O asistentă care protestează împotriva mandatelor de vaccinare la Foley Square, Manhattan, New York, pe 13 septembrie 2021. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)
O asistentă care protestează împotriva mandatelor de vaccinare la Foley Square, Manhattan, New York, pe 13 septembrie 2021. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)
PROBLEME SOCIALE
Medicii și asistentele vorbesc despre consecințele respingerii vaccinării obligatorii
DE ENRICO TRIGOSO 16 noiembrie 2021 Actualizat: 16 noiembrie 2021mai mare mai mic Imprimare
Lucrătorii din domeniul sănătății care nu pot lua un vaccin COVID-19 din cauza obiecțiilor medicale, religioase sau etice sunt concediați din spitalele care au impus împușcăturile pentru membrii personalului lor.

Diverse state și spitale au impus vaccinul, precum și administrația Biden-Harris, care a emis un regulament de urgență care impune tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății care lucrează în unități care oferă servicii Medicare și Medicaid să se vaccineze complet cu vaccinuri COVID-19 până în ianuarie. 4. Mandatul administrației nu permite renunțarea la testare sau nu recunoaște imunitatea naturală ca o formă alternativă validă de protecție pentru acești lucrători din prima linie, dintre care mulți s-au infectat în perioada de vârf a pandemiei.

Dr. Martin Kulldorff, director științific senior al Institutului Brownstone și coautor al Declarației Great Barrington , a declarat anterior The Epoch Times că această abordare nu este de acord cu cunoștințele științifice stabilite și nu are sens din perspectivă medicală. El susține că cei care s-au recuperat după o infecție cu COVID-19 au „imunitate mai puternică și de lungă durată” decât persoanele vaccinate și au „cel mai puțin probabil să îi infecteze” pe alții. CDC a recunoscut că nu există nici o evidență a persoanelor imune care infectează pe alții.

Epoch Times a colectat mai multe informații de la lucrătorii din domeniul sănătății din toată țara cu privire la numeroasele lor motive pentru care nu se conformează injecțiilor care sunt promovate pe scară largă ca „sigure și eficiente” de unele dintre cele mai mari corporații ale națiunii, inclusiv Big Tech , care cenzurează la diferite tipuri de injecții. grade pe oricine este etichetat ca răspândind „informații medicale greșite”, inclusiv medici și asistente.

„Fără date de siguranță pe termen lung”
Dr. Thomas Redwood a fost concediat de către Piedmont și Wellstar pentru că nu a luat vaccinul.

„Decizia de a lua vaccinurile de autorizare a utilizării de urgență oferite în prezent ar trebui să fie o alegere personală bazată pe o analiză atentă a riscurilor-beneficii a primirii vaccinului în comparație cu riscurile bolii pentru care vaccinul este destinat să ofere protecție”, a spus Redwood pentru The The New York Times. Epoch Times.

El crede că „pe baza datelor epidemiologice actuale… dacă mă infectez cu COVID, am o probabilitate de supraviețuire de 98-99%. Pe cealaltă parte a registrului, Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor, sau VAERS, a înregistrat peste 18.000 de decese și peste 800.000 de evenimente adverse… În plus, nu avem date de siguranță pe termen lung similare cu ceea ce a fost cerut de la alte vaccinuri înainte. aprobarea pentru utilizare pe scară largă, cu atât mai puțin crearea unui mandat de vaccin. Pe lângă preocupările legate de siguranță, s-a demonstrat că eficacitatea vaccinului scade sub 50% după patru până la șase luni de la primirea vaccinului.

„Obiectivul mandatelor de vaccin ca termeni de angajare pentru lucrătorii din domeniul sănătății, precum mine, este de a preveni infectarea de la lucrătorul din domeniul sănătății la pacient. Având în vedere ceea ce știm despre scăderea imunității în rândul celor vaccinați și capacitatea celor vaccinați de a fi la fel de contagioși ca și cei nevaccinați, nu reușesc să văd logica unui astfel de mandat, deoarece nu reușește să-și atingă scopul declarat. Și mai îngrijorător este că, forțând lucrătorii din domeniul sănătății să aleagă între autonomie corporală sau angajare, riscăm să creăm o penurie de asistente, medici și alții care ne mențin spitalele în funcțiune”, a spus el.

