane de cetățeni americani fără știrea lor, precum și asupra popoarelor altor națiuni. Acestea au inclus radiațiile nucleare și aproape toate tipurile de patogen cunoscute de om, cu rezultate frecvent letale. Sunt atât de multe aici încât este aproape imposibil de descris.

 

Următoarele aproximativ 2.000 de cuvinte sunt un extras sever prescurtat dintr-un articol pe care l-am scris în încercarea de a rezuma aceste atrocități și includ aici doar expuneri și decese de civili, omițând atrocitățile extinse, experimentale și de altă natură, împotriva cărora armata SUA le-a comis. proprii soldați. Am postat articolul complet online pentru cei cărora le pasă să-l citească; are o lungime de 40.000 de cuvinte. (26)

 

În ultimii aproximativ 70 de ani, guvernul SUA a purtat un război (27) împotriva propriilor cetățeni (28), o istorie condamnabilă (29) de experimente ilegale, lipsite de etică și imorale (30) care a expus nenumărate milioane de civili americani la proceduri mortale. și agenți patogeni. (31) Potrivit unei investigații a Congresului SUA, până la sfârșitul anilor 1970 „cel puțin 500.000 de oameni au fost folosiți ca subiecți în experimente cu radiații, biologice și chimice sponsorizate de Guvernul Federal al SUA asupra propriilor cetățeni”. Adevărul este în zeci de milioane.

 

Biroul de Responsabilitate Guvernului Statelor Unite a emis un raport pe 28 septembrie 1994, în care se afirma că între 1940 și 1974, Departamentul de Apărare al Statelor Unite și alte agenții de securitate națională au studiat sute de mii de subiecți umani în teste și experimente care implicau substanțe periculoase.

 

Un citat din studiu:

Multe experimente care au testat diferiți agenți biologici pe subiecți umani, denumite Operațiune Whitecoat, au fost efectuate la Fort Detrick, Maryland, în anii 1950. Subiecții umani constau inițial din bărbați înrolați voluntari. Cu toate acestea, după ce bărbații înrolați au organizat o grevă pentru a obține mai multe informații despre pericolele testelor biologice, mulți alții au fost recrutați. Nu s-au făcut urmăriri de notă și nici nu au fost păstrate înregistrări ale participanților.

 

Armata americană a susținut ulterior că avea informații de contact pentru doar aproximativ 1.000 dintre participanții inițiali. Programul de apărare biologică al Statelor Unite conține zeci de divizii, departamente, grupuri de cercetare, bio-intelligence și multe altele, în niciun caz toate legate de „apărare” în niciun sens.
Din documentul: Cobai nucleari americani: (32) Trei decenii de experimente cu radiații pe cetățeni americani: Raport pregătit de Subcomitete on Energy Conservation and Power, al Comitetului pentru energie și comerț, U.S. House of Representatives, noiembrie 1986: U.S. Imprimeria guvernamentală, Washington, 1986, 65-0190

 

Subiectii umani erau audiențe captive sau populații pe care experimentatorii le-ar fi putut considera în mod înfricoșător „de consumare”: bătrâni, prizonieri, pacienți din spitale care sufereau de boli terminale sau care ar putea să nu-și fi păstrat facultățile depline pentru consimțământul informat. … nicio dovadă că a fost acordat consimțământul informat. … guvernul a acoperit natura experimentelor și a înșelat familiile victimelor decedate cu privire la ceea ce s-a întâmplat. … subiecții au primit doze care s-au apropiat sau chiar depășesc limitele recunoscute în prezent pentru expunerea la radiații profesionale. Dozele au fost chiar de 93 de ori mai mare decât sarcina corporală (maximă) recunoscută”. Lucrarea continuă: „Unele dintre cele mai respingătoare sau mai bizare dintre aceste experimente sunt rezumate mai jos.”

 

Puțini americani par să conștientizeze programele propriului guvern de experimentare umană (33), o litanie de neconceput de atrocități comise de CIA și armată asupra unei populații nevinovate și neinformate, întotdeauna fără consimțământ (34) și cel mai adesea cu rezultate tragice.

Acestea au inclus programe extinse (35) de experimente de control al minții (36)(37) experimente de interogare/tortură  infecție deliberată cu boli mortale sau debilitante (38), expunere la radioactivitate severă și orice fel de agenți patogeni biologici, bacteriologici și chimici toxici. Acestea au cuprins spălarea creierului, tortură, electroșocuri, agenți nervoși, droguri și hipnoză exotică și experimente chirurgicale, inclusiv lobotomii (39) și o gamă largă de „cercetări” farmacologice, toate efectuate pe victime civile inocente, neinformate și neajutorate, de la nou-născuți la adulți.

