caroline gunderode
211 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Subject: ALBERT EINSTEIN A PREVAZUT MACELURILE DIN PALESTINA ??????????????????????????????

https://www.globalresearch.ca/israel-killing-fields-albert-einstein-foresight/5839352
Israel’s Killing Fields. Albert Einstein‘s Foresight?

VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=FQFXStBP9Ro
Albert Einstein Called Zionists “Criminals”!
Albert Einstein Called Zionists “Criminals”!

Play
Albert Einstein Called Zionists “Criminals”!
The Jimmy Dore Show

1.25M subscribers

Câmpurile de ucidere ale Israelului. Viziunea lui Albert Einstein?
De Peter Koenig
Cercetare globală, 12 noiembrie 2023
Regiune: Orientul Mijlociu și Africa de Nord
Tema: Istorie , Inteligență , Drept și Justiție , Dezinformare mass-media
Raport aprofundat: PALESTINA

[imprimare]
Toate articolele Global Research pot fi citite în 51 de limbi prin activarea butonului Traducere site-ul web de sub numele autorului.

Pentru a primi Newsletter-ul zilnic al Global Research (articole selectate), faceți clic aici .

Faceți clic pe butonul de distribuire de mai sus pentru a trimite prin e-mail/redirecționare acest articol prietenilor și colegilor dvs. Urmărește-ne pe Instagram și Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram . Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

***

Israelul este un plan care se pregătește și se pregătește de mai bine de o sută de ani. Unii oameni chiar s-ar întoarce la Vechiul Testament, unde a fost inventat termenul „Poporul ales”. Planul Israel este un proiect colonial anglo-american. Netanyahu este doar cel mai recent „călău” al Planului.

Sionistii simt ca sunt „Poporul ales”.

Pentru această analiză și pentru a evita orice confuzie, termenul sionist se referă și la creștinii evanghelici sionisti, precum și la unele tipuri de evrei conservatori și ortodocși, dar în primul rând la politicienii occidentali care – evrei sau nu – susțin conceptul sionist al unui „Israel Mare”. şi de a anihila tot ceea ce poate fi în calea realizării acestei idei.

Într-un regim de apartheid, oricine nu evreu, nu sionist, trebuie să fie curățat etnic, asemănând mult cu conceptul de Holocaust al celui de-al Doilea Război Mondial.

Netanyahu și anturajul său sunt purtători de steag perfecti pentru această viziune. În practică, înseamnă genocid și măcelărirea palestinienilor și, prin extensie, ștergerea întregii Palestine de pe hartă.

Până în ziua 33 a campaniei de genocid, 9 noiembrie 2023, Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au ucis mai mult de 10.000 de palestinieni în Gaza și, posibil, aproape 5.000 de copii – un adevărat masacru. Întrucât Gaza este în mare parte izolată, multe dintre datele privind victimele provin din surse israeliene – și ar putea fi mult subraportate. Cifrele reale sunt probabil mult mai mari.

Cei mai mulți dintre noi, din lumea reală, care nu sunt acoperiți de mainstream, rămânem fără cuvinte în timp ce politicienii occidentali, criminalii și lașii privesc în deplină toleranță față de crimele în masă. Vezi asta și asta .

Devine și mai rău. Duminică trecută, ministrul israelian al Ierusalimului și al Patrimoniului, Amichai Eliyahu , a declarat într-un interviu radio că aruncarea unei bombe nucleare pe Fâșia Gaza este „o opțiune”. Netanyahu s-a distanțat de declarație și l-a suspendat pe ministru. Pentru mai multe detalii, vezi aceasta .

Pentru câți sioniști însetați de ură, această declarație vorbește din „măruntaiele” lor pentru că nu au inimi?

Și mai multe atrocități ale IDF – distrugând ultimele surse de energie ale spitalelor, panourile solare ale acestora. Mai pot fi numiți oameni acești criminali, Netanyahu și oamenii lui, și cei ai lui Biden, Sunak, von der Leyen, Scholz și colab.

Nuremberg 2.0 trebuie să vină, poate într-un format actualizat à la secolul 21 cu pedeapsă digitală. Fără întrebări, fără răspunsuri, ci judecată.

Atâta timp cât acești monștri politici obscuri aplaudă crimele, Netanyahu nu va anula IDF și nu va accepta încetarea focului. Negocierile de pace nu fac parte din agenda pentru Israelul Mare.

