Ziarul Tricolorul: Guvernatorul CIA al sub-coloniei Romania, yankeul armean Harry Giknavorian, i-a dat asigurări lui Traian Băsescu: STAŢI LINIŞTIT! SĂPTĂMANA VIITOARE VOI VORBI CU 2 JUDECĂTORI AI CURŢII CONSTITUŢIONALE ŞI VOTUL VA BASCULA IN DIRECŢIA BUNĂ!

Efectele convorbirii fostului director al SRI, Virgil Măgureanu, cu fostul director al CIA, Leon Panetta (actualul secretar de Stat al Apărării), s-au produs mai repede decît se putea bănui. Astfel, miercuri seară, între orele 21,30 şi 22, yankeul armean Harry Giknavorian i-a telefonat lui Traian Băsescu şi i-a spus, cu aproximaţie: „Staţi liniştit! Săptămîna viitoare voi vorbi cu 2 judecători ai Curţii Constituţionale