 

Substanțele folosite – „uneltele comerțului lor” – includ LSD, heroină, morfină, benzedrin, marijuana, cocaină, PCP, mescalină, metrazol, eter, gaze nervoase VX și sarin, substanțe chimice toxice precum sulfura de zinc, cadmiu și dioxid de sulf, o varietate de agenți biologici, acid sulfuric, scopolamină, gaz muștar, izotopi radioactivi și diverse dioxine de la Dow Chemical.

 

Acestea au inclus, de asemenea, electroșocuri, estrogeni sintetici, celule canceroase vii, (40) organe sexuale de animale transplantate la oameni, transfuzii de sânge de vacă și multe altele. Bolile transmise deliberat au inclus sifilisul, gonoreea, hepatita, cancerul, ciuma bubonică, beriberi, holera, tusea convulsivă, febra galbenă, febra dengue, encefalita și tifoida, boala Lyme, febra hemoragică și multe altele.

 

Au fost efectuate experimente pe copii, orfani (41), bolnavi și cu dizabilități mintale, săraci, negrii și prizonieri cărora nu li s-a oferit nicio opțiune de participare. Pacienților din spitale li s-a spus adesea că primesc tratament medical, dar au fost folosiți ca subiecți în experimente mortale. Nu vom ști niciodată numărul total care au murit. Dacă nu vă deranjează coșmarurile, faceți câteva cercetări despre programul MK-ULTRA al CIA. (42) (43)

 

Multe dintre aceste experimente au continuat până la sfârșitul anilor 1990 și mai departe, iar mulți oameni susțin – și oferă dovezi – că continuă și astăzi.
Aceste programe de cercetare umană au fost finanțate de guvernul SUA și efectuate în mare parte prin CIA și armata, dar cu cooperarea deplină din partea majorității universităților și spitalelor importante. Erau foarte secretoși, existența lor nedescoperită până după mulți ani de funcționare. Confruntați cu ordonanțe judecătorești de eliberare a înregistrărilor, CIA și armata au distrus în schimb majoritatea documentelor, câteva înregistrări supraviețuind doar prin erori de depunere și comunicare, dovezile disponibile acoperind doar o mică parte din încălcările și atrocitățile comise.

 

„Din 1960 până în 1971, dr. Eugene Saenger, radiolog la Universitatea din Cincinnati, a expus pacienților săraci și mai ales de culoare la radiațiile întregului corp. Nu li s-a cerut să semneze formulare de consimțământ și nici nu li sa spus că Pentagonul a finanțat studiul.(44) Pacienții au fost expuși, în perioada de o oră, la echivalentul a aproximativ 20.000 de raze X de radiații.” Majoritatea pacienților au murit aproape imediat, dar Dr. Saenger a primit recent o medalie de aur pentru „realizările în carieră” a Societății de Radiologie din America de Nord.

Începând cu anii 1950, copiii cu dizabilități mintale de la școala de stat Willowbrook din Staten Island, New York au fost infectați intenționat cu hepatită virală (45) prin hrănirea lor cu un extract făcut din fecalele pacienților infectați. Saul Krugman de la Universitatea din New York le-a promis părinților copiilor cu dizabilități mintale căreia copiii vor fi înscriși la Willowbrook în schimbul semnării unui formular de consimțământ pentru procedurile despre care el a afirmat că sunt „vaccinări”. În realitate, procedurile implicate infectate deliberate a copiilor cu hepatită virală.

 

Lauretta Bender: Psihiatrul din iad. (46) Lauretta Bender a fost neuropsihiatru la Spitalul Bellevue în anii 1940 și începutul anilor 1950, care a fost pionier în terapia cu electroșoc pentru copiii mici care au regresat inevitabil în stări violente și catatonice, majoritatea terminând morți sau în închisoare. Mai târziu, Bender și-a extins tratamentele pentru a include LSD și, în ciuda brutalității ei inumane, NYT a publicat un necrolog strălucitor când a murit – așa cum a făcut-o pentru multe zeci de astfel de persoane.

 

Începând cu 1950, SUA a efectuat cel puțin 240 de atacuri de război biologic în aer liber asupra orașului american (47), eliberând agenți nervoși mortali și bacterii din Alaska până în Hawaii. (48) CIA a eliberat bacterii de tuse convulsivă din mare în apropiere de Tampa Bay, Florida, (49)  provocând o epidemie care a provocat zeci de mii de oameni extrem de bolnavi și ucigând pe mulți alții. Marina SUA a simulat atacuri de război biologic prin pulverizarea unor cantități mari de bacterii peste San Francisco, (50) în care mulți cetățeni au murit și nenumărați au contractat boli severe asemănătoare pneumoniei.(51) Când informațiile au fost scurse, surse militare au insistat că bacteriile sunt inofensive, dar nenumărate mii au suferit infecții grave ale tractului urinar și respirator (52), pneumonie și alte boli, infecții care erau permanente: „Până în ziua de astăzi, aceste bacterii. sunt o cauză principală de moarte în rândul bătrânilor din zona San Francisco”.

