Despre Adolf Hitler, despre Ion Coja… comentariile lui James de peste Ocean
No issue detected

James M10 hours ago
.
stimate domn, sa o luam pe rand si sa analizam.

Faptul ca Hitler era dependent de droguri nu inseamna ca era decedat.

Faptul ca i se ridica statuie lui Hitler azi nu ne poate mira, atata vreme cat sunt destui care doresc capital politic in urma acestui tip de propaganda astazi.

La radio in Germania s-a anuntat sinuciderea lui Hitler cu scopul de a-i fanatiza pe nemti sa nu se predea in mainile dusmanilor, si sa lupte pana la ultimul om.

Faptul ca Mengele celebrul doctor de la Auschwitz si adolf eichmann celebrul arhitect al lagarelor naziste, au SCAPAT ( cum? unde? cand? ) dupa razboi in Argentina este un fapt documentat si dovedit.

Faptul ca OTTO Von Killinger, ambasadorul nazistilor in Romania era in legatura si cu simpatie pentru pucistii generali din Wehrmacht din iulie 1944 este alt aspect foarte important!

Acest Von Killinger era in relatie foarte proasta cu Hitler, si in bune relatii cu conspiratorii din Wehrmacht care i-au pus bomba lui Hitler in iulie 1944!

Atunci de ce te miri ca Hitler a retras TOATE blindatele germane din Romania , lasand Armata Germana fara aparare in fata celor 2 milioane de trupe si tancuri sovietice?

iar pe romani i-a invitat pur si simplu sa intoarca Armele ca sa-si recupereze Ardealul furat de Hitler?

Faptul ca Von Killinger s-a sinucis este documentat si dovedit prin poze de arhiva.

Faptul ca Goebbles ministrul propagandei si toata familia lui s-a sinucis este documentat prin poze si film sovietic de arhiva.

Faptul ca Hitler s-a sinucis unde este documentat?

Nemtii au capitulat abia in 8 mai 1945, dupa 9 zile deci de la asazisa ,,sinucidere,, a lui Hitler, semn ca regimul hitlerist putea supravietui fara Hitler atat de bine inplementat era in sanul comunitatii germane!

Care sunt ultimele inregistrari video, audio, radio, cu Hitler?

Ultimele inregistrari il arata cu mana tremuranda, incurajand pe Hitler jugend din Armata, ca sa lupte. Inregistrari video.

Si in ziua aceea care putea schimba istoria, din iulie 1944, Radioul a anuntat moartea lui Hitler , mort in explozie intr-un buncar din Silesia. Deci …nu era prima incercare de schimbare a regimului!

Deci 30 aprilie 1945 nu inseamna deloc vreo dovada ca … Hitler a murit or s-a sinucis! Ci poate fi o noua tentativa de a prelua puterea in Germania de catre generalii din Wehrmacht, ramasi in viata si care nu fusese executati de SS pentru ca i-au pus bomba lui Hitler sub scaun. Ori, poate fi vorba despre un vid de putere lasat in urma de disparitia lui Hitler.

Nu mai fiti naivi sa credeti toate site-urile, ci judecati istoriceste, in realitatiile din acele vremuri, asa cum au fost ele si asa cum s-au petrecut ele, ca ne convine sau nu.

5000 de nazisti din rangurile inalte ale aparatului fost hitlerist au fost recrutati in Germania federala de catre americani. Printre ei si cercetatori importanti, fizicieni, chimisti, etc. in dosarul celebru ,,paper clip,,