Surpriza anului 2016, vine din partea lui Snowden: „Serviciile secrete ale Romaniei, santajate de CIA, implicate in spionaj impotriva Europei…”.

14 ianuarie 2016 de deveghepatriei
Nu ne-au ajuns 50 de ani de teroare comunista, batuti si ucisi de Securitate si Militie…acum ne intoarcem inapoi?
Cel mai corupt sistem informativ din Europa, servicii secrete care nu au nimic in comun cu Romania: o uriasa afacere mafiota ce insumeaza miliarde de euro anual! Adevaratii stapani ai serviciilor secrete de la Bucuresti, indiferent de ce titulatura poarta, sunt politicienii mafioti, masoni, si nu in ultimul rand ofiteri de informatii ai CIA si Mossad! Zeci de milioane de romani sunt batjocoriti la modul cel mai barbar cu putinta: „Suntem aici sa va aparam! Dormiti linistiti! Noi va furam in continuare…”. Timp de 25 de ani, cand tara se prabusea economic, unde au fost aceste structuri de informatii? Pe cine au aparat in realitate: interesele Statelor Unite si Israelului sau ale Romaniei?
Daca am avut curaj sa lupt de unul singur cu mizeria lor de sistem, sa le arat oamenilor cancerul din umbra, de trei ani de zile sunt amenintat cu moartea si corectii fizice cumplite: „Te bagam in inchisoare si te ucidem…”. 24/24 sunt monitorizat de SRI si de Ministerul de Interne: „De ce le atragi atentia? De ce nu ne lasi sa furam in liniste si sa ne batem joc de ei?”.
Da, exista doua antene ale NSA-ului, serviciul secret american pentru care a lucrat Snowden, instalate pe teritoriul Romaniei, pentru spionaj si culegere de metadate, si patru rezidente „oficiale” ale CIA-ului: Bucuresti, Constanta, Brasov si Targoviste! Romanii, fara sa aiba habar de acest lucru, sunt monitorzati/ascultati/interceptati de zece ori mai rau ca pe vremea sinistrei Securitati Romane: „Sa vedem cine deschide gura impotriva mafiei noastre si punem la punct dosare dupa modelul din 1950! Avem laborator de fabricat probe in cadrul Serviciului Roman de Informatii…”. Au la dispozitie aparatura ultraperformanta, cumparata din Statele Unite, pentru a modifica orice fel de proba: audio/video si pana la tesut uman/ADN!
Un intreg popor tinut in genunchi sub domnia fricii: „Nu deschideti gura! Vin teroristii peste noi! ZIlnic au loc sute de miliarde de atacuri cyber si doar noi le putem opri…”. Ei, cei mai corupti dintre corupti, s-au trezit cu o asa mare dragoste pentru Romania? De ce evita sa spuna ca Serviciul Roman de Informatii, in anul 2016!, este o afacere de familie unde se intra cu plicul de bani in buzunar si pe baza rudelor din sistem?