Solicitări de scutire refuzate
Dr. Eric Saunders, un medic veteran, a fost concediat recent de la Spitalul Valley din Ridgewood, New Jersey.

„Exceptările mele religioase și medicale au fost refuzate de ei”, a spus Saunders.

„M-am născut fără picioare din cauza unui medicament pe care mama l-a luat în timp ce era însărcinată cu mine. Ambii părinți au fost miniștri. Credința mea profundă în Dumnezeu m-a ajutat să depășesc multe obstacole din viața mea, dar trauma psihologică de a fi rănit de un produs farmaceutic și cunoscând potențiala controversă din spatele științei vaccinurilor COVID, nu sunt în stare să le primesc.

„Lupt și mă pronunț împotriva acestor mandate, folosind povestea mea pentru a aduce, sperăm, conștientizarea, astfel încât ele să poată fi inversate și să las libertatea să fie restaurată umanității, astfel încât să putem coexista din nou în pace și iubire”, a spus el.

Nicole Fanelli lucrează pentru Crozer Health din Pennsylvania de aproape 21 de ani ca tehnolog mamografie.

„M-am depus pentru scutire religioasă (catolică) și mi s-a refuzat. Am contestat respingerea, dar au folosit același grup de oameni pentru a revizui contestațiile care au făcut revizuirea inițială.

„Motivul pentru care mă simt discriminat este pentru că ei mi-au dat o declarație generală pentru negarea mea: practic a spus că religia mea în ansamblu nu este împotriva vaccinării. Le-am explicat în scris convingerile mele sincere și le-am furnizat o scrisoare de susținere din partea preotului meu, pe care Crozer Health a cerut-o”, a spus Fanelli.

A fost plasată în concediu fără plată de două săptămâni la jumătatea lunii octombrie, iar până la sfârșitul lunii, a fost concediată și nu era eligibilă pentru șomaj.

„De asemenea, am suferit o anxietate extremă din cauza acestei situații”, a declarat Fanelli.

„Credința mea este feroce”
Nicole Thibodeau a lucrat ca asistent medical manager de caz pentru Beth Israel Lahey Health, a doua cea mai mare organizație de îngrijire a sănătății din Massachusetts. Ea a spus că angajatorul ei trimitea refuzuri către „sute” de angajați ca răspuns la petițiile lor de scutire religioasă.

„Credința mea este feroce și nu voi primi niciodată această lovitură. Au fost groaznice pentru noi; hărțuire, întârzieri, prelungiri, lipsă de comunicare etc. Ultima dată pe care am auzit, era 4 la sută din companie nevaxată. Adică 1.440 de oameni. Ei fac presiuni asupra noastră să o obținem sau să demisionăm „voluntar””, a spus Thibodeau.

Trudiann Edmondson din New York a lucrat pentru Northwell Health ca coordonator de îngrijire a pacienților la distanță. Ea a fost concediată pe 1 octombrie pentru că a refuzat lovitura.

„La momentul încetării mele, aveam cca. Este însărcinată în 5 luni și a cerut o declinare temporară din cauza riscului ridicat din mai multe motive, a datelor limitate despre femeile însărcinate și a capacității de a lucra de acasă 100%.

„Am fost diagnosticată cu un cheag de sânge la începutul sarcinii, care s-a dizolvat de atunci. Sunt pe doze mici de aspirină, pe care trebuie să o iau zilnic. Nu mi s-au oferit opțiuni alternative, iar eu și peste o mie de alți oameni am fost eliberați pe baza faptului că compania dorea o rată de conformitate de 100 la sută.”

„Sunt recunoscător pentru încrederea mea în a ști că am luat decizia corectă și că totul va fi bine”, a adăugat ea.

„Legile neconstituționale nu sunt legi”
Allen Thompson a fost concediat de la Blue Cross Blue Shield din Carolina de Nord după opt ani petrecuți cu ei din cauza deciziei sale de a nu se vaccina, deși arăta săptămânal dovada unui test COVID-19 negativ.

