NOTĂ  Îmi face plăcere că oameni mult mai informați și mai citiți decât mine, cum este domnul DEC, intervin să confirme ipotezele mele. De fapt nu sunt ale mele, eu doar le preiau și le pun într-o „încrengătură” nouă de ipoteze.

O rugăminte pentru dl DEC: ne puteți furniza un citat elocvent din Albert Speer, în care acesta afirmă despre Hitler ce spuneți dvs că afirmă? Mulțumesc.

Deci, mai departe, comentariul dlui DEC:

.

Citeva comentarii (poate subiective):

„Pentru mine, prin reducere la esență, cei 12 ani de dictatură hitleristă se încheie cu acest rezultat: zeci de milioane de vieți curmate, majoritatea victimelor „lui Hitler” fiind tineri apți de armată, adică exemplare umane reușite, falnici și neînfricați, capabili să se sacrifice pentru un crez, un ideal. Făpturi umane împlinite, selecționați din generația lor ca fiind cei mai dotați, mai performanți, mai „apți”. Apți pentru izbânda în viață, dar apți și pentru o moarte absurdă, prin nimic răscumpărată, valorizată. O pagubă imensă la nivelul avuției celei mai de preț a unui popor: zestrea genetică!”

Corect! Oare nu cam cu aceleasi atribute au fost obligati si romanii nostri – cu milioanele – sa paraseasca tara si sa plece cei mai multi in „UE”? Vor fi acestia vreodata 100% francezi, sau englezi, etc? Nu? Nu cumva scopul a fost doar o tranzitie pina la exodul urias al arabilor in „UE”? Multi or sa spuna ca au plecat si tigani si romani de „umplutura”, etc. Corect! Dar oare Hitler NU i-a trimis in prima linie pe puscariasi?; pe principiul „palmei”: patru puscariasi in fata si un SS in spate pentru a-i impusca in caz ca nu inainteaza?

„Ce a mai sperat după Stalingrad?! După debarcarea Aliaților? După ieșirea Italiei și României din Axă?! Ce altceva a urmărit acceptând și practicând o strategie sinucigașă la nivelul poporului german?!”

Sunt multe texte pertinente pe internet care spun ca Hitler a fost creat de Illuminati! Cel mai relevant mi se pare cel a lui Albert Speer (genialul Ministru al Armamentului si a Productiei de Razboi al celui de-al Treilea Reich) care afirma in memoriile lui – dar si in timp ce a fost ministru – ca Hitler a fost un tradator si NU a vrut sa cistige razboiul! El mai afirma ca Hitler a fost acela care a taiat investitiile in cercetare nucleara si ca nu a fost nelinistit cind aliatii – in vara anului 1943 – au bombardat si distrus Laboratoarele din Peenemunde (Operatiunea Arbaleta/ Crossbow) unde se fabricau masiv avionele „bombe” fara pilot V-2, iar apoi racheta A-4 care urma sa transporte incarcatura nucleara. Savantul german Werner Heisenberg – parintele bombei atomice, fost „angajat” la Peenemunde – a participat la programul american Manhatan si taman in citeva luni americanii au si fabricat doua bombe atomice operationale (Little Boy/ „Copilasul” si Fat Man/ Omul Gras).
De ce Hitler NU a vrut sa cistige razboiul folosind „arma secreta”? Pentru ca Hitler NU fusese „fabricat” de Illuminati (astia cu NWO) sa-l cistige! Trebuia sa-l cistige Stalin pentru decrestinizarea Europei si pentru reducerea „materialului genetic arian”! Parea aiurea? Atunci tot la fel de „aiurea” „pare” si invazia musulmanilor pe care o vedem zi de zi cu ochii nostri! Se mai poate un razboi mondial acum cu arme conventionale? Eu zic ca nu! Dar unul „soft”? Da! Sa NU uitam ca cel de-al doilea razboi mondial s-a sfirsit cu „pasarea” tehnologiei fabricarii armelor atomice in miinile celor care trebuiau sa o prea!

v. si: http://www.henrymakow.com/hitl…

„Desigur, un proces care s-a amplificat în anii de pace care au urmat, din cauze care trădează și ele o decizie, o strategie diabolică, o coordonare malefică între factori foarte diferiți, puși să contribuie în același sens: declinul demografic al Europei, al „rasei” albe, vizibil din păcate și în SUA sau alte state întemeiate de albi!”
Asa este! Se pare ca in Australia lucrurile sunt putin diferite (…). Cit timp nu se stie. Probabil ca-I lasa mai la urma…

less