CD
1.499 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.167

ALEGERILE VA FI ÎN CURÂND O RELICVĂ CURIOASĂ A TRECUTULUI
– spune globalistul Klaus Schwab, care indică AI drept viitorul Rege al Democrației
De LeoHohmann

Fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, și-a arătat adevăratele culori naziste astăzi la Davos, spunând că în curând națiunile nu vor mai avea nevoie să se deranjeze să organizeze „alegeri”, deoarece alegătorii ar putea fi înlocuiți cu ușurință de inteligența artificială.
AI este mai mult decât capabil, a spus el.

Schwab a făcut comentariile înfricoșătoare în timpul unui interviu WEF cu co-fondatorul Google, Sergey Brin, care a fost postat pe X de Ezra Levant de la Rebel News. Urmărește acest schimb uimitor mai jos:
Klaus Schwab sugerează ca AI să înlocuiască alegerile democratice. Tatăl său, industriașul nazist Eugen Schwab, ar fi mândru.

Acesta este unul dintre lucrurile pe care le vom întreba pe membrii Forumului Economic Mondial VVIP săptămâna aceasta. Urmărește munca noastră la https://t.co/OCE0X9lsDlpic.twitter.com/QPXtqe1evp
— Ezra Levant (@ezralevant) 15 ianuarie 2024

Un lucru despre globaliştii tehnocraţi: ei nu sunt puştani. Vorbesc lăudăros de parcă toată lumea le împărtășește entuziasmul cu privire la moartea și dezumanizarea lumii pe care o imaginează.
În timpul discuției, Schwab și Brin au discutat despre „tehnologii digitale”, cum ar fi inteligența artificială, și cum ar putea fi utilizate pentru a promova agenda globalistă a WEF.

„Deci tehnologia acum și tehnologia digitală au în principal o putere analitică”, a spus Schwab, în timp ce Brin clătină afirmativ din cap.
„Acum, intrăm în puterea predictivă și am văzut primele exemple. Compania ta este foarte implicată în asta”, a spus Schwab, ca și cum ar fi vrut să-i dea băiețelului minune de la Google o palmă paternă pe spate.

Schwab a venit apoi cu bunurile globaliste, făcând un comentariu uimitor care, fără îndoială, va fi îngropat de mass-media mainstream și de motoarele de căutare Google. Schwab a spus că „următorul pas” pentru tehnologia digitală ar fi înlocuirea alegătorilor cu A.I.

„Dar următorul pas ar putea fi să intri în modul prescriptiv, ceea ce înseamnă că nici nu mai trebuie să ai alegeri pentru că poți deja prezice”, a spus el. „Și după aceea, puteți spune, de ce avem nevoie de alegeri? Pentru că știm care va fi rezultatul.”

Îți amintești când Yuval Harari, care este consilierul principal al lui Schwab, a spus în urmă cu câțiva ani că, într-o epocă a inteligenței artificiale, oamenii nu mai au liberul arbitru? Poate la asta se referă Schwab aici. Dacă AI știe ce gândesc toată lumea și este capabilă să influențeze alegerile oamenilor, făcând literalmente toate alegerile pentru ei la un moment dat, atunci de ce ar trebui să ne deranjam chiar cu „alegeri?”

Lumea, în acel moment, nu ar mai fi populată de oameni, ci de transumani controlați de la distanță. Acesta este obiectivul final al tehnocraților precum Schwab – depopularea oamenilor și înlocuirea lor cu transumani îmbunătățiți cu inteligență artificială.

Politicienii occidentali care se laudă în mod obișnuit că „apără democrația noastră” și „demnitatea umană” sunt acolo, încântându-se în fața acestui nazist anti-uman Klaus Schwab. I-ar putea interesa mai puțin democrație sau libertate, urmăriți-le banii! Asta fac guvernatorul Brian Kemp al Georgiei și restul politicienilor americani de acolo.

Sursa: https://leohohmann.com/2024/01/16/elections-will-soon-be-a-quaint-relec-of-the-past-says-globalist-klaus-schwab-who-points-to-ai-as-the-coming-king-of-democracy/#more-17264

Traducerea: CD