Albert Einstein și al treilea război mondial

2021-04-08T20:43:41+03:008 aprilie 2021|Textele altora|

Albert Einstein şi al Treilea Război Mondial

Maria Diana Popescu

Vremuri mizerabile, trepidante şi distopice! Cum arată acum, viaţa tuturor e o „vale a plîngerii”. Nu e o exagerare! Ce este acesta, dacă nu, un război biologic planetar? Implicaţiile unor arme nucleare ar fi fost catastrofale, deci, inconvenabile scopului, pentru că nu le-ar lăsa nicio marjă de eroare, nici a doua şansă! Să ne aşteptăm în viitorul apropiat la nişte arme precum cele din „Căderea nopţii”? În 1949, Einstein a declarat unui ziarist: „Nu ştiu ce arme se vor folosi în al Treilea Război Mondial, dar ştiu exact că în al Patrulea se vor folosi pietre”. La cel fel de pietre s-a referit Einstein? Probabil, pietre cosmice. Iar după „Căderea Nopţii” pe planetă, nimeni nu va mai deţine supremaţia! Statele lumii şi imperiile, a căror suveranitate se termină la graniţa lor, nu vor mai avea soluţii la îndemînă.

În 1945, la mai puţin de o lună după ce bombele atomice au distrus Hiroshima şi Nagasaki, Einstein declara pentru „The New York Times”: „Singura salvare pentru civilizaţia umană este crearea unui guvern mondial”. Paşii rătăciţi ai istoriei au condus omenirea spre ceea ce există deja: „Guvernul Mondial din umbră”. Întrebarea este: de cînd Bill Gates a devenit medic planetar, încît în faţa profeţiilor sale apocaliptice, în faţa acestui război biologic, îngenunchează toţi liderii de stat şi medicii care au depus jurămînt pentru respectarea vieţii?

Toate pandemiile, începînd cu gripa aviară, pesta porcină şi toţi fraţii creaţi pe lamela microscopului, eliberaţi pe planetă să creeze moarte, spaimă şi supunere, sînt etape ale unui război biologic minuţios plănuit. Pe motiv că am aglomerat planeta, mondialiştii ne vor face să mîncăm din tomberoane, să bem apă din fecale (cum a demonstrat într-un film pe Youtube monstrul Bill Gates). Vor trece la modificarea structurală a fiinţei umane şi trimiterea ei la cel mare de jos cat al existenţei, acela în care autorităţile vor arunca o pîine în mulţime, iar oamenii se vor ucide între ei pentru ea. Revenind în fantastica realitate, la anul şi la mulţi ani de aici înainte vom purta măşti, vom trăi în stare de alertă, carantinaţi pe regiuni, transportaţi de vii la gropi comune. Dacă cineva îşi închipuie că vom reveni la ceea ce am fost  pînă în 2020, se înşeală! E de dorit să ne păstrăm mintea sănătoasă şi conştiinţa trează! Plantate şi replantate periodic, noile tulpini vor da iama pe planetă. Vor veni alte valuri de virusuri, încît le vom uita numărul, iar noi nu vom mai purta nume, ci numere, ca la Auschwitz. Eu mă voi numi WQ2792249KYZ, de pildă. Nici genuri nu vor mai fi în umanitate! Feminin, Masculin, vor fi ridicole! Miliardarul Elon Musk şi-a botezat nou-născutul cu numele „X AE A-12″. Nu e glumă! Conform recentelor directive imbecile, emise de la fel de imbecilii capi ai U. E., copiii vor fi obligaţi să spună părinţilor Părinte1, Părinte 2, nu mamă şi tată. România se află pe un astfel de contrasens. Pe scena Covid se conturează ziduri şi închisori nemaiauzite. Orwell ne bate pe umăr cu zicala celebră: „unele animale sînt mai egale decît altele”. Groparii naţiunii noastre se vor autodeclara eroi. Eroii impostori care vor ermetiza, vor dilua, vor confuza şi vor supune diversiunilor viaţa noastră şi orice tip de informaţie reală, pentru că au de executat „Plandemiile” neo-bolşevismului mondial.