 

Armata SUA a efectuat aproximativ 1.000 de teste nucleare supraterane (53), nu pentru a testa bombele, ci pentru a determina efectele radiațiilor asupra unei populații.(54) Serviciul de Sănătate Publică a fost instruit să le spună cetățenilor aflați în aval de vânt după testele cu bombe nucleare că creșterea numărului de cancer se datorează nevrozei, iar Eisenhower a ordonat ca femeile cu radiații, avorturi spontane, căderea părului, leucemie și cancer la creier. să li se spună că suferă de „ sindromul gospodinei”.(55)

 

Un document secret al AEC din 17 aprilie 1947, intitulat Medical Experiments in Humans (56) afirma: „Se dorește ca niciun document să nu fie eliberat care să se refere la experimentul cu oameni care ar putea avea o reacție adversă asupra opiniei publice sau ar putea duce la procesul legal. Documentele care acoperă o astfel de muncă de teren ar trebui să fie clasificate Secret.”

 

Un indiciu al naturii insensibile și obscene care a pătruns întotdeauna în guvernul SUA:

Kodak a început să primească plângerii ale acestora cu privire la filmul, (57) cauza fiind cauzată de materialul de ambalare – cojile de porumb din Indiana contaminate cu radioactivitate.(58) Guvernul SUA a fost de acord în secret să furnizeze Kodak informații în avans cu privire la toate testele nucleare viitoare, inclusiv „distribuirea așteptată a materialului radioactiv pentru a anticipa contaminarea locală”.[59] Victimele ne spun acum „. . . Guvernul a avertizat industria fotografică și a furnizat hărți și prognoze privind potențiala contaminare. Unde au fost avertismentele către părinții copiilor din aceste zone? Guvernul a protejat rulourile de film, dar nu și viața copiilor noștri. De ce au făcut asta când aveau toate informațiile despre punctele fierbinți și despre precipitații și, totuși, nu i-au avertizat pe oamenii acestei țări despre pericolele inerente precipitațiilor radioactive?”Guvernul lor nu le-a spus pentru că ei erau cobaii la teste.

 

Puteți citi despre unele dintre cele mai importante cazuri aici: Istoricul ascuns al testării germenilor din SUA (BBC) (60). Povestea tulburătoare a laboratorului secret de germeni a insulei prunelor guvernamentale (Amazon) (61). Boala Plum Island Lyme expusă. (62) Desfăşurarea geopolitică a armelor biologice. (63De asemenea, infamul Proiect 100.000 al lui Robert McNamara (64),Operation LAC (65), Operațiunea DEW  (66), Project SHAD, (67Project 112 (68Lyme Disease (69), Nerve gas (70) și Dead Sheep at Dugway. (71)

 

Și nu a fost doar Războiul Americii

 

Dovezile acumulate (72) ale utilizării americane a armelor biologice în China și Coreea de Nord sunt incontestabile, dar guvernul SUA a mințit în privința asta timp de 70 de ani.(73) (74)

Este, de asemenea, documentat indiscutabil că SUA au condus o campanie de război biologic de zeci de ani împotriva micuței Cube (75) (76),  inclusiv distribuirea febrei hemoragice și gripa porcină care a determinat Cuba să omoare toți cei 500.000 de porci din țară.

 

Americanii nu numai că au mințit despre asta timp de 70 de ani, dar au acuzat Cuba că este „un stat paria” cu un program de război biologic. Și nu numai Cuba (77). SUA au desfășurat arme chimice și biologice(78) în Canada, the Philippines, Puerto Rico, Columbia, (79) Brazil, (80Vietnam, China, North Korea, Vietnam, Laos, Cambodia și multe altele.(81)

 

SUA au aproximativ 400 de laboratoare militare de arme biologice (82) împrăștiate în țări (în mare parte sărace și înapoiate) din întreaga lume, inclusiv altele noi (83) în Georgia, Ucraina, (84Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Uzbekistan și Kazakhstan, (85) mai multe națiuni cer acum ca aceste laboratoare să fie demontate și mutate în SUA, unde le aparțin.

