COVID-19: MAREA RESETARE. CUM TREBUIE ÎNȚELEASĂ ACEASTĂ SINTAGMĂ

 

În vara anului 2020 a apărut lucrarea Covid-19: The Great Reset (Covid-19: Marea Resetare), semnată de Klaus Schwab din Germania și Thierry Mallert din Franța. Menționăm că acest Klaus Schwab este și organizatorul întâlnirii de la Davos, din anul trecut (2020) unde s-au luat decizii care fac „pielea găinii” oricărui om normal. Din păcate nu putem intra în detalii cu privire la ce s-a discutat acolo, dar informații de acest gen pot fi găsite ușor pe internet. În orice caz, putem spune că participanții de la Davos și-au luat nasul la purtare rău de tot.

În lucrarea cu pricina, autorii vor să ne convingă cu orice preț că această „pandemie” necesită o resetare totală a vieții pe pământ din toate punctele de vedere. Adică o anulare a tuturor raporturilor sociale existente unde omul era pe primul loc, raporturi oprite sau distruse de pandemie și ulterior, refacerea acestora după alte legi sociale, în alți parametri, unde omul este ignorat, dacă nu chiar eliminat. Cei doi autori, inversează „datele problemei” întrucât în mecanismul pandemiei nu există niciun raport de tip cauză-efect care să justifice o astfel de resetare. Orice minte normală, s-ar gândi doar la niște mijloace optime de a ieși din criză și a relua activitățile de mai înainte. Nu același lucru caută și propun autorii acestei lucrări de dezinformare. Se vede de la o poștă că este vorba de o agendă ascunsă în toată această poveste criminală. După ei, până și moartea lui George Floyd impune cu necesitate marea resetare, când a fost evident că toate protestele care au urmat după acest eveniment nefericit au fost organizate și susținute din umbră de forțe obscure și nu tocmai obscure, astfel, mai toată lumea a înțeles cine stătea în spatele acelor proteste. Ce ar fi zis, globaliștii dacă acest individ cu condamnări multiple nu ar fi murit cum a murit? Prin urmare, toate acestea trebuie să ne facă să ne gândim la adevărata agendă a acestora. Să nu uităm că tot pandemia a favorizat și furtul masiv al voturilor prin opțiunea „votului prin corespondență” în alegerile prezidențiale din Statele Unite. Donald Trump este un patriot și nu este dorit la Casa Albă de globaliști. Cu toate că s-au dovedit fraudele enorme de la aceste alegeri realizate prin controlul și modificarea voturilor sosite prin corespondență, instituțiile abilitate din Statele Unite nu au luat nicio inițiativă de verificare a sesizărilor sau corectarea fraudelor. Nici măcar Curtea Supremă nu a vrut să intervină.

Atunci la ce mai există această Curte Supremă, dacă nu vrea să se implice nici în situații de o așa gravitate și de o asemenea anvergură? Oricum în rest cei nouă judecători aleși cu grijă să facă parte din această instituție care ar trebui să fie ultimul bastion pentru apărarea dreptății, nu fac mai nimic. Aceștia nu sânt solicitați ani de zile să-și spună cuvântul în vreo situație sau alta, problemele găsindu-și deobicei rezolvare în instanțele inferioare.

Uneori agenda lor secretă propusă mai transpare din când în când în lucrarea cu pricina și în mod mai direct. De exemplu: la sub-capitolul 1.6.1.3 The Firm (pag. 119) ni se spune că distanțarea socială trebuie menținută și după pandemie pentru a accelera procesul de automatizare în diferite sfere de activitate și așa amânat de mai multă vreme. Astfel oamenii trebuie să nu mai interferereze ca și până acum și de aceea trebuie să se obișnuiască să fie mai solitari. Autorii spun că în 2016, doi specialiști de la Oxford University au arătat că 86% din locurile de muncă la restaurante, 75% din vânzările cu amănuntul, precum și 59% din cele din entertainment vor trebui să dispară până în 2035, precum și din mai toate domeniile de activitate, acestea fiind cele mai atinse de noul val al automatizării. Acest lucru, spun autorii, trebuie să aibă loc din rațiuni de igienă și curățenie, fiind vorba în același timp și de reduceri de costuri substanțiale. De fapt, vedem că aici nu este vorba în primul rând de igienă, ci de profiturile mult mai mari ale acestor multi-naționale care înghit tot. Dar omul este un element eminamente social. Prin izolare este distrus întâi psihic, iar mai apoi fizic.Acesta este mecanismul de eliminare fizică folosit și în închisori. Vezi carcerele!

