CD
1.276 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
ALEX SOROS SE JURĂ SĂ DEBARCE CONSERVATORII DE PE INTERNET
– „Sunt de 100 de ori mai rău decât tatăl meu”
de Sean Adl-Tabatabai

“Omul căutat internațional George Soros este celebrat de marxiştii americani ca un fel de erou. Ei își aplaudă chiar propria moarte.
Soros are, de asemenea, distincția ignominioasă de a fi un criminal de război nazist de bună credință.
Fiul său playboy a fost îndoctrinat de tatăl său, de mulții stăpâni ai tatălui său, One World Government și de scoala „liberală”.

Când tatăl său va trece la cele din urmă, Alex Soros va prelua cârma și va încerca să accelereze distrugerea Americii la care tatăl său a lucrat atât de sârguincios timp de multe decenii.
Nu vă temeți, copilul deranjat al fondului fiduciar va eșua.
Alex Soros a promis că va cenzura conservatorii și jurnaliştii independenţi online „de 100 de ori mai agresiv” decât a facut-o tatăl său, George Soros.

În urma veștii că miliardarul de extremă stânga George Soros i-a predat fiului său controlul deplin asupra imperiului său de 25 de miliarde de dolari, Alex și-a prezentat viziunea despotică pentru viitorul internetului într-un interviu pentru Wall Street Journal.
„Sunt mult mai politic”, a spus Alex Soros, comparându-se cu tatăl său mai radical.

„Oricât de mult mi-ar plăcea să scot bani din politică, atâta timp cât o face cealaltă parte, va trebui să o facem și noi”, a recunoscut el.
Slaynews.com relatează: Comitetele de acțiune politică finanțate de Soros au devenit un factor major în alegerile americane.

George Soros a fost cel mai mare donator al Partidului Democrat la ultimele alegeri din SUA, iar finanțarea sa pentru curse mai mici de procurori locali i-a permis să preia controlul asupra sistemului de justiție al Americii.
Alex Soros a spus că în prezent lucrează pentru a îmbunătăți sprijinul hispanicilor și negrilor pentru a deveni politicieni democrați.

Noul lider al imperiului Soros a vizitat Casa Albă a președintelui democrat Joe Biden de cel puțin 17 ori din 2021, potrivit Fox News.
Trei vizite au avut loc între 8 februarie și 10 februarie, după cum a relatat Slay News.
Câțiva oficiali de top ai administrației Biden sunt enumerați în jurnalele vizitatorilor ca fiind cei care l-au întâlnit pe Alex Soros.

„Alexander Soros este pregătit să conducă rețeaua politică și filantropică de miliarde de dolari a familiei sale”, a declarat Scott Walter, președintele Capital Research Center, potrivit Washington Examiner.
„La fel ca tatăl său, el se bucură de Casa Albă și de liderii Congresului dispuși să respecte licitațiile familiei în chestiuni precum criminalitatea, imigrația, politica electorală și multe altele, deoarece soții exploatează orice tip de dăruire: bani către partide, grupuri independente de cheltuieli. , și așa-numitele „organizații de caritate”,” a spus el.

Potrivit New York Post, Mike Howell, directorul Proiectului de Supraveghere la Heritage Foundation, a declarat că accesul pe care Alex Soros îl are la Casa Albă Biden este o preocupare majoră.
Howell avertizează că familia Soros a „făcut deja daune imense țării noastre”.
„Agenda Soros este una a morții și distrugerii în numele granițelor deschise și a pune capăt civilizației occidentale”, a spus el.

„Administrația Biden și mișcarea procurorilor necinstiți ar putea fi cea mai dăunătoare achiziție din America până în prezent.”
Matt Palumbo, autorul cărții „The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros”, a spus că familia Soros își are cârligele adânc în administrația Biden.
„În toată Casa Albă, există undeva o cală Soros, iar fiul său este noul ambasador al tatălui său”, a spus Palumbo.

Președintele “Judicial Watch”, Tom Fitton, a spus că, indiferent de cine este liderul fundației și al PACS susținut de Soros, George Soros este încă la conducere.
„Nu vă lăsați distras de numele lui Alex din jurnalul de vizitatori; este un reprezentant George Soros cu care doreste să se întâlnească la Casa Albă cu Biden”, a spus Fitton.
„El încă este la putere.
„Sunt banii lui, fundațiile lui.”

Sursa: https://thepeoplesvoice.tv/alex-soros-vows-to-eradicate-conservatives-from-the-internet-im-100-times-worse-than-my-dad

Traducerea CD