 

Mass-media a tăcut în mod evident cu privire la evidențele SUA privind scurgerile de agenți patogeni biologici (86), dar CDC verifică că între 2005 și 2012 SUA au avut 1.059 de cazuri de furt sau scurgeri de agenți patogeni periculoși (87) care au rupt izolarea. Una la trei zile timp de șapte ani. (88) Acest lucru trebuie abordat deoarece există dovezi considerabile că pandemia de gripă porcină H1N1 din 2009 din SUA a fost cauzată de una dintre aceste scurgeri, motiv pentru care CDC a refuzat timp de 6 luni chiar să identifice agentul patogen sau să avertizeze cetățenii, permițându-i în tăcere să răspândit în întreaga lume. Acesta pare să fi fost același agent patogen (89) care a lovit Rusia în 2016 de la laboratorul de arme biologice Lugar al armatei americane (90) din Georgia.

 

Președintele de atunci Trump a susținut (92) că ar putea ucide întreaga populație a Afganistanului în câteva zile.  „Afganistanul va fi șters de pe fața Pământului. Ar fi dispărut și nu se folosește nuclear. S-ar termina în – literalmente, în 10 zile.” (93) Armele biologice ar părea singura alternativă. Hemoragic Fever și Hantavirus au lucrat pentru SUA în Coreea de Nord; poate și în Afganistan. Domnul Trump a negat ulterior intenția de a-și îndeplini amenințarea, dar să renunțăm la ficțiunea că SUA nu are arme biologice, a Fort Detrick și a celor 400 de biolaboratoare străine care îndeplinesc doar funcții binevoitoare de „medicament al păcii”.

Și încă mai mult.

 

Și încă mai mulți pirati somalezi

 

Există atât de multe alte categorii pe care s-ar putea să nu le imaginezi niciodată. Cei mai mulți dintre noi își amintesc de valul de deturnări de nave în largul coastei Somaliei cu câțiva ani în urmă, în care bandiți puternic înarmați în bărci mici se urcau într-un petrolier sau altă navă și o țineau pentru răscumpărare. Niciuna dintre mass-media nu s-a obosit să întrebe de ce s-ar întâmpla așa ceva dintr-o dată, aparent fără motiv. Dar s-ar putea să fi existat o cauză. Cuvântul în Somalia a fost că SUA, căutând modalități de a elimina acumularea din ce în ce mai mare de deșeuri nucleare, au aruncat mii de butoaie de deșeuri puternic radioactive în oceanul de lângă coasta somalezei. S-a spus că multe dintre butoaie s-ar fi spart, contaminând totul și ucigând toți peștii care reprezentau cea mai mare parte a aprovizionării cu alimente a țării. Mi s-a spus că deturnările au fost o represalii împotriva SUA. (94)

 

Bomba Tsunami

Într-un articol recent din UK Telegraph, autorul și regizorul neozeelandez Ray Waru cerceta vechile dosare militare din arhivele naționale ale țării sale și a descoperit o operațiune extrem de secretă numită „Project Seal”, care a dezvăluit că SUA a dezvoltat și testat o „bombă tsunami”. ” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În raport, cercetarea a arătat că americanii au folosit explozii masive subacvatice pentru a declanșa valuri uriașe care ar inunda orașele de coastă din întreaga lume. Aparent, proiectul a fost lansat în 1944, când un ofițer de marina american a observat valuri mari produse la exploziarea recifelor de corali din Pacific. Proiectul a avut succes, iar testele au demonstrat că o serie de explozii offshore ar putea produce valuri puternice mai mari de zece metri.

 

Ce modalitate mai bună de a lansa un război împotriva unei națiuni de coastă joase? Puneți unui submarin american să tragă un dispozitiv nuclear mare în apă adâncă la o distanță de țărm și lăsați un val mare de 20 de metri sau chiar 30 de metri să ștergă instantaneu toate bazele navale ale națiunii, porturile de transport maritim și multe dintre orașele din jur. Cea mai bună parte este că ar putea fi confundat cu un eveniment natural, dar, chiar dacă nu, nu există nicio modalitate de a dovedi cine a fost responsabil. Când apa scade, țara nelocuită (și lipsită de radiații) poate fi colonizată.

 

O altă idee interesantă, și la fel de nebună din punct de vedere criminal, de a folosi incendiile de pădure ca armă militară. Din fericire, avem un astfel de document pregătit în detaliu pentru armata SUA de către Serviciul Forestier al SUA. Am o copie a raportului, dacă sunteți interesat să-l citiți. (95)  Are 73 de pagini plus anexe.

