Alex
5 aprobate

zalooodoo@yahoo.com
37.251.223.41
Reactiile americanilor pot fi usor puse la zis. Pe de o parte, ar insemna o judecare „in bloc”. Pe de alta parte, „nu judecati, caci veti fi judecati”. Ceea ce se intampla cu mare exactitate nu stim. Putem arunca piatra sustinand ca sistemul de educatie american i-a facut pe cetateni insensibili si indiferenti, ultraindividualisti, ba mai mult, chiar si ignorand educatia, oricum ei poarta o mare parte din vina. 4 randuri si s-a clasat dosarul.
Peste un sfert din americani au prea multe probleme pentru a mai avea timp sa se informeze. Din cei care se informeaza, putin ajung pe alternative media, pe site-uri, blog-uri de opozitie controlata sau nu. Paradoxal, printr-un lant foarte lung de cauzalitati, opozitia „necontrolata” conduce la indeplinirea acelorasi obiective ca si in cazul opozitiei controlate.
Spre deosebire de noi, cei din europa de est, americanii au fost tratati cu diverse, educatia fiind doar un singur factor. S-au testat multe-de la poluarea apei, aerului, mancarii pana la razboaie psihologice si electromagnetice.
S-au testat arme de anihilare in masa, arme de influentare psihologica, de incapacitare. Bombardarea cu microunde a ambasadelor e doar un subiect mai mediatizat ca altele. Bibliografii exista, pentru bagatorii in seama.
Dau un exemplu hilar: cu componente banale, am facut 2 generatoare pe joasa frecventa, puteri de cateva zeci de watti. Unul crea panica inexplicabila si o stare de disconfort stranie, iar celalalt provoca fix diaree, in jumatate de ora de expunere. Scheme simple, nu componente speciale, facute doar pentru armata. Am testat pe mine, pentru ca spre deosebire de marea majoritate, am deontologie profesionala si nu consider ca un soarece merita sacrificat barbar doar pentru „maretul progres al stiintei”.
Americanii au fost insensibilizati, se practica si in europa de ceva ani aceleasi golaneli, fara avertizarea sau acordul populatiilor.
La ei s-a tras in scoli. Un fenomen brusc, greu explicabil la prima vedere. In primul rand, femeia si copilul reprezinta conform unor clisee, vulnerabilitatea prin definitie. Copiii sunt vulneabili. Mamele cu copii, la fel. Femeia in sine, nu neaparat; multe sunt agente ale diferitelor servicii secrete. Dar in mentalul nostru primitiv, o femeie sau un copil omorat face crima „mai” atroce. Daca era barbat, mai treaca mearga. Deci s-a apelat la emotii, afecte, sentimente, pentru a provoca un rezultat. In prezent se poate sari peste reactia populatiei. In trecut se crea problema si solutia, ambii termeni cu ghilimelele de rigoare. Azi teroristii de stat (si nu grupari obscure, foarte greu de depistat cu anii, in conditiile unei tehnologii tot mai performante, si a unui control ajuns total!) ucid copii doar pentru a fi justificata confiscarea armelor de la americani. Al doilea amendament trebuie anulat, cu orice cost. Istoria in directia asta e veche, nu incepand neaparat cu Pearl Harbor sau incheind cu turnurile gemene, unde iarasi, fix cine trebuia sa scape, a scapat, chiulind de la servici.
Cum spuneam in alta postare, elitele au cel putin 3-4 obiective, exact ca schijele unei grenazi. In cazul de fata, urmaresc cel putin dezarmarea populatiei in vederea a ce va urma. De la razboi civil unde „red necks” sa n-aiba nici o sansa, pana la razboiul cu China. Controlul total n-a facut un pas urias inainte, dupa momentul Twin Towers, si celelalte cladiri strategic alese? Pana si pompierii americani (nu rusofili si putinisti) au spus ca demolarea a fost controlata, de la baza spre varf. Nu se puteau topi sutele de armaturi din fier beton special, cladirile fiind proiectate sa reziste la orice, mai putin sabotaj profesionist.
Lumea n-a invatat nimic din astea. Pana in noiembrie se vor intampla multe, nu doar pentru ca mid term elections de la ei ar schimba mare lucru. Primul razboi mondial si-a gasit pretextul printr-un atentat. Ceva similar va urma in urmatoarele luni. Dar nici un politician nu va pierde, ei fiind oricum morti de multa vreme.
Dar hai sa ne exprimam corect politic. Copiii din scoli sunt singurii vinovati, cine i-a fortat sa invete, si in primul rand sa se nasca??