SUA refuza imigrantii si sustine ca, „Europa trebuie sa se descurce singura”, asta dupa ce au destabilizat lumea islamica din Orientul Mijlociu ! Planul Kalergi de distrugere a natiunilor europene prin metisare este pus la cale de catre Iluminati !
SCRIS DE DEPARTAMENTUL ZERO ROMÂNIA (DZR) PE LUNI, 7 SEPTEMBRIE 2015
PUBLICAT ÎN: CONSPIRATII/ILUMINATI/NOUA ORDINE MONDIALA/GUVERNUL MONDIAL/MASONERIE
Tupeul Statelor Unite ale Americii, adica cei ce alcatuiesc „lumea libera”, dupa ce au bombardat de-a lungul deceniilor Orientul Mijlociu, acum sustin ca, „Europa trebuie sa se descurce singura”, referitor la valurile de imigranti care sosesc in Europa. Serviciile Secrete austricere au prezentat informatii conform carora speculantule evreu al bursei […]

Tupeul Statelor Unite ale Americii, adica cei ce alcatuiesc „lumea libera”, dupa ce au bombardat de-a lungul deceniilor Orientul Mijlociu, acum sustin ca, „Europa trebuie sa se descurce singura”, referitor la valurile de imigranti care sosesc in Europa. Serviciile Secrete austricere au prezentat informatii conform carora speculantule evreu al bursei internationale, George Soros, cel ce a ingenunchiat Banca Angliei la 16 septembrie 1992, se afla, de fapt, in spatele acestui val de imigranti.

Daca ne uitam la o parte dintre imigranti, vom observa ca au in dotare telefoane inteligente (iphone), sunt imbracati destul de bine si au bani la ei. Sursele de informatii spun ca, acestia plateau calauzelor intre 3.000-6.000 de dolari pentru a ajunge in Europa. Intrebarea care si-o pun multi este: de unde aveau ei atat de multi bani ?

Ce ne facem insa cu Constitutia Romaniei, care la art. 3, alin. 4 sustine asa:

„Pe teritoriul Romaniei nu pot fi colonizate sau stramutate populatii straine.”

Ce facem acum ? Anulam Constitutia sa-i facem pe plac ticaloasei de Angela Merkel sau lui Barack Obama sau, mai bine zis, Grupului Bilderberg ?

Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene

Publicatia Cunoaste Lumea prezinta reactiile parsive ale SUA:

„Cu toate că SUA are o responsabilitate uriașă în destabilizarea lumii islamice (cu consecințele pe care le vedem acum), în spiritul unei parșivități care nu mă miră și nu îi miră pe mulți, reprezentanții ei declară că invazia imigranților din aceste zile este o problemă a europenilor și că aceștia „trebuie să-și rezolve singuri problema”, ne informează http://euractiv.ro

Faptul că interesele americanilor pentru petrolul irakian sau resursele afgane au pus aceste țări pe butuci, iar prin”primăvara arabă” americanii și aliații lor europeni au distrus cu viclenie alte țări pentru aceleași motivații – resursele lor și dorința de a-și impune guvernele marionetă – nu pare să fie suficient pentru a-l determina pe Unchiul Sam să își asume consecințele acestor politici de dominație mondială.

În spiritul stăpânului care își pune servitorii să-i scoată castanele din foc cu propria mână, americanii spun pas la preluarea unei părți din imigranți în timp ce ciumpalacii fără coloană vertebrală care conduc Europa, vor să oblige toate țările europene să își împartă costurile și imigranții deși majoritatea țărilor europene nu se înfruptă din petrolul arab și nici nu au reprezentanți în guvernele marionetă din unele țări arabe. Dar asta e în logica stăpânului: ce e bun ia doar el, ce e rău, se împarte la toți…

Totuși, Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a precizat că SUA vor oferi Europei sfaturi și consiliere… :)))))))))))))))))), ne spune http://www.faz.net/

Adică fac pipi pe Europa, mai pe înțelesul tuturor!

Această poziție a americanilor ar trebui să-i pună pe gânduri pe europeni și să înțeleagă faptul că nu ar trebui să le mai fie servitori umili!

Peste toate, acest val uriaș de imigranți care a pătruns în Europa ca în brânză, ca într-un sat fără câini, miroase de la o poștă a plan de invadare extrem de bine pus la punct, realizat chiar cu complicitatea unor factori de decizie din Europa, o invazie care poate să aducă și mii de potențiali teroriști, alături de adevărații refugiați, o invazie care se aliniază directivelor Noii Ordini Mondiale ai cărei reprezentanți au planificat de la începutul secolului răsturnarea componenței etnice a Europei, amestecarea raselor, totul pentru a slăbi și a dilua identitatea națiunilor europene și pentru a le face, în acest fel, mai ușor de controlat.

În concluzie, trezirea! Suntem de mult în război!

Daniel Roxin”[1]

Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! „Ordo ab Chao” este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, evreul sionist Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi !

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acesteiEurope care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, dar cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/criza-imigrantilor-a-fost-provocata-de-sua-ue-iar-imigrantii-vor-crea-haos-in-europa.