Mihai
207 aprobate
mihai@yahoo.com
81.18.84.230
Gica, articolul este scris de un ziarist american de origine engleza, care are legatura cu o sursa a Palariilor Albe ce ii furniezaza informatii la cald.
Ca sa nu mai vorbesti pe derost fara sa stii pe ce lume traiesti, intra pe acest blog si vezi ca rusii nu fac razboi cu ecranul verde ca Poponel Zelensky, care a fost deranjat de faptul ca romanii au pus pe net imagini reale cu lovitura rusilor din Ismail, pentru ca minciuna jidanilor paduchiosi ca au distrus dronele rusesti a cazut la spalat, contrazisa de imaginile reale ale romanilor.
Ziaristi sa-i ceri jidanului paduchios poponar Zelensky.
Rusii au filmat toate actiunile cu distrugerea celor 31 de laboratoare militare de arme biologice, salvarea a peste 65 de mii de copii si alte actiuni pe care le vor da publicitatii cand omenirea va vrea sa afle adevarul despre ce s-a intamplat cu adevarat in Satania paduchioasa si nazista a criminalului poponar Zelensky.
Numai minciunile jidanilor paduchiosi sunt crezute de eutanasiatii teleghidati cu tembelizorul prin care au primit mesaje subliminale.
Adevarul este greu de digerat, dar incet si sigur iese la suprafata pentru ca Markatii 666 cu ,, accinul” ucigash sa o ia razna fara sa-si mai revina la normal vreo data, cate zile mai au pana sa colapseze subit.
Iata linkul: https://www.realrawnews.com/
.
NR – Cifră halucinantă: 65.000 de copii salvați din laboratoarele sataniste? E greu de crezut!