Domnule Profesor

Am încercat de mai mulți ani o soluție axiocratică la problemele cronice ale democrației românești. Se vede însă nu există.
Articolul este un draft la care aștept reacții sau interes.
Vă rog să îl citiți critic și să aducem, dacă sunteți de acord cu ideea, elemente de concretețe sau o echipă în vederea implementării în sociatatea românească.

Cu stimă,
D. Pănculescu

ROMÂNIA precum ALBĂ CA ZĂPADA ȘI CEI ȘAPTE PITICI

…….. „Am avut un vis, ….”, așa începe discursul celebru al unui monstru sacru al politicii mondiale.

Acum, că am intrat în subiect, fără a fi monstru sau sacru iar cu politica sunt precum ziua pentru noapte, vă rog să citiți cu atenție cele care urmează pentru că prin metafore și analize sistemice în bref, am să expun o posibilă soluție la interminabila tragi-comedie a ceea ce se vrea politica românească.

Mulțumesc totodată prietenilor evrei care ne patronează și guvernează din umbră, pentru că nu au făcut să ne fie mai rău.

Povestea nefericirii micuței „Albă ca zăpada” a început odată cu moartea mamei sale și aducerea la Palat a Împărătesei cea Rea. La fel ca și României când i-a fost ucis Conducătorul și au venit evreii prin reprezentanții lor, care au făcut zob ceea ce însemna economia și liniștea Poporului său, vânzarea și distrugerea a tot ce înseamnă valoare națională. …….. Recitiți povestea și veți găsi nenumărate paralele și coincidențe ce nu vă vor lăsa fără întrebări.

Șansa micuței prințese au fost „cei șapte pitici” cu care aceasta s-a împrietenit intrând în casa lor.
Acum, ROMÂNIA, la rândul ei, are șansa de a fi salvată tot de către „șapte pitici” tot așa cum „Alba ca Zăpada” multiplicată de milioane de ori ar avea dimensiunea unui Popor.

Să ne reamintim puțină geometrie. Formele geometrice plane care pot adera formând un plan major, sunt triunghiul, pătratul și hexagonul. Nu intru în detalii de ce hexagonul este forma mai interesantă și nici nu voi face speculații la evrei sau albine, reținând doar numărul punctelor perimetrale și un punct deasupra centrului acestui plan care prin unirea cu cele șase puncte (perimetrale) vor determina o piramidă hexagonală. Am numit această piramidă, această structură, „Cei șapte pitici”.

Să ne închipuim că cele șase puncte perimetrale și vârful sunt niște persoane reale, cu vârsta peste 18 ani, cetățeni responsabili ai României. Să ne mai închipuim că mai există încă alte șase asemenea piramide – grup, care se alătură fiecărei laturi a primei piramide și, dacă vom uni șase cele șase vârfuri(plus centrul) ale acestora vom obține un nou plan piramidal ce va constitui baza piramidei(piramida) etajului următor.

Continuați dezvoltarea pe orizontală și implicit se vor forma noi etaje, fără a depăși 18 milioane de puncte și vârfuri. Evident, grafic este mai ușor de înțeles.

Lucrând cu teoria sistemelor mi-a fost ușor și plăcut să descoper cum soluția la marea problemă a conducerii politice a României este incredibil de simplă, firească și la îndemâna fiecăruia dintre noi. Fără partide, fără cotizație, fără interese antisociale, șefi sau corupție de partid.

Fiecare dintre noi, putem să ne asociem cu alți șase și să ne desemnăm un „vârf” ce va face parte din altă structură. Scopul acestei structuri îl reprezintă asigurarea dreptului democratic și exprimarea nelimitată a nevoilor și drepturilor personale. Așa ne putem alege Parlamentul și Președintele, fără ca cineva de la Ambasade ori Servicii să manipuleze dorința populară.

Organizarea cetățenilor în această formă civică, asigură unui grup neomogen, forța necesară de exprimare tocmai prin lipsa elementelor consacrate de acțiunea politică; este o formă apolitică și anti-politicianistă care va elimina ABSOLUT toate formele de manipulare și corupție, fiind copiat din natură iar natura nu greșește fără a se corecta imediat ca alternativă iminentă având dispariția.

ROMÂNIA suntem NOI, cei cărora ne pasă de viitorul familiilor noastre.

Aveți în față un vis. Un vis aproape incredibil de frumos și eu vă asigur că și adevărat. Nu trebuie decât să vă uniți și „cei șapte” să dați șansa unui nou nivel de putere. Încercați să visați cu mine și când veți înțelege de ce inginerii visează cu ochii deschiși, veți înțelege că înainte să îi cerem ajutor lui Dumnezeu trebuie să începem singuri.

Dumitru Pănculescu, 12.09.2017