Robotizarea va reduce enorm necesarul de forță de muncă. Atunci intervine întrebarea firească: Ce faci cu cele aproape 8 miliarde de locuitori de azi ai planetei Pământ? La această întrebare, autorii nu răspund direct, dar răspunsul este implicit: este necesară o reducere drastică a populației globului. În plus, să nu uităm că același lucru stă scris și pe vestitele plăci de granit din Georgia (SUA) ridicate încă din 1980, care cer ca populația globului să fie menținută la sub 500 de milioane de locuitori! Cum va fi realizat acest deziderat? Este, prin urmare, evident că soluția unei pandemii a fost luată cu mai multe decenii în urmă, fiind începutul firesc al acestei montruoase mega-crime globale. Criza sanitară este controlată prin metode bine alese: mască, distanțare socială și mai ales prin vaccinurile anti-Covid-19, create și impuse în mare grabă fără verificările necesare de cinci-cincisprezece ani, tocmai pentru a nu avea timp să reflectăm la ceea ce ni se întâmplă.

Mai mult, aflăm cu stupoare că Pfizer și celelalte două companii specializate în vaccinuri ucigașe nu-și asumă nicio responsabilitate cu privire la efectele secundare ale acestor produse care, în mod real, numai vaccinuri nu sânt: scopul lor fiind acela de a reduce populația globului și în al doilea rând de a face alte miliarde (bani) în plus pentru alte vaccinuri sau „medicamente” ucigașe. Ba mai mult, se legiferează exonerarea acestora din orice fel de acuzație vis-a-vis de efectele secundare ale vaccinurilor. Astfel nu trebuie să avem nici cea mai mică îndoială despre adevărata agendă a celor care au creat acestă „pandemie” planetară. Chinezii își fac propriile vaccinuri, iar dacă vor să mai reducă din populația Chinei este, cred, problema lor, dar pentru Europa și Statele Unite vaccinurile sânt făcute de companii care nu-și asumă nicio răspundere, dar care vor să vaccinăm cu ele întreaga populație. Este aici și un plan de exterminare a rasei albe? Din nefericire, eu cred că DA. Prin urmare, hai să spunem un NU hotârît oricărui vaccin făcut peste hotare. România trebuie să-și refacă institutul „Cantacuzino” al industriei farmaceutice ca să nu fie nevoită să accepte vaccinuri și produse farmaceutice din alte țări, decât și numai atunci când nu există astfel de riscuri.

De aceea considerăm că toți cei care promovează restricțiile absurde și vaccinarea întregii populații se fac vinovați de crime uriașe împotriva umanității și deci, trebuie tratați ca atare, iar la momentul potrivit să fie pedespsiți după faptele lor. Menționăm că dr. Michael Yeadon, fost vice-președinte al firmei Pfizer, arată că vaccinul anti-Covid provoacă infertilitate la femei. Acest fapt ne amintește că nu cu mult timp în urmă, vaccinurile sponsorizate de Bill Gates au ucis mii de copii în Africa și în India, iar alte zeci de mii de fete tinere au devenit infertile. În India, Bill Gates a fost condamant în contumacie pentru crimele sale și de aceea nu mai poate călca vreodată în această țară. Este destul de evident că la aceste vaccinuri se lucrează de decenii, nu de ieri de azi, iar scopul lor nu este câtuși de puțin acela al unor vaccinuri obișnuite, acela de a creea imunitate celor vaccinați. Toate aceste informații coroborate între ele întregesc imaginea adevăratelor intenții din spatele așa-zisei pandemii.

Prin urmare, nu numai că vaccinul anti-Covid-19 nu este necesar, dar adevăratul scop al acestei campanii de vaccinare este acela de a reduce drastic populația globului și de a implementa o adevărată sclavizare a populației în folosul globaliștilor și a multi-naționalelor lor.

 

Mihai Vinereanu