The Three Percenters doresc să revină la principiile din 1776, când America s-a format ca națiune independentă. https://www.rt.com/usa/493727-us-civil-war-2021/

Mesaje primite
x

rodica bratulescu

18:35 (acum 24 de minute)

către euSCMihaiVasile

Articol din Russia Today

 

https://www.rt.com/usa/493727-us-civil-war-2021/

 
 
 
 
 
 
 

Leader of ultra-right militia The Three Percenters General BloodAgent predicts end of America by 2021 and warns of new civil war

Leader of ultra-right militia The Three Percenters General BloodAgent pr…

As the US election looms, the gun-toting III% Security Force stands ready for an anti-Democrat uprising. The gro…

TRADUCERE MECANICA :

 

Liderul miliției de extremă dreapta, Generalul Blood Agent, al gruparii ‘The Three Percenters’,  prevede sfârșitul Americii până în 2021 și avertizează despre un nou război civil

4 iul, 2020 13:13 / Actualizat acum 3 zile
Liderul miliției de extremă dreapta General Three Blood la Agent prevede sfârșitul Americii până în 2021 și avertizează despre un nou război civil
  • 1369
Urmați RT peRT

De  Chris Sweeney , autor care a scris pentru diverse reviste și ziare din Marea Britanie, inclusiv The Times, The Sun și The Daily Record. Urmează-l pe Twitter  @Writes_Sweeney

Pe măsură ce alegerile din SUA au început, Forța de Securitate a armamentului toting III% (gruparea miscarii  ‘The Three Percent’) este pregătită pentru o răscoală antidemocratică. Grupul a fost acuzat de neo-nazism, dar unul dintre liderii săi spune RT că doar protejează voința oamenilor.

„Există o lovitură de stat în acest moment, există un efort colectiv de a răsturna modul nostru de viață așa cum îl știm – oamenii încep să realizeze că nu este o teorie a conspirației.

„Dacă nu ne reunim ca unul, vom trăi într-o lume post-americană până în 2021”.

Acesta este punctul de vedere al lui Chris Hill, ofițerul comandant al filialei din Georgia a Forței de Securitate III% . Cei trei procente sunt o miliție constituțională cu capitole din SUA, numele lor provenind din afirmații că doar trei la sută dintre coloniști au luat armele împotriva Marii Britanii în revoluția americană.

Potrivit acestora, în ultimele câteva luni, calitatea de membru a scăzut cu 150 la sută, cu 50 până la 100 de candidați pe zi – impulsionați de evoluții precum promisiunea Minneapolis City de a demonta departamentul lor de poliție  și promisiunea lui Joe Biden de a susține comunitățile musulmane dacă intră Casa albă . 

Hill, cunoscut și sub numele de General BloodAgent, a declarat: „Este ca și cum au afirmat Părinții noștri fondatori, credem că ar trebui să ne unim, să ne împrumutăm armele și consiliul ori de câte ori apare o criză.

„Ne pledăm și ne apărăm obiectivele și credințele în ceea ce privește modul nostru de viață, constituția noastră de toți dușmanii străini și casnici.”

Grupul, ai cărui membri sunt rareori văzuți în ochiul public fără oboseală militară și arme de foc, își vede rolul de a proteja oamenii, permițându-le să se ridice și să preia controlul. Aceștia își petrec o cincime din timpul activismului politic, iar restul fac supraviețuire primitivă, antrenament militar de infanterie, vânătoare, salvare și prim ajutor.

RT

Ei cred că au fost făcute în mod deliberat învechite în America modernă, un sentiment exacerbat doar de mișcarea națională Defund a Poliției și de angajamentul Partidului Democrat de a reforma forța de poliție .

Vorbind la RT, Hill, o fostă marină, a explicat: „Cum scapi de o miliție din Statele Unite? Le faci inutile și în timp se estompează.

„Acum vedem că Părinții Fondatori au avut dreptate, acest lucru ar fi trebuit să nu lăsăm niciodată să se aprindă focul. Avem o perioadă scurtă de timp pentru a-l stăpâni.

„Vom fi oricând trebuie să fim, oriunde Dumnezeu consideră de cuviință. În fiecare zi putem să adresăm un alt cetățean american și să spunem: „Sunteți în favoarea comunismului și a anarhismului? Avem dreptul să respingem asta. ””

Revendicări ale neo-nazismului

Grupul, în timp ce se află în extremitatea extremă a aripii drepte politice, se aruncă în evidența lor în mass-media de a fi neo-naziști rasisti, cum ar fi un articol din New York Times care  spunea „America lor este una în care creștinismul este învățat în școli. avortul este ilegal, iar imigranții provin din Europa. ”

Într-un exemplu, SGF au fost acuzați că „terorizează” oficialii județeni din Georgia într-o întâlnire pentru a construi o nouă moschee și a legat locul de ISIS – o acuzație pe care Hill o refuză . 