 

Creierul maestrului păpușar

 

Acesta este preferatul meu. Președintele american Obama a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru un nou proiect de cartografiere a creierului uman, necesitând dezvoltarea unei noi tehnologii care poate înregistra activitatea electrică a celulelor individuale și a circuitelor neuronale complexe din creier „la viteza gândirii”. Vor fi implicate Institutul Rockefeller, Universitatea Stanford, Departamentul de Apărare, agenții guvernamentale, fundații private, companii private și universități. Deși obiectivele lucrării au fost neclar definite, este foarte puțin probabil ca acestea să fie o căutare de remedii medicale, așa cum a sugerat Obama. După cum ați văzut deja, CIA și Departamentul de Apărare au fost implicate în prea multe dintre aceste proiecte de „control mental” în trecut.

 

În știri similare, Eric Schmidt și Jared Cohen de la Google (CIA) au scris apoi o carte intitulată „The New Digital Age”, care pare a fi în mare parte o rătăcire delirante, în care Schmidt și Cohen par fie să citească din scenariul lui Obama, fie să sufere halucinații. Scriind despre dizidenți și revoluționari pe care speră să-i dea icre, ei se referă într-un singur loc la o nouă „grupă de consultanți” (probabil ei) care „vor folosi datele pentru a construi și a perfecționa o personalitate politică”. Acest lucru sună deja a păpușii sofisticate. Ei ne spun apoi că discursurile susținute de această „figură politică bine reglată” vor fi alimentate „prin pachete complexe de software de extragere a caracteristicilor și analiză a tendințelor” (wow), în timp ce cineva (din nou, probabil Schmidt și Cohen) va „cartografia funcționează creierul său” și efectuând alte „diagnostice sofisticate” pentru a „evalua părțile slabe ale repertoriului său politic”.

 

Pentru a vă asigura că nimic din toate acestea nu este o glumă, iată viziunea americană asupra lumii viitorului, o citare directă a Consiliului Consultativ Științific al Forțelor Aeriene din SUA, preluată din „New World Vis of Air and Space Power for the 21st Century” „:

„Înainte de mijlocul secolului 21, va exista o explozie virtuală de cunoștințe în domeniul neuroștiinței. Vom fi obținut o înțelegere clară a modului în care funcționează creierul uman, a modului în care acesta controlează cu adevărat diferitele funcții ale corpului și a modului în care poate fi manipulat (atât pozitiv, cât și negativ). Se poate imagina dezvoltarea surselor de energie electromagnetică, a căror ieșire poate fi pulsată, modelată și focalizată, care se pot cupla cu corpul uman într-un mod care să permită prevenirea mișcărilor musculare voluntare, controlul emoțiilor (și astfel acțiunile) , produc somn, transmite sugestii, interferează atât cu memoria pe termen scurt, cât și cu memoria pe termen lung, produce un set de experiență și șterge un set de experiență. Acest lucru va deschide ușa pentru dezvoltarea unor capacități noi care pot fi utilizate în conflicte armate, în situații de terorism/ostatici și în antrenament…

 

În cele din urmă, să luăm în considerare câteva persoane:

 

• Dwight Eisenhower

Fostul președinte american Eisenhower, care a spus că a spus „Doamne, cât de mult urăsc germanii”, a fost personal responsabil pentru moartea prin execuție și înfometare a cel puțin un milion de civili germani și, probabil, a multor alți oameni uciși mult după încheierea războiului și făcută mai ales pentru a denigra rușii. După cum sa menționat mai sus, Eisenhower a aprobat testele nucleare în aer liber asupra civililor americani și le-a instruit ofițerilor săi să le spună femeilor pe moarte că suferă de „sindromul gospodinei”. Cum poți nega că un bărbat – președintele unei țări – care comite astfel de crime împotriva propriului popor este nebun criminal?

 

• Curtis LeMay

Generalul militar american Curtis LeMay a fost unul dintre cei mai nebuni maniaci genocid și ucigași în masă din istorie, în mare parte responsabil pentru uciderea a aproximativ 1.000.000 de civili în timpul bombardamentelor americane asupra Dresdei și a multor alte orașe din Germania. În Coreea, LeMay a bombardat și a distrus total fiecare oraș, oraș și sat, precum și barajele de care depindea aprovizionarea cu alimente a națiunii, lăudându-se mai târziu „Am ucis ce – 40% din întreaga populație?”, și a supravegheat, de asemenea, distribuirea de alimente. agenți patogeni biologici peste mari părți din Coreea de Nord și din nord-estul Chinei. În Japonia, LeMay a bombardat aproape 100 de orașe japoneze, ucigând 50% din locuitorii civili, cu un bilanț de morți de cel puțin 10 milioane. Numai bombardarea cu bombă a districtului Shitamachi din Tokyo a produs aproximativ 1 milion de morți.