Thompson a fost reziliat pe 20 august. Angajatorul său a trimis un e-mail personalului despre noile mandate pe 16 august și a declarat că noile mandate vor intra în vigoare la 1 octombrie.

„Când am ajuns la serviciu în dimineața zilei de 20 august, am fost oprit de securitate și doi bărbați au vrut să discute într-o sală de conferințe. Mi-au spus că acea zi este ultima mea zi și să-mi predau insigna și mi-au dat o scrisoare de reziliere. Am întrebat dacă pot lucra de acasă până când lucrurile revin la normal cu normă întreagă, dar mi-au spus: „Simțim că asta este cel mai bine pentru tine și astăzi este ultima ta zi”.

„În felul în care văd Constituția noastră, legile neconstituționale nu sunt legi și nu mă voi respecta în nicio circumstanță”, a adăugat Thompson.

„Lucruri ciudate și anormale se întâmplă la oameni sănătoși”
Loni Thalheimer este asistentă medicală de 11 ani.

„Am lucrat pentru actualul meu spital timp de șapte [ani]. În ultimii șase ani, am lucrat ca [o] asistentă medicală post-anestezie și am preluat postul de asistent medical de la Universitatea din Colorado Health (UCHealth) la Spitalul Poudre Valley din Fort Collins, Colorado.

„La aproximativ două-trei luni de când comunitatea avea acces deplin la vaccinuri, am început să văd O MULTE oameni venind la RMN pentru convulsii idiopatice, migrene, diskinezii, parestezii și chiar comă.

„Am spus că observăm o creștere a lucrurilor ciudate și anormale care se întâmplă la oameni sănătoși și toată lumea a refuzat să-mi răspundă. Dacă suntem într-un studiu clinic, de ce nu ni se cere să colectăm date? Am fost nedumerit”, a spus Thalheimer.

În iulie, angajatorul ei a anunțat că vaccinul va fi acum obligatoriu pentru toți angajații, inclusiv pentru lucrătorii de la distanță.

„Au blocat toate politicile noastre și nu le-am putut accesa timp de săptămâni. Ei au spus că putem aplica pentru scutiri religioase și medicale și, dacă ni s-ar acorda, vom fi obligați să testăm săptămânal.

„Au avut un formular specific online pe care trebuia să-l completezi punând întrebări ridicole de genul… Cărei religie aparții? Ați avut alte vaccinuri în trecut și cum diferă ele? În partea de jos a formularului, v-a făcut să bifați o căsuță pentru a trimite formularul care spune că sunteți de acord cu toate politicile UCHealth privind vaccinurile cu COVID. Permiteți-mi să vă reamintesc că aveau politicile blocate și nu ne-au informat despre care ar fi aceste politici”, a continuat Thalheimer.

„Am primit o scrisoare semnată de la medicul meu în care spunea că în prezent încercam să rămân însărcinată și că am avut reacții majore la vaccin în trecut și că nu mi-au fost recomandate.”

Cererea ei de scutire a fost respinsă și apoi a fost reziliată de la locul de muncă pe 28 octombrie.

„Acum încearcă să-mi refuze șomajul pentru că a fost „voluntar”… Nu am loc de muncă, nu am venituri și asigurări de sănătate groaznice, sunt însărcinată și am un copil de patru ani.

„Cu semnătura managerului meu și unde merge semnătura mea, scria „angajatul nu poate participa la întâlnire”, așa că nu trebuie să mă concedieze față în față.”

„Contractul meu a fost anulat”
Heather Pope este o asistentă medicală cu o licență compactă din Oklahoma.

„Am lucrat ca asistentă medicală contractuală în departamentul de urgență pe tot parcursul pandemiei și, în cele din urmă, am renunțat la asta când mi-a fost anulat contractul, deoarece am refuzat să administrez J&J unui pacient”, a spus Pope.

Cel puțin alte 10 asistente care au fost concediate în diferite state au contactat The Epoch Times. Mulți dintre ei au simțit că au muncit foarte mult la profesia lor și au respectat toate regulile în timpul pandemiei.

Unii dintre ei au inima zdrobită și cred că concedierea lor din cauza autonomiei corporale este ofensatoare și stresantă atât mental, cât și financiar pentru ei, precum și pentru familiile lor.