Totuși, rețineți că există multe mii, poate sute de mii de evrei în Israel și în întreaga lume, care nu sunt de acord cu acest atac criminal demonstrat de conducerea lor israeliană împotriva Gazei. Mii dintre aceștia au protestat în weekendul trecut în Ierusalim și în capitalele din întreaga lume, împotriva politicilor de război fără milă a lui Netanyahu.

Evreii cer încetarea focului în Capitoliu (Sursa: Democracy Now! )

Poate că sioniştii conduc deja lumea, în special lumea occidentală, fără ca majoritatea oamenilor să-şi dea seama. Următorul pas – doar „planificat” – este preluarea și estul și apoi numim o Ordine Mondială (OWO) a Guvernului Unic Mondial (OWG). Iar sioniştii trag sforile. În liniște, discret, invizibil.

Privind mai atent, o mare parte din guvernarea lumii este deja în domeniul sionist. Statele Unite, încă una dintre cele mai importante puteri militare și economice ale lumii, sunt în totalitate datorate narațiunii sioniste. Uniunea Europeană (UE), cel puțin șeful și Comisia Europeană, precum și membri cheie ai UE precum Germania, Franța, Italia și nu numai, sunt simple preșuri pentru ambițiile din ce în ce mai grandioase ale sioniștilor.

Nu e de mirare: Coroana Marii Britanii se bucură de admirația pentru Planul Sionist – un plan elaborat chiar de Marea Britanie cu sprijinul SUA și al Națiunilor Unite controlate de SUA.

Sistemul bancar occidental, ancorat în „Orașul Londra”, protejat de Dragon, cu alte cuvinte, fluxul monetar occidental și, în măsura dolarizării rămase a Estului, a Asiei și a țărilor din Est, este controlat de membrii regali ai băncilor sioniste. .

Puterea sionistă se extinde la Hollywood, sistemul de comunicații și informații la nivel mondial – mass-media „oficială” – învățământ superior, de elită (Harvard, Stanford, Yale și majoritatea universităților Ivy League), complexul de tehnologie a informației (IT), rețelele de social media ; științe medicale/sănătății, inclusiv industria farmaceutică; și chiar și artele sunt predominant în domeniul evreilor și sioniștilor și multe altele.

Și, să nu uităm – psihologia, controlul minții, ingineria socială – mișcarea maselor în direcția dorită de matrice, dar împotriva intereselor oamenilor, în anumite moduri, oamenii rămân nevăzători de manipularea și manipulatorii lor – toate sunt controlate de mișcarea sionistă.

Rezerva Federală (FED), numită și Banca Centrală a SUA, este deținută în mod privat de bancheri care sunt aproape exclusiv sionişti. Dintre toate așa-numitele valute puternice care inundă lumea, dolarul american domină aproape 60% din toată lichiditatea. Cel care controlează această lichiditate – plus în mare parte pe cea a euro, aproximativ 10% – controlează lumea.

Comparați acest lucru cu abia 5% din lichiditatea totală circulantă a yuanului chinezesc, moneda celei de-a doua economii ca mărime din lume sau, în funcție de criterii, chiar și cea mai mare economie a lumii.

Numai banca și banii vă spun cine deține controlul lumii occidentale înrobite de bani. Deși dedolarizarea este în plină desfășurare, contracurenții și rezistența sunt puternice – dar nu sunt încă suficient de puternice pentru a opri tendința de eliberare.

*
Predicțiile lui Albert Einstein

În emisiunea sa TV din 5 noiembrie, Jimmy Dore a dezvăluit o scrisoare din 1948 a lui Albert Einstein către domnul Shepard Rifkin , director executiv, American Friends of the Fighters for the Freedom of Israel, la New York.

La 10 aprilie 1948, cu doar o lună înainte de crearea oficială a Israelului, 14 mai 1948, de către David Ben-Gurion , Einstein l-a avertizat pe Rifkin – și lumea – cu privire la o catastrofă care se pregătea în Palestina.

El a spus în scrisoarea sa, dacă o astfel de catastrofă ar avea loc, primul responsabil ar fi britanicii pentru propunerea și sponsorizarea stabilirii Israelului în Palestina, referindu-se la Declarația Balfour din 1917, iar al doilea responsabil ar fi „organizațiile teroriste construite”. din rândurile noastre.” Fără îndoială, se referea la Mișcarea Sionistă Mondială.

Einstein și-a încheiat scrisoarea exclamând: „Nu sunt dispus să văd pe nimeni asociat cu acești oameni induși în eroare și criminali”.

