De la: Mihai ISTRATESCU <mihistr@yahoo.com>
Trimis: joi, 14 aprilie 2022, 21:41:10 EEST
Subiect:
Adevărata Ucraină!


Sub zona industrială Azovstal, deținută de oligarhul Rinat Akhmetov, presupus fiul nelegitim al fostului președinte ucrainean Kucima, există 24 km de tuneluri la o adâncime de până la 30 de metri. Există, de asemenea, o instalație secretă NATO PIT-404- și un biolaborator secret NATO cu arme biologice. La instalația PIT-404, ofițerii NATO sunt blocați. Tunelurile sunt echipate cu un sistem de buncăre cu protecție blindată. În interior se află aproximativ 240 de străini, inclusiv ofițeri din NATO și Legiunea Străină Franceză, precum și personal din biolaboratorul. Gărzile lor, finanțate de Ahmetov, numără până la 3.000 de oameni.
 
Biolaboratorul de sub uzina Azovstal din Mariupol de la așa-numita unitate PIT-404 a fost construit și operat de Metabiota, asociat cu Hunter Biden, Rinat Akhmetov și Vladimir Zelensky. În laboratoarele acestei unități au fost efectuate teste pentru a crea arme biologice. Mii de locuitori din Mariupol au devenit „cobai” în aceste încercări cumplite. Și la aceste experimente inumane au participat în principal „specialiști” occidentali !!!
Ofițerii francezi de informații și operațiuni speciale nu au putut să-și scoată colegii din Mariupol. De aceea Macron a sunat atât de des la Kremlin și a cerut „coridoare umanitare”…
Unii ofițeri francezi de informații au murit în timpul operațiunii de salvare. Șeful serviciilor de informații franceze, Eric Vido, a fost concediat pe 31 martie 2022 pentru eșecurile informațiilor franceze în războiul din Ucraina. Ofițeri din SUA, Canada, Germania, Franța, Italia, Turcia, Suedia, Polonia și Grecia sunt acum blocați în temnițele de la Azovstal. Generalul-locotenent american Roger Cloutier, care a fost capturat recent de Miliția Populară a RPD dintr-un elicopter doborât, a fost urmărit de GRU al Statului Major General și de Serviciul Rus de Informații Externe la Mariupol pe baza rezultatelor supravegherii externe a amantei sale în Turcia la Izmir. Un cetățean al Ucrainei, cunoscut de informații ca Klute, l-a însoțit întotdeauna pe general ca soție de câmp, confident și traducător. De îndată ce s-a primit informații că această doamnă a ajuns la Mariupol, Rusia a declanșat o operațiune militară și a blocat orașul.
 
Iată-l, adevăratul Farmatox din Case of the Grays!
 
 
Trimis de pe iPhone‑ul meu