Codrin S
0 aprobate
sirbu.c@yahoo.com
149.102.242.167
.
Am abandonat acest blog cu aproape 3 ani in urma cand comentariile unor iuliani mares, sorin si altii de aceiasi teapa securista, troli cu pretentii intelectuale au invadata acest blog.
Indirect prin publicarea unui articol interesant in Informatia Brasovului, articol ce provenea din blogul i.coja.ro. Am revenit sa mai citesc acest blog si initial am fost surprins ca buruinile de trolli au disparut si preocuparile comentatorilor si ale celor din redactie au devenit mai aplecate spre realitate si nevoile oamenilor simpli de a se descuca in perioada de criza in care ne aflam.
Dar iata ca un troll ce pare a fi si afectat psihologic revine cu gunoaiele cunoscute de pe alte bloguri si le repeta aici. Patologia este evidenta cand vedem cu cata violenta proletara acest iulia nu accepta sa fie contrazis si inventeaza o literatura fantasmagorica in sprijinul teoriei sale xenofobice: „ȘI-AM SĂ-ȚI BAG 3 PUMNI ÎN GURĂ CA SĂ SIMȚI ȘI TU CULTURĂ!!! (proverb recent, russesc)”.
Cand nenorocitul de suferind nervos nu are material, cultura, la indemana recurge la inventii personale ca sa ne convinga de ineptiile lui.
Incurajarea pe acest blog a unor astfel de elemente patologice exploatate de organe, nu aduce niciun castig, nici cititorilor si nici prestigiului acestui blog. Pacat ca incepuse parca sa se desprinda de ciupercaria de bloguri ce a napadit spatiul de internet romanesc.

.

Fiecare cum îl tale capul!