Însă grupul său prezintă rapoarte despre lucruri precum patrulele comunității musulmane care se formează la New York după împușcarea de la Christchurch, deoarece semnalele care încearcă să introducă legea Sharia sunt în curs de desfășurare . 

TOT PE RT.COMStrăzile Americii sunt patrulate de civili înarmați, dar ar putea ucide cu adevărat acești vigilanți cu armă?Totuși, în opinia lui Hill, grupul este pro-imigrație, susține libertatea religioasă și nu ar conduce cu violență. Marile avertismente sunt că imigrația trebuie să fie legală, iar noii veniți trebuie să se asimileze. La fel ca mulți din dreapta politică americană, el se referă la migranți nedocumentați ca pe o invazie.

„Sunt 100 la sută împotriva imigrației ilegale”, explică el. „Guvernul are o sarcină și o parte din asta este de a preveni o invazie, nu specifică armat sau nearmat, dar dacă 20 de milioane de oameni se află ilegal în această țară, cum poți să mă privești cu fața dreaptă și să spui nu am fost invadati?

„Imigrația legală este în regulă, atâta timp cât orice te-a determinat să fugi, lasă rahatul acela de unde ai venit. Aflați limba, practicile, tradițiile noastre – nu încercați să pledați pentru alte credințe religioase, ideologice sau politice aplicate în orice țară ați venit.

„Nu spun că trebuie să fii creștin, în America ești liber să exersezi orice religie îți place. Dar dacă cineva nu vrea să asimileze sau să vină aici legal, i-aș pune într-o catapultă și i-aș arunca în Golful Mexic. ”

Amenintari cu moartea

Păreri de acest fel și proeminența sa în mișcare au făcut din Hill o țintă mare pentru unii. El spune că el și familia sa primesc în mod regulat amenințări cu moartea, forțându-l să-și schimbe numărul de telefon cu ocazia. El crede că provin din grupul antifascist Antifa , pe care președintele american Donald Trump dorește să-l eticheteze oficial o organizație teroristă internă pentru presupusul său rol în revoltele recente și hărțuirea diferitelor figuri conservatoare și susținătorii acestora.

„Am fost vizat de patru sau cinci ani”, spune Hill. „Când am fost în Virginia, în ianuarie, au pus o listă de hituri și fața mea era acolo, practic sunt o țintă. Dacă știu că voi fi undeva, mi-au pus poza și spun că mă vor omorî ”.

Am un calibru Smith & Wesson .40 pe șold și am 15 gloanțe în el – dacă cineva îmi amenință viața, vor lovi câteva dintre ele.

RT

Unul dintre motivele principale pentru care Hill consideră că este considerat demn de ucis este din cauza portretizării sale media. Influentul grup  liberal anti-ură” liberală Centrul de drept al sărăciei a marcat el și grupul său „anti-guvernare”, spunând că  elogiază „mișcările neo-naziste”.

Dar susține că raportarea la el este selectivă.

El este ferm că a tăiat legăturile cu un grup de bărbați din fosta forță de securitate din Kansas, care au complotat să bombardeze complexul de apartamente a 100 de imigranți somali și consideră că acțiunile lor sunt atașate în mod nedrept de toți cei trei procente până în zilele noastre . 

Rapoartele l-au legat de bombardierul din Oklahoma City Timothy McVeigh și de fostul membru GSF, Michael Ramos, care a efectuat o bătaie rasială în public în 2017 . 

Hill nu are dragoste pentru mass-media: „Folosește libertatea presei pentru a calomni și a minți despre mine – și îmi pun viața în pericol din cauza minciunilor pe care le vorbește.”

Imaginile grupului Hill au aproape în exclusivitate oameni albi, dar el susține că nu este intenționat.

„Mi-ar plăcea să am o gamă largă de tonuri de piele în miliția noastră, mai multe curse, orice rasă este binevenită. Oamenii ne pot privi și spun că nu văd foarte mulți oameni negri, asiatici sau latini. Nu este din lipsă de încercare, invitația este acolo, avem nevoie de mai multe.

„Este de râs să spun că sunt rasist sau KKK, în timp ce mă întorc și mă uit la fiul meu, fiica mea care este pe jumătate albă, pe jumătate asiatică – sunt căsătorită cu o femeie vietnameză, iar copiii noștri sunt mixte. Aceste informații nu ajung la lumina zilei, întrucât nu se potrivesc tuturor celor care vor să spună că suntem cu toții rasisti și KKK.

