Don Pasquale
18 aprobate

pascumoale@gmail.com
75.57.36.95
Sorine nu mai umbla cu exagerari infantile.
Pe cine crezi ca poti dezinforma?
Sa-ti fie rusine, si daca mai ai curajul sa vii cu informatii pe blog, este bine sa dai si sursa ca pe tine nu te mai crede nimeni, esti o sulfa mincinoasa.
Iata dovada: „Last week, the Senate passed an $858 billion defense spending bill that was $45 billion more than Biden had sought. ~ https://thehill.com/opinion/finance/3784816-the-2023-budget-a-final-attempt-at-compromise-before-policy-gridlock-sets-in
Saptamana trecuta Senatul a trecut legea pentru aparare de 858 dolari, care a fost cu 45 de bilioane mai mult decat a prevazut Biden” din Revista „Hill” a parlamentului SUA.
Camera deputatilor inca nu a votat, dar fiind inca domninata pana la sfarsitul anului de Democrati exista sansa sa treaca legea asa cum a fost trecuta de Senat. In cazul in care se tergiverseaza pana la anul atunci s-ar putea sa nu treaca deoarece republicanii vor avea majoritatea in Camera deputatilor.
Sper ca stii sa citesti si poate ai sa-ti ceri si scuze pentru necuviinta de a veni cu asemenea minciuni sfruntate si fara a indica sursa lor.
Ai curajul sa-ti ceri scuze?