Democraţia autohtonă nu se împacă deloc cu noul fascism cu interfaţă digitală, promovat de către Iohannis, preşedintele care a funcţionat de-a lungul mandatelor doar ca provocator extremist, împreună cu gaşca sa de acoliţi siniştri şi agenţiile de presă, toţi într-un continuu delir, cîntînd la acelaşi trombon, umăr la umăr cu ONG-urile soroşiste. Halal autorităţi statale! Numai pe genunchi şi în genunchi în faţa păpuşarilor îşi fac treaba! Ne-am vindecat de „ciuma roşie”, dar ne-a molipsit holera galbenă, maşinăria de război intern, care abuzează de putere! După un an de scenariu ştiinţifico-fantastic numit „Covid”, vedem cum se adînceşte diferenţa dintre cifrele măsluite, prezentate de autorităţile vîndute ale statului şi cele ale realităţii, ascunse prin metode bolşevice. Toţi cei care decedează zilnic în România, proces firesc, întîlnit şi în anii anteriori, sînt trecuţi la „morţi Covid”, niciun deces nefiind raportat oficial ca efect post vaccin anti-Covid, deşi zeci de persoane au murit la cîteva ore sau zile după vaccinare. Aparţinătorii nu pot verifica reala cauză a morţii, autopsierea decedaţilor, fiind interzisă chiar de OMS. Întîmplător? Nu! Statistica deceselor, considerată normală, credibilă, în anii trecuţi, este preluată cu ton apocaliptic,  în regim de „breaking news”, pe toate televiziunile mituite cu bani grei de la bugetul statului, adică din contribuţia cetăţeanului român, şi dezbătută de către aşa-zis „specialişti”, spre înfricoşare şi luare aminte, pentru că şi aceşti anal-işti şi-au dat onoarea pe trădare, accesînd un discurs părtinitor manipulării, de folos autorităţilor, în startul altor măsuri restricţionale.

În funcţie de interesele găştii de la guvernare şi de ordinul primit, cifrele Covid fie scad ca prin magie (durata campaniilor electorale şi alegerile), fie cresc astronomic pe zonele şi segmentul interesului lor. „Al treilea val”, „o nouă tulpină” sînt pronunţate apocaliptic, astfel ca mulţimea să fie îngrozită, să accepte opresiunile şi chiar să aplaude acest instrument în slujba lui KWI, numit „Grupul Strategic”. „Stăpînul inelelor” a ajuns stăpînul ţării, creator de restricţii diabolice şi terorism anti-ortodox, eludînd legile, precum s-a constatat şi recent în cazul re-carantinării orașului de pe Bega, act sancţionat de Justiţie. „Plandemia” haşurează toată planeta, dar e vizibil că slugoii locali sînt mai leali mondialiştilor, ştiind că, românul e răbdător. Ceea ce vedem în acest exerciţiu de „disciplinare” a populaţiei este episodul condamnabil de umflare a averilor profitorilor de pe urma plandemiei, începînd cu maleficele personaje Cercel, Rafilla etc. În numele unui bine iluzoriu, măsurile stalinist-naziste aplicate românilor calcă în picioare nu numai respiraţia normală, dar şi respiraţia democraţiei. Şi respiraţia generaţiei viitoare, obligată să fuzioneze cu cea a unor maşinării digitale!  În numele dezinformării cu privire la „plandemia” Covid, mass-media a întins mîna la milioanele de euro dăruite de găştile lui Iohannis, pentru că şi-au dat seama că le e „mai aproape pielea decît cămaşa”. Bine mituită, a devenit trîmbiţa sistemului, abonată cambiilor la ordin, cu un limbaj apocaliptic fără egal în exegeza jurnalismului românesc. Probabil, stă în firea jurnaliştilor ca banul să-i corupă. Un intitulat „cap limpede”, mercenar-jurnalist, aruncă cu noroi la comandă, îşi permite să linşeze un doctor în ştiinţe medicale, cu ani grei de studiu, să afirme că e şarlatan, deşi a tratat numeroşi bolnavi Covid, după o schemă proprie! Strigoiul cu multe bube-n cap, inclusiv cu amintiri bîntuitoare despre dispariţia jurnalistului Dan Andronic e departe de a fi cap limpede! E un cap pătrat, prin felul în care se manifestă cu păreri despre oricine şi orice, dîndu-se chiar critic de film pentru curcile care îl ascultă, invitat pe la televiziuni să facă circ, pentru că nimeni nu i-a cerut un certificat de testare psihiatrică.

