CD
1.308 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
.
.

AMERICANII CHIAR CA IUBESC KRIMINALII

– Biden îl nominalizează pe Elliott Abrams, susținătorul echipei morții, condamnat pentru mințirea Congresului, în Comisia guvernamentală
https://www.democracynow.org/2023/7/6/headlines/biden_nominates_elliott_abrams_death_squad_backer_conviccted_of_lying_to_congress_to_govt_commission
Președintele Biden l-a nominalizat pe condamnatul erou evreu Elliott Abrams în Comisia consultativă bipartizană a SUA pentru diplomație publică. Elliott Abrams a fost condamnat în 1991 pentru că a mințit Congresul în legătură cu afacerea Iran-Contra, iar ulterior grațiat de președintele de atunci George H.W.Gush – Tufiș.
El a apărat echipele morții în Guatemala și El Salvador în anii 1980, când a fost secretar de stat adjunct sub președintele Ronald Reagan. Abrams a respins informațiile conform cărora armata pregătită de SUA din El Salvador a masacrat 1.000 de civili, inclusiv copii, în orașul salvadorean El Mozote în decembrie 1981.
El a fost, de asemenea, legat de tentativa de lovitură de stat din 2002 împotriva președintelui venezuelean Hugo Chávez și a ajutat la planificarea invaziei SUA. a Irakului. Sub președintele Trump, Abrams a fost trimis special în Iran și Venezuela. Abrams va trebui să fie confirmat de Senat pentru a face parte din comisie.