surena
61 aprobate

surena_surena@outlook.com
86.124.120.240

 

Sorine pui doar anateme…Ce e tâmpenia cu Putin cel Groaznic? Cum ar suna să-ți spun că-ți place de Biden și ești de mort de iubire după Johannis? Sunt niște tâmpenii pe care în orice dialog în care ne respectăm nu ar trebui să apară.
Ce încerc să-ți spun este că Putin cel Groaznic, cu trimitere la Ivan cel Groaznic, nu s-a trezit într-o dimineață și a pus la cale invadarea Ucrainei. De ani de zile a vorbit ca….ursul. Occidentul a tot zâmbit de mormăitul lui și și-a văzut de treabă…
Ce vreau să-ți spun este că în Ucraina tu vezi efectul și nu te interesează cauza și mai ales remediul. Ai găsit vinovatul și ați stabilit că vă distruge sistemul de valori. Care valori bre Sorine? America cu valori, principii ce se exprima : ” În numele Guvernului și al Poporului American” a murit de mult…A trecut vremea în care Guvernul reprezenta Vocea Poporului și era Reprezentantul Poporului. Care valori bre Sorine? Pe care Occidentul le consideră bune ca sunt de la el și la nevoie le-a impus cu forța.
Ce reprezintă azi America și Europa fără fundamentul ei creștin și național? Un căcat pe care îl înveliți în staniol și îl vreți acceptat de toți ca fiind „adevărul” vostru.
Am să-ți spun o poveste…și cu asta inchei discuția…
Un copil s-a dus la taică-su și i-a spus:
-Tată azi am făcut pipi pe un om!
Omul mirat i-a spus:
– Nu e frumos! E rușine să nu respecți un om și să-l tratezi că pe o tufă. Dar cred că minți, și făcut pe o tufă.
Copilul a insistat ca a spus adevărul, dar tatăl a refuzat să-l creadă…
Povestea s-a repetat cu același dialog…Până într-o zi când copilul a venit plângând și i-a spus:
-Tată un om mi-a dat o palmă!
-De ce? L-a întrebat tatăl…
-Pentru că am făcut pipit pe el….
Atunci tatăl i-a tras o bătaie zdravănă, apoi i-a spus:
-Acum vezi diferență dintre un om și o tufă! Omul te-a pălmuit iar eu, ca părinte , te-am bătut că să-ți bagi mințile în cap. Ți-am spus că oamenii trebuie respectați și nu tratati că tufe!
Știu că povestea este „inacceptabilă” pentru vremurile în care trăim și că tu, Sorin, l-ai decade imediat din drepturi pe părinte și l-ai închide. Pe copil l-ai purta prin tot felul de parlamente să spună cum a abuzat, bătut, umilit de părintele criminal. Apoi le-ai spune cât este de necesar ca Tată, Mamă, Dumnezeu, Credință, Țară, Suveranitate să dispară din limbaj. Cât este de necesar ca să existe un Minister al Adevărului a.i Surena și cei ca el să nu mai poată să spună (ne)adevăruri atâta timp cât voi sunteți Stăpânul Suprem al Adevărului.
Nu ai făcut armata și e de înțeles că preiei yoate manipulările și dezinformările. Dar nu e o scuză! E o circumstanță agravată pentru că ai posibilitatea, dar și obligația morală pentru Adevăr, să te documentezi. Nu o faci, fie din aroganță că ai impresia că ești de „partea bună”, fie din comoditate, fie că te crezi deștept sau din prostie. E din Tacitus și nu ar strica să-l citești când vremurile sunt tulburi. Dar să-l citești cu atenție pentru că Tacitus, chiar corect, este din ordinul senatorial și are prejudecăți ce îi pot afecta corectitudinea. Așa cum ai și tu…
În istorie faptele se analizează cu detașare, fără mânie și fără dragoste și mai ales fără prejudecăți. Cauzele sunt foarte importante pentru a înțelege efectele, rezultatele.
Sorine nu uita! Audi alteram partem!