Înainte de crearea efectivă a Israelului, previziunea lui Einstein îi spunea natura criminală a sioniştilor.

Vezi videoclipul complet (3 minute) al emisiunii Jimmy Dore din 2 noiembrie 2023.

A prevăzut sau a simțit Einstein că Palestina va deveni câmpul de crimă al Israelului, din 1948 înainte, să explodeze într-un democid/genocid tolerat, chiar susținut și încurajat la nivel mondial, la doar trei sferturi de secol după nașterea Israelului?

Netanyahu, anturajul său – și Occidentul – realizează că cei 75 de ani de apartheid, de curățare etnică a palestinienilor și de ștergere a Fâșiei Gaza și, în cele din urmă, a întregului pământ palestinian de pe hartă sunt comparabili sau mai rău decât „Holocaustului”?

Într-o scrisoare din 4 decembrie 1948 adresată editorului New York Times (NYT), Albert Einstein, Hannah Arendt, Sydney Hook și colab., au scris:

„Printre cele mai tulburătoare fenomene politice ale vremurilor noastre se numără apariția în statul nou creat Israel a „Partidului Libertății” (Tnuat Haherut), un partid politic strâns asemănător ca organizare, metode, filozofie politică și atracție socială cu Partidele naziste si fasciste. A fost format din apartenența și urmărirea fostului Irgun Zvai Leumi, o organizație teroristă, de dreapta și șovină din Palestina.”

„Actuala vizită a lui Menachem Begin, liderul acestui partid, în Statele Unite, este evident calculată pentru a da impresia de sprijin american pentru partidul său în viitoarele alegeri israeliene și pentru a consolida legăturile politice cu elementele conservatoare sioniste din Statele Unite. ” Vezi asta pentru mai multe .

*

Einstein cunoștea bine înființarea în 1897 a Mișcării Sioniste Mondiale într-o conferință desfășurată în Elveția. Această mișcare este ceea ce s-a referit cel mai probabil în scrisoarea sa către Shepard Rifkin, când Einstein a numit mișcarea, acești oameni induși în eroare și criminali.

Pentru sioniști, Palestina a fost patria evreilor – de acum 3.000 de ani, deși chiar și atunci, Palestina era doar puțin populată de oameni de credință evreiască. Ei au trăit atunci în pace împreună cu arabii. Doar aproximativ 1.500 de ani mai târziu, Islamul a fost creat (în 610 d.Hr.). Și încă au trăit în pace împreună încă 1.500 de ani.

Conflictul evreiesc, alias sionist, vs. arab a început cu aproximativ 75 de ani în urmă, odată cu crearea Israelului și Nakba care a urmat (Nakba, care înseamnă „catastrofă” în arabă, referindu-se la strămutarea în masă și deposedarea palestinienilor în timpul arabo-israelienilor din 1948). război).

De la acea dată, israelienii sionişti s-au asigurat că sponsorii ţării lor şi sponsorii au întins pumnii şi cizmele – şi puterea de foc – peste Atlanticul strălucitor să fie mereu de partea lor. Indiferent de situatie. Au avut supremația. Li s-a dat puterea de către Națiunile Unite, care a acționat cu puterile Imperiului Britanic și American.

Și – să nu uităm – sioniștii controlau atunci și cu atât mai mult astăzi, cea mai mare parte a fluxului monetar mondial, iar instituțiile financiare și bancare emiteau banii în circulație.

Unii politicieni și istorici proeminenți îndrăznesc să vorbească și să apere Palestina. Unul dintre ei este Tun Dr. Mahathir Mohamad, fost prim-ministru al Malaeziei, vorbind la Global Solidarity and Rally Free Palestine de la Londra, pe 4 noiembrie 2023.

Dr. Mahatir a amintit lumii de ceea ce majoritatea occidentalilor, în special europenii, doresc să uite – cei peste 500 de ani de imperialism-colonialism. Israelul este un simplu produs al acestui mod de gândire occidental tiranic istoric. Ascultați și urmăriți mai jos superbul discurs de 8 minute al Dr. Mahatir.

*

Ce urmează?

Ne putem doar imagina unde dorește Occidentul să ajungă Israelul – de dragul elitei occidentale. Sioniştii şi Occidentul trăiesc într-o relaţie simbiotică.

Occidentul tinde să susțină războiul lung al Israelului pentru împlinirea visului Poporului Ales, un Israel Mare – unul care ar cuprinde cel puțin jumătate din Orientul Mijlociu, inclusiv Iordania, părți din Arabia Saudită, Irak, Siria, Egipt și multe altele – vezi harta (dreapta).

