CD
703 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Revelatia-apokalipsa este in plin desfasurare, multe tari se vor dezice de politica lor si incearca sa se realinieze…
Oare poate domnul Victor Grigor sa inteleaga asta?

AMBASADOAREA FRANTEI: RUSIA E O VICTIMA A RAZBOIULUI DIN UCRAINA
4 comentarii / 3010 vizualizări / 5 iulie 2022

Ambasadoarea Franței la București, Laurence Auer, afirmă, într-un interviu pentru Agerpres, că Rusia și poporul rus sunt victime ale războiului din Ucraina și că la un moment dat, rușii și ucrainenii vor trebui să se așeze la masa negocierilor.
În contextul în care Franţa a fost una dintre ţările aliate care au ales să lase loc de dialog cu Rusia, spre deosebire de alte țări care combat cu indignare respectiva idee, ambasadoarea Franței a fost întrebată de ce țara sa a ales această cale a diplomaţiei.
”Am fost conduşi de spiritul realist. Pentru că, de fapt, ruşii şi ucrainenii vor trebui să se aşeze, la un moment dat, la masa negocierilor. Vorbim de principiul realităţii, nu de un principiu machiavelic, legat de manipularea vreunei părţi. Sincer, este o proiecţie spre viitor(…) Nu vrem să ne regăsim neapărat în rolul de mediator, dar dorim, realist vorbind, ca cele două victime ale acestui război, care nu are nicio bază, care nu are nicio justificare, să vadă, la un moment dat, care este viitorul pentru ele. Despre asta vorbim” a spus Auer.
AGERPRES: Aţi spus „cele două victime”. Adică?
”Vorbim şi de Rusia, de poporul rus. Sunt de părere că într-un conflict armat există morţi, civili… Bineînţeles că Ucraina este victima, cu dezastre în oraşele şi teritoriile sale, dar poziţia Franţei este legată de faptul că într-o zi va exista, sperăm, o discuţie despre încheierea conflictului” a răspuns ambasadoarea lui Macron. (B.I.)
Sursa: https://inpolitics.ro/ambasadoarea-frantei-rusia-e-o-victima-a-razboiului-din-ucraina_1831032886.html