.Primim de la dl DEC o continuare la comentariul dumisale atâr de oertinent. Mulțumim.

 • Albert Speer: „HITLER A FOST UN TRĂDĂTOR”!

  Domnule profesor,

  Daca cineva ar fi iest acum 20…30 de ani cu un tex/ material ca cel publicat de dumneavoastra, cred ca marea majoritate ar fi spus ca „informatiile” din material sunt de la indivizi plecati de acasa; sau plecati cu pluta…cum se mai spune. Iata ca „Noul Guvern Mondial” incepe – „subtirel” ce-i drept – sa ne dea el insusi informatii LIVE pe care le vedem cu totii! Se pare ca cei mai multi cred ca raul care ni se intimpla de sute de ani si mai ales in ultimii 25 se datoreaza doar „stingacii clasei politice” – tradatoare ce-i drept! – fara a inceraca – macar intuitiv – sa inteleaga sursa si mai ales proiectul global!; pe care cred ca nimeni NU il stie integral, fiind un proiect „pas cu pas”! si a „lucrului bine facut!”

  Afirmatia mea – INTUITIVA – se bazeaza pe trei lucruri / informatii:

  1 – Am urmarit cu multa atentie – si chiar stupoare – de multe ori History on Television si am vazut partial si Procesul de la Nuremberg (….).

  Legat de Albert Speer:

  1.1 – Desi procurorii sovietici i-au vrut capul pentru crime de razboi, totusi acesta – care secondat cumva de Hitler – a fost ARTIZANUL industriei de razboi naziste, a scapat doar cu 20 de ani inchisoare (ispasiti in totalitate; decedat cred inainte de ’80 de moarte naturala) pentru „sclavizarea” si subnutritia fortei de munca in folosul masinii de razboi germane! Argumentul lui dovedit a fost ca el NU-SI putea permite scaderea productivitatii prin subalimentarea lucratorilor. (…).

  1.2 – Din memorie! Albert Speer in instanta: „M-am indoit prima data de „conducator” cind acesta a taiat fondurile de cercetare-dezvoltare penru programul nuclear (…)”

  2- La adresa de mai jos (Albert Speer Nuremberg), va rog sa mergeti la capitolul: Opposing Hitler: Was It Genuine? (Oponenta fata de Hitler – a lui Albert Speer – a Fost Reala / Adevarata?

  Iata adresa:

  https://books.google.ca/books?…

  Iata si traducerea mea aproximativa, cu observatia ca testul este redactat in „pdf” format si nu am avut cum sa copiez nici portiuni, asa ca va rog sa incercati sa-l traduceti si mai bine:

  „Devenise clar lui Speer ca sefii cei mari (incluzindu-l si pe Hitler) nu vroiau sa ia decizii hotaritoare, dar ca ei erau pregatiti sa sacrifice poporul german si tot ceea ce ei facusera inainte. Cind Hitler era convins ca razboiul era pierdut, el a ordonat distrugerea a tot ce era lasat in urma lor, distugerea alimentelor, depozite, fabrici si poduri, orice l-ar fi tinut pe dusman departe citeva saptamini.(PE CINE MAI INTERESA SAPTAMINI?). Chiar dupa ce Hitler a realizat ca razboiul era pierdut in 1945, el a ordonat sa se continue lupta si sa se distruga capacitatile de lupta in timpul retragerii. Rumori false de „arme minune” circulau pentru a se tine moralul la inaltime. Hitler nu a vrut sa se predea sustinind sloganul: „noi nu ne vom preda”…….Discursul lui Hitler indicind ca pierderea razboilui se datoreaza slabiciunii poporului german. „Daca razboiul e sa fie pierdut, natiunea deasemena va pieri..nu e nevoie ca de acum inainte poporul german sa duca o existenta primitiva…ar fi mai intelept sa distrugem toate aceste lucruri noi insine, deoarece poporul s-ar dovedi mai slab, iar viitorul apartine numai natiunilor mai puternice din est (TARE DE TOT! NU?). De altfel, aceia care ramin dupa batalie/ razboi sunt doar cei inferiori; pentru ca cei buni au cazut deja”. (SCOPUL IMPLINIT!)

  …………pagina urmatoare:

  La proces, Speer a mentionat sacrificiile fara de folos suferite de toate partile dupa ianuarie 1945, si a adus la conostinta (instantei) ca Hitler isi tradase propriul popor, popor ce-si pusese atita incredere in el si pe care l-a servit fara nicio conditionare.”

  3- Afirmatia facuta de Albert Speer cum ca Hitler taiase investitiile pentru bomba atomica, pot fi gasite din nou – din alta sursa – la adresa pe care am indicat-o deja (mai sus) si din care am copiat urmatorul pasaj:

  In his memoirs, Albert Speer wrote: „…in the late fall of 1939 Hitler crossed the rocket project off his list of urgent undertakings and thus automatically cut off its labour and materials. By tacit agreement with the Army Ordnance Office, I continued to build the Peenemunde installations without its approval – a liberty that probably no one but myself could have taken.”

  O traducere aproximativa a textului de mai sus:

  In memoriile sale, Albert Speer scrie: „…la sfirsitul toamnei lui 1939 ca Hitler a taiat proiectul de rachete (finantarea rachetelor pentru focoase nucleare) din lista lui; prin urmare banii pentru orele de munca si materiale. Prin aranjament tacit cu Biroul de Ordonanta al Armatei, am continuat sa construiesc instalatiile de la Peenemunde fara aprobarea lui; o libertate pe care probabil nimeni in afara de mine ar fi putu-o lua. (SI LIPSA DE BANI SI POATE SI TIMPUL – desi Speer vorbeste de 1939! – A FACUT CA BOMBA ATOMICA SA NU FIE FABRICATA DE NEMTI PRIMA DATA).

  Iata din nou adresa:

  http://www.henrymakow.com/hitl…
  Text scris de Henry Macow, se pare unul dintre cei mai bun cunoscatori al dosarelor secrete ale WWII.
  PS. Daca Hitler a avut incredere totala in Albert Speer, de ce nu l-a lasat sa fabrice bomba atomica? Oare pentru a nu cistiga razboiul?