Medicul pneumolog Flavia Groşan, care a vindecat sute de pacienţi fără spitalizare sau vaccin, atrăgea, atenţia că supradozele de oxigen administrate, conform unui protocol ucigaş, în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienţilor. Din reacţiile la adresa ei înţelegem că presa şi unii colegi-medici i-ar fi dorit morţi şi legaţi de paturi pe românii înviaţii de către doctoriţa absolvită de orice vină profesională de „Colegiul medicilor”. Autorităţile şi presa au devenit inamicii poporului. Confiscarea statului de drept, a Justiţiei, desfiinţarea S.I.I.J., confiscarea libertăţilor şi drepturilor individuale, batjocorirea Bisericii Ortodoxe Române, a Credinţei Creştine şi Tradiţiei milenare, toate aceste au privilegiat puterea brutală, abuzul, despotismul dictatura şi tirania. Deşi e hrănit cu resturile democraţiei, poporul nu dă răspunsul cuvenit trădătorilor. Abia o duce de pe o zi pe alta,  dar la vot, dă mereu cu oiştea în gard. Poporul a uitat că el însuşi înseamnă Credinţă, Biserică, Tradiţie, Demnitate, Spiritualitate, într-un spaţiu geografic bine delimitat, fără nimic globalist, progresist în sens decadent, nimic LGBT şi niciun virus de import. Cred că poporului îi place să iasă pe stradă doar cu bilet de voie. Profesia mă ajută să privesc totul prin lupă, dar mă şi obligă. N-am cum să pactizez cu diavolii. Nu-mi dă voie legea. Nici nu pot manipula! Nu-mi dă voie conştiinţa!

Un comentariu

 1. JMT 9 aprilie 2021 la 2:51 am - Raspunde

  Dragii mei, aceasta duduie blonda poate sa behaie pina va ragusii (si poate fi interesant cea ce spune), problema este insa ca in bancul cu ardeleamu care il vede pe unul facind flotari: ma baiete vezi ca ti-o fugit fatuca de sub
  tine !!!
  Duduie draga, chiar ca ti-a sacapat sensul ideii pe care incerci sa o zdrumici mai sus: poti sa ii bestelesti sa ii mascaresti sa ii faci cu ou si cu otet pe papusarii malefici si iluzorii ai mascaradei pe care o traim, dar problema nu este a lor…PROBLEMA ESTE A NOASTRA !!!, a mea si a ta, a purtatorilor de masca de fiecare zi, masca care va deveni uniforma mentala a generatiilor contemporane.
  Fratilor romani sau nu numai, ma refer la locuitorii umani ai aceste planete, fratilor, nu vedeti cit sinteti de diluati mental, de la copil pina la barbati vinjosi si femei zornaitoare (ca exchibitionista din poza de o palma de mai sus) fratilor v-ati scapat pe voi de frica ca o sa muriti ???, sa va spun ceva oamenii se nasc si mor, nimeni nu va sta aici la infinit.
  Fratii mei contemporani cu burtile pline si creiere goale, care dirditi in nadragi de frica, ca o sa muriti ( O SA MURIM , O SA MURIMMMM !!!!!)…Fratilor !!! problema nu este a lor, problema este a NOASTRA !!!
  Nimeni nu va va putea forta sa purtati masca sau sa stati izolati in casa ca oile in tarc, daca toti ati refuza sa purtati masca si ati iesii pe strada si v-ati bucura cu sfidare de libertataea care va dat-o Cel de sus si care acum vi se carteleaza.
  Fratilor, nu va mai vaicariti, deschideti ochii, daca aveti curaj si traiti-va viata cu demnitate si curaj, daca mai aveti asa ceva. Iesiti din computere, iesiti din tablete sau telefoane mobile, iesiti la aer, incercati sa va folositi creierasele atrofiate digital, uitati-va in jurul vostru , intelegeti lumea in care traiti si recunoasteti cu curaj ca ati adormit la volan si ati fost luat de prosti ..
  Mergeti inapoi in istorie si amintit-va de barbatii puternici si neinfricati care au scris istoria cu singele lor ca voi sa fiti cea ce sinteti astazi si voi acum stati inlemnitii de frica cu mastile pe fata ingroziti, dezarticulati, speriati ca o sa muriti, veti mai avea oare tupeul sa va pretindeti urmasii lor??? ( O SA MURIM, O SA MURIMMMMMMMM…) Vitejilor !!!
  Fratilorrrrr…problema nu este a lor, este a voastra si este o problema mentala, nu exista ciobani fara turma de oi. Fratilor iesiti din tarcuri si terminati cu behaiturile ca cele din articolul demai sus, care nu va mai ajuta de mult, traiti-va viata, caci am ajuns atit de idioti incit ne e frica sa ne traim viata, daca ni se va spune ca nu avem dreptul sa o facem,
  Nimeni nu va poate obliga sa purtati masca, dar se pare ca din lasitate va place sa o purtati si asta nu e vina nimanui, e vina numai a noastra !!!!
  PROBLEMA NU ESTE A LOR, PROBLEMA ESTE A NOASTA !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top