Iulian MARES
854 aprobate
iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
Dimineata, la cafea, dar fara corn … si kiar mi-e foame!

Parca am fi in filmele suprarealiste din seria ”Jocurile Foamei”!
Cel putin aici, inregistram un SF!

*”Un alt instrument din această cutie a surprizelor este NATO. Când România a aderat la UE, a acceptat cu condiția ca națiunea să-și predea armata la NATO.
Astfel, soldații români nu mai sunt români, ci fac parte dintr-o armată multinațională. Nu este cunoscut, dar noii soldați NATO sunt învățați că nu fac parte din fosta lor armată națională, dar acum își datorează loialitatea față de această forță supranațională și li se spune în continuare că într-o zi ar putea fi angajați în luptă împotriva propriilor popoare, a tarii lor proprii.”
1-Armata Romaniei nu a predat nimic NATO, Alianta conteaza pe fortele si mijloacele ROU, cele negociate si capabile sa mentina 100% interoperabilitatea! Adica, nu NATO a impus cantitatea ci ROU a analizat si a oferit! Si ca sa nu se exagereze, fortele si mijloacele sunt de valoare 1 B.I. si 1 Cp.CBRN!
2-Ultimul alin din citare este kiar defetist! Niciodata, dar niciodata nu se poate gandi asa, in acesti termeni jignitori!

**Aceasta conceptie, precum ca 7 mil subjuga multe miliarde de oameni (anul acesta India a depasit Kina), dpv al meu, provine din autoresemnare si multa neputinta! Nu contest organizatii ec-fi-pol-mil transfrontaliere cu interese si actiuni peste natiuni si state, dar a creditarea lor cu atata forta pare a scenariu de film SF!
Nici nu este o mare gaselnita ca societatea (nationala sau internationala) este compusa din clase/straturi si paturi, unele mai bine situate, altele doar cu rol de executie! Cum adica doar kazarii au dorit distrugerea Germaniei? Pai US, dupa WW2 a ajutat fi DEU cat a putut de mult, iar in ultimii 20 de ani si kiar RUS (prin politici ec-fi vizand pretul gazelor) de i-au ridicat pe locul 1 in EU si primele in lume ca industrializare si PIB!
Pentru asta, cat si pentru ^2 WW in nici 25 de ani si eu am dorit si doresc reasezarea DEU in limitele normale si firesti pentru militarismul expansionist, ulterior pt ^neloialul rol hegemonic practicat in UE, impus mai ales odata cu era Merkel!
***De asta noi, romanii nu prea finalizam obiective scurte si medii, caci in loc sa ne privim in oglinda si apoi in jurul nostru, in Spatiul de Interes Apropiat, cautandu-ne locul si rolul ne doare capul de șefii Planetei! probabil ca daca am trai mai bine nici nu ne-ar interesa cine si pe cine conduce, cum nu sunt interesati nici cetatenii altor tari din EU!
****Cand 95% din oamenii Pamantului nu pot intelege si scrie corect valoarea averii Rothschild cine ar vrea sa-l darame? Si de ce?

*****”Citatul in engleza din Stoljenitan – vor fi atasate dupa publicarea in “Bluemoon of Sahanghai”.
Traducerea citatului: “Voi trebuie sa intelegeti ca conducatorii bolsevici care au luat puterea peste Rusia nu erau rusi. Ei i-au urat pe rusi. Ei i-au urat pe crestini. Manati de o ura etnica, ei au torturat si omorat milioane de rusi fara vreo umbra de remuscare umana. Nu este o exagerare. Bolsevismul a comis cele mai mari sacrificari umane din toate timpurile. Faptul ca cea mai mare parte a lumii este ignoranta si neingrijorata de aceste enorme crime este o dovada ca media globala este in mana criminalilor.”
Acesta imi ridica un mare semn de intrebare: Cand acesti neruși care au acaparat puterea in Rusia-se refera la kazari, clar -, dar acestia erau in control si sub autoritatea țarista, asa ca e mai greu de explicat cum de au preluat brusc puterea, rușii, rușii adevarati unde erau? Âia flamanzi de pe mosii, din orase ce au facut? S-au lasat toti condusi de cateva sute? OK! Poate! Dar ce erau? Evrei francezi, nemti sau evreu ruși?
Kestia asta este parca putin partinica…băăă, bolșevismul nu l-au impus rușii, l-au impus doar kazarii! Suna bine? dupa 2 decenii de dezvoltare rosie, tot ei sau urmasii lor erau la butoane si la levierelor tancurilor invadatoare? Alioșa era kazar? Posibil sa fi fost 1%, dar restul?
Nu cumva incercam sa deculpabilizam RUSIA?
Nu stiu, dar am voie sa ma intreb?
.
.
NR – Nu este singur Soljenițân care îi acuză de evreii khazari, din Rusia și din Occident, pentru milioanele de ruși victime ale „luptei de clasă”! Prima parte e textului poate fi luată în seamă, dar partea a doua este lamentabilă, intră în contradicție cu mărturii foarte sigure!