 

• Henry Kissinger

Henry Kissinger deține recordul pentru cel mai mare număr de civili uciși vreodată în Asia, pentru care a primit Premiul Nobel pentru Pace. Kissinger și președintele SUA Lyndon Johnson împărtășesc responsabilitatea nu numai pentru cele 5 milioane de morți în principal civili din Vietnam, Laos și Cambodgia, ci și pentru exterminările civile genocide din Indonezia din 1965-1966, unde cel puțin trei milioane au fost uciși în cel mai mare măcel uman înregistrat. istoria și una pe care SUA încearcă și astăzi să o nege. Kissinger este renumit și pentru documentul condamnabil NSSM 200, în esență un program de depopulare mondială.

 

 Ronald Reagan

Reagan a fost responsabil pentru sprijinirea unui deceniu de sacrificare civilă în masă în toată America Latină de către Escadronele morții CIA, cu milioane de morți. Acestea au implicat infama instituție de tortură „Școala Americilor” și distribuirea și instruirea manualului lor de tortură de 1.000 de pagini și care a tăiat în total o fâșie de tortură, masacre, constituind în total una dintre cele mai brutale și terifiante perioade de represiune a populațiile civile pe care lumea le-a experimentat vreodată. Brutalitatea americană din America de Sud și Centrală în această perioadă a fost atât de obscenă încât a întors în cele din urmă stomacul întregii lumi. Secretarii de stat ai lui Reagan au fost Alexander Haig și George Shultz, Haig activând și în Vietnam și Coreea.

 

• Robert McNamara

McNamara a fost cel care a planificat bombardarea orașelor japoneze de către Curtis Lemay, admițând deschis că a fost o crimă de război odioasă, deoarece bombardarea acelor orașe ar însemna uciderea aproape în întregime a civililor – femei, copii și bătrâni. Cu toate acestea, scriind memoriile sale, el nu numai că a respins acest fapt, dar nu a arătat absolut nicio remuşcare pentru acţiunile sale. McNamara a fost cel care a proiectat Proiectul 100.000 în care a recrutat și expediat aproape 500.000 de tineri sever retardați (IQ mediu de aproximativ 65) în Vietnam, slab pregătiți și jalnic incapabili să facă față complexității războiului din junglă. Puțini s-au întors. El a fost responsabil pentru producția și distribuția pe scară largă a agentului dioxină portocaliu și de utilizarea napalmului. Sub supravegherea lui McNamara a fost creat Proiectul Phoenix care a torturat până la moarte peste 45.000 de mii de civili vietnamezi. Sub McNamara s-au formulat pentru prima dată planuri și au fost solicitate fonduri de la Congres pentru a cerceta și dezvolta arma biologică pe care o cunoaștem acum ca HIV. Răsplata bărbatului urma să fie numit președinte al Băncii Mondiale.

 

• Madeline Albright

Secretarul american de stat Madeline Albright deține recordul ca cel mai prolific ucigaș de copii din toate timpurile. Cu sprijinul lui Bill Clinton, armata americană a vizat distrugerea tuturor instalațiilor de apă potabilă din Irak și a împiedicat livrarea de provizii de purificare de înlocuire. ONU a confirmat că acest lucru a dus la moartea a peste 500.000 de copii. Într-un celebru interviu TV la popularul program 60 Minutes, Albright a fost întrebat de Leslie Stahl dacă această „pedeapsă” a Irakului a meritat costul în viețile copiilor, la care a răspuns că „Da, a meritat”. De asemenea, Albright a fost cea care a conceput bombardarea Serbiei, cea mai lungă campanie de bombardament continuu din istorie și distrugerea Iugoslaviei. Dar ea a beneficiat enorm de pe urma celor din urmă: ea și George Soros au „preluat” întreaga infrastructură de comunicații a Kosovo, cu o valoare de aproximativ 800 de milioane de dolari. Războaiele sunt profitabile pentru câțiva.

Madeline Albright este un prim exemplu al răului fără egal care a pătruns în guvernul SUA de generații. Femeia este personificată răul, o întrupare a lui Satana, o cățea genocidă criminală. Cu toate acestea, pentru contribuțiile ei la „democrație”, Obama i-a acordat cea mai înaltă onoare americană – Medalia Prezidențială a Libertății. Pentru a fi corect, nu a fost decizia lui Obama. Evreii khazarieni doreau ca unul dintre ei să fie onorat, iar Obama a făcut ceea ce i s-a spus.Acei oameni numiți mai sus, și mulți alții, sunt monștri umani, criminali prin orice măsură, ucigași patologici în masă pe deplin egali cu cel mai rău din istorie. Dar, ca în toată istoria americană și evreiască adevărul a fost înlocuit cu mitologia care permite tuturor celor implicați să doarmă confortabil știind că au făcut lumea sigură pentru democrație. Pe o astfel de ficțiune disprețuitoare este construit întregul edificiu al Americii (și al evreilor internaționale).