„Situația mea nu face niciodată publicare, mai ales din surse liberale de stânga”.

Democrații care „prind pistolul”

Forța de securitate III% speră să-l vadă pe președintele Trump să-și asigure un al doilea mandat în noiembrie și cred că democrații vor scăpa armele.

Dacă Joe Biden câștigă, la fel de deprimant, precum și Joe Biden merge după arme la nivel național – dacă vine pentru arme, îl poate obține. Și orice alt politician care vine pentru arme, îl pot primi și ei.

„Sunt 24 de state diferite care se aplică legilor cu pavilion roșu și interdicțiilor de arme. Asta diferă de un potențial președinte Biden care impune o interdicție națională de arme de foc Aceasta este adevărata definiție a tiraniei. ”

Americans already tried living without police, and it wasn’t called the …

In the wake of George Floyd’s death that occurred under the knee of a white cop, leftist groups are demanding po…

Probleme precum legile cu pavilion roșu care permit persoanelor fizice să solicite instanței să înlăture arma de foc a altcuiva sunt esențiale pentru Forța de Securitate III%.

„Dacă Biden face asta, Chris Hill se va ridica de pe fund și va lupta împotriva asta până la ultima mea suflare.”

Hill se pregătea pentru asta în 2016, împotriva amenințării cu „prinderea armelor” Hillary Clinton câștigând alegerile. Pe atunci, Trump a câștigat, iar hotărârea sa de a lupta nu a fost pusă la încercare. Acum, Joe Biden este „pedofilul care prinde armă” (o aparentă trimitere la spectacolele de afecțiune fizică abia adecvate ale lui Biden față de femei și copii) pe care nu o va vota Hill.

Dacă Biden câștigă, Hill, la fel ca mulți susținători ai lui Trump, este convins că democratul va  fi furat” alegerile cu ajutorul FBI, prin metode precum hackingul și fraudarea votului prin poștă.

Se apropie războiul civil?

În mod ironic, având în vedere cât de extrem de polarizează opiniile sale, Hill dorește ca miliția sa să fie o forță unitoare. În timpul conversației noastre, se referă frecvent la „reunirea”.

Dar, în același timp, el avertizează că un război civil al SUA se apropie. Diviziunea rasială există, însă protestatarii din ziua de azi sunt cei care sunt rasi, în opinia lui Hill. El se vede pe sine și pe grupul său ca apărători ai libertății de exprimare.

El a explicat: „Cred că Black Lives Matter este un slogan rasist, cred că organizatorii acelei mișcări sunt marxiști, comuniști și nu au alt joc în afară de a lua pe străzi să jefuiască sau să revolte.

„Am fost în Georgia toată viața mea decât în ​​armată, nu am văzut niciun miting din Klan sau nazi, nu există supremaciști albi în grupuri mari. Le-aș spune să închirieze un stadion, să vă vărsați gâtul, să spună ce trebuie să spuneți și să continuăm.

„Nimeni din SUA nu s-a născut în sclavie, am înțeles ce s-a întâmplat înainte de a fi născut, s-au întâmplat multe lucruri rele, dar m-am născut liber la fel ca următorul bărbat alb, femeie asiatică sau bărbat negru, toți oamenii.

„Suntem în condiții de egalitate înainte, dacă nu vă place situația în care vă aflați, luați un bilet de autobuz și relocați-vă. Acesta nu este un film, ci viața reală. ”

Niciodată fără o armă în sine, Hill susține că grupul său nu pledează pentru o răscoală violentă.

„Vom proteja vocea oamenilor. Nu poate veni de la capătul unei arme, dacă facem asta, atunci am pierdut terenul moral înalt și războiul înainte ca acesta să înceapă chiar.

„Trebuie să se acorde putere oamenilor pentru a face schimbări. Dar nu există nici o îndoială în mintea noastră că ne apropiem de un conflict armat în Statele Unite ale Americii. ”

În cele din urmă, într-o țară care dezmembrează rapid elementele nesemnificative ale trecutului său, cei trei procente doresc să revină la principiile din 1776, când America s-a format ca națiune independentă.

Hill a spus: „Suntem o miliție constituțională recunoscută de al doilea amendament. În ultimii 244 de ani, ați fi spus că ne-am îndreptat spre perfecțiune sau spre daune făcute și anarhie?

„Cu siguranță ne îndreptăm în direcția greșită.”

Crezi că prietenii tăi ar fi interesați? Partajați această poveste!