Acestea sunt țările cu cele mai multe rezerve de energie de hidrocarburi, altele decât Rusia, pe care Occidentul și mai ales elita sa le râvnește să-și împlinească visul, o Ordine Mondială, alias un Guvern Unic, condus de o schemă neocapitalistă pentru profituri ale cei bogați.

Acești așa-ziși lideri occidentali știu foarte bine că, în viitorul previzibil, hidrocarbura va fi sursa de energie care alimentează economia mondială. Indiferent ce spun și mint oficial despre „schimbarea climatică” de CO2 – o farsă – ei au nevoie de hidrocarburi pentru supraviețuirea lumii.

Astăzi, aproximativ 85% din toată energia folosită în lume provine din hidrocarburi, aproximativ la fel ca acum 30 de ani, când a fost lansată farsa cu „Summitul Pământului” de la Rio în 1992.

Minciunile și manipulările minții lor sunt sporite cu numeroasele COP (Conferința părților), până acum au avut loc 27 de COP de la „Summitul Pământului”, ultimul din Egipt din noiembrie 2022. Următorul, COP 28, este programat. pentru 12 decembrie 2023 în Dubai.

Deci, majoritatea oamenilor obișnuiți, inclusiv mulți oameni de știință, cred în această înșelăciune uriașă. Mai ales acei „oameni de știință” care cred în propaganda media fierbinte 24/7/52, în loc să facă propriile cercetări.

Farsa climatică a început oficial cu Conferința Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare (UNCED) din 1992 sau „Summitul Pământului”. Cu toate acestea, pregătirea pentru această enormă înșelăciune climatică a început deja cu mult mai devreme cu Clubul de la Roma – reflectată în infamul Raport al clubului „Limits to Growth” (1972), care caută orice mijloace pentru a reduce populația lumii cu aproape 90% conform dorințelor lor. gândire. „Schimbarea climatică” este un instrument excelent pentru obiectivul lor. Vezi asta .

Protecția împotriva „schimbărilor climatice” false permite o multitudine de atrocități genocide, cum ar fi geoinginerie țintită a climei, care provoacă secete, uragane excepțional de puternice și distructive, inundații, cutremure, topirea ghețarilor și a ghețarilor arctici și antarctici, ducând la foamete, sărăcie , și moartea, precum și nașterea simulată a „virusurilor mortale” împotriva cărora lumea trebuie să fie atacată cu poțiuni de amestecuri biochimice mortale sau arme biologice.

„Schimbarea climatică” falsă se află și la rădăcinile distrugerii fără îndoială a economiilor occidentale, prin condamnarea folosirii hidrocarburilor din cauza CO2 despre care se pretinde că crește temperatura pământului, forțând economiile principale să scadă – poate colapsul; vezi Germania.

Israel – în formatul ei extins – se potrivește exact în imagine. Un Israel mai mare care să cuprindă resursele energetice ale Orientului Mijlociu este exact ceea ce are nevoie elita occidentală.

Planificatorii întunecați, cabala, complexul Financiar-Militar-IT-Media-Pharma, controlat în mare parte de sioniști, care conduc și instituțiile și ONG-urile care execută Great Reset/Agenda 2030 – Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial (WEF). ), Organizația Mondială a Sănătății (OMS), guvernele SUA, Regatul Unit și Uniunea Europeană (UE) – au creat o interdependență simbiotică perfectă între visul sioniștilor de a avea un Israel Mare și nevoia elitei occidentale de resursele controlate de a planificat Marele Israel.

Palestina, ca câmpuri de ucidere ale Israelului, este un simplu pas către un plan diabolic mai larg al unui guvern mondial tiranic.

Doar dacă ne permitem.

TREBUIE să reziste.

*

Notă pentru cititori: Vă rugăm să faceți clic pe butonul de distribuire de mai sus. Urmărește-ne pe Instagram și Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram. Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Peter Koenig este analist geopolitic și fost economist senior la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani în întreaga lume. Este autorul cărții Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; și coautor al cărții lui Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 noiembrie 2020).

Peter este cercetător asociat al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG). El este, de asemenea, senior Fellow nerezident al Institutului Chongyang al Universității Renmin, Beijing.
Sursa originală a acestui articol este Global Research
Drepturi de autor © Peter Koenig , Global Research, 2023

Comentează articolele de cercetare globale pe pagina noastră de Facebook

Deveniți membru al Global Research