 

Gândiți-vă la toate evenimentele și detaliile discutate mai sus, decesele nenumărate, suferințele agonisitoare nu numai ale americanilor, ci ale milioanelor de oameni din atât de multe națiuni brutalizate. Cum l-ai clasifica nu numai pe Eisenhower, ci și pe Kennedy, Johnson și Nixon după el, toți care trebuiau să fi aprobat toate aceste „experimente umane”, precum și programe precum Operațiunea Paperclip, Operațiunea Northwoods și Gladio, MK-ULTRA, Operațiunea Phoenix , și multe altele? Cum ai clasifica oameni precum Madeline Albright, Henry Kissinger, Robert McNamara și Curtis LeMay?

*

 

Scrierile domnului Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză. Larry Romanoff este un consultant în management și om de afaceri pensionat. A ocupat funcții executive de conducere în firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export. A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, unde a prezentat studii de caz în domeniul afacerilor internaționale la clasele superioare de EMBA. Romanoff locuiește în Shanghai și în prezent scrie o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. Este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a Cynthiei McKinney, “When China Sneezes”. (Cap. 2 – Confruntarea cu demonii).

Arhiva sa completă poate fi consultată la adresa

https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonofshanghai.com/

El poate fi contactat la adresa de e-mail:

2186604556@qq.com

*

NOTE ( în limba engleză)

[20] Cel mai mare furt de proprietate intelectuală din istorie: Operațiunea Paperclip
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/the-greatest-intellectual-property-theft-in-history-operation-paperclip-november-16-2019
[21] Foametea Chinei din 1959
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3234
[22] Legea privind achiziția de argint din 1934 din SUA
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3124
MK-ULTRA cercetare detaliată
[23] https://www.bluemoonofhanghai.com/politics/5790
MK-ULTRA
[24] https://www.history.com/mkultra-operation-midnight-climax-cia-lsd-experiments
[25] Lagăre de prizonieri germane din SUA
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/1790
[26] Guvernul și armata SUA declară război Americii
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/7849
[27] http://www.doctoryourself.com/news/v4n15.html
[28] http://www.democracynow.org/2005/7/13/how_the_u_s_government_exposed
[29] https://www.livescience.com/12991-10-outrageous-military-experiments.html
[30] https://en.wikipedia.org/wiki/Edgewood_Arsenal_human_experiments
[31] http://articles.baltimoresun.com/1995-03-19/news/1995078058_1_tuskegee-institute-tuskegee-experiment-medical-experimentation
[32] http://www.nakim.org/American_Nuclear_Guinea_Pigs_Three_Decades_of_Radiation_Experiments_on_U.S_Citizens86.pdf
[33] http://www.healthnewsnet.com/humanexperiments.html
[34] http://www.salon.com/2014/09/04/10_of_the_most_evil_medical_experiments_in_history_partner
[35] https://www.history.com/mkultra-operation-midnight-climax-cia-lsd-experiments
[36] https://ahrp.org/category/scientific-racism/cia-mind-control-experiments
[37] https://www.npr.org/2019/09/09/758989641/the-cias-secret-quest-for-mind-control-torture-lsd-and-a-poisoner-in-chief
[38] https://www.thenation.com/article/archive/cia-didnt-just-torture-it-experimented-human-beings
[39] https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States
[40] http://nypost.com/2013/12/28/nycs-forgotten-cancer-scandal
[41] https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States
[42] https://www.bluemoonofhanghai.com/politics/5790
[43] https://www.history.com/mkultra-operation-midnight-climax-cia-lsd-experiments
[44] http://www.salon.com/2014/09/04/10_of_the_most_evil_medical_experiments_in_history_partner
[45] https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States
[46] https://ahrp.org/1942-1969-dr-lauretta-bender-the-personification-of-an-evil-psychiatrist-who-conducted-diabolical-experiments-on-children
[47] https://www.thelastamericanvagabond.com/biowarfare/us-army-has-admitted-to-conducting-100s-of-germ-warfare-tests-on-americans
[48] https://www.whiteoutpress.com/secret-government-experiments-on-the-american-people
[49] https://www.businessinsider.com/military-government-secret-experiments-biological-chemical-weapons-2016-9
[50] https://www.sfgate.com/health/article/Serratia-has-dark-history-in-region-Army-test-2677623.php
[51] https://www.washingtonpost.com/archive/politics/1979/09/17/navy-fogged-bay-area-with-bacteria/cee3e0eb-7504-44d4-b89e-0c801152a324
[52] https://www.smithsonianmag.com/smart-news/1950-us-released-bioweapon-san-francisco-180955819
[53] https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5206799/US-nuclear-tests-killed-civilians-Hiroshima.html
[54] https://allthatsinteresting.com/nuclear-testing-photos
[55] https://www.salon.com/2004/01/08/goliszek
[56] https://www.salon.com/2004/01/08/goliszek
[57] https://fstoppers.com/historical/how-kodak-discovered-atomic-bomb-114260
[58] https://www.americanow.com/story/society/2016/11/04/dangerous-government-secret-kodak-discovered
[59] https://www.armscontrol.org/act/2005-07/features/readiness-harm-health-effects-nuclear-weapons-complexes
[60] http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/file_on_4/4701196.stm
[61] https://www.amazon.com/Lab-257-Disturbing-Governments-Laboratory/dp/0060011416
[62] http://www.thedogpress.com/Editorials/Plum-island-LymeDisease_Andrews1.asp
[63] https://www.bluemoonnofshanghai.com/politics/the-geopolitical-deployment-of-biological-weapons-part-ii-february-10-2020
[64] https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/robert-mcnamaras-infamous-project-100000-and-the-vietnam-war-a-premeditat-crime-against-humanity-october-30-2019
[65] https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Dew
[66] https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_LAC
[67] https://en.wikipedia.org/wiki/Project_SHAD
[68] https://military.wikia.org/wiki/Project_112
[69] http://rense.com/general69/lyme.htm
[70] https://en.wikipedia.org/wiki/Dugway_sheep_incident
[71] http://capitalresearch.org/2014/03/a-mighty-wind-nerve-gas-six-thousand-dead-sheep-and-soviet-trickery
[72] https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/7811949/Did-the-US-wage-germ-warfare-in-Korea.html
[73] https://www.anti-empire.com/us-used-horrific-biological-weapons-in-the-korean-war
[74] https://shadowproof.com/2018/02/22/read-long-suppressed-official-report-us-biological-warfare-north-korea
[75] http://www.internationalist.org/biowarfareagainstcuba0503.html
[76] https://www.globalresearch.ca/covid-19-wuhan-virus-cia-biological-warfare-cuba/5706466
[77] http://www.counterpunch.org/2013/09/03/germ-war-the-us-record-2
[78] http://www.alternet.org/world/america-has-deployed-chemical-and-biological-weapons-philippines-puerto-rico-vietnam-china
[79] https://www.counterpunch.org/2002/12/24/biowarfare-in-colombia
[80] http://scielo.iec.gov.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1679-49742016000300519
[81] http://www.counterpunch.org/2013/09/02/a-short-history-of-bio-chemical-weapons
[82] https://www.independent.co.uk/news/world/americas/virus-biological-us-army-weapons-fort-detrick-leak-ebola-anthrax-smallpox-ricin-a9042641.html
[83] https://www.lewrockwell.com/2020/02/gary-d-barnett/the-u-s-is-the-world-leader-of-bio-weapons-research-production-and-use-against -omenirea/
[84] https://www.globalresearch.ca/us-military-bio-labs-in-ukraine-production-of-bio-weapons-and-disease-causing-agents/5605307
[85] https://www.mk.ru/science/2020/01/27/ekspert-uvidel-priznaki-amerikanskogo-bioterrorizma-v-rasprostranenii-koronavirusa.html
[86] https://www.scientificamerican.com/article/cdc-botched-handling-of-deadly-flu-virus
[87] https://www.cdc.gov/media/releases/2014/p0711-lab-safety.html
[88] https://www.usatoday.com/story/news/2016/06/02/newly-disclosed-cdc-lab-incidents-fuel-concerns-safety-transparency/84978860
[89] https://journal-neo.org/2018/10/24/can-pigs-fly-georgian-swine-flu-now-spreading-to-europe-and-china
[90] https://eurasianet.org/russia-sees-american-georgian-flu-conspiracy
[91] https://www.globalresearch.ca/did-trump-tacitly-threaten-use-biological-weapons/5687936
[92] https://www.abc.net.au/news/2019-07-24/why-did-donald-trump-say-he-could-kill-10-million-afghans/11342794
[93] https://www.presstv.com/Detail/2019/08/21/604070/US-President-Donald-Trump-Afghanistan-war-win-without-nuclear-weapons
[94] Pirații somalezi
http://www.thewayofthepirates.com/piracy-history/somali-pirates
[95] Incendierea de pădurii ca arma militară
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/08/FOREST-FIRE-AS-A-MILITARY-WEAPON.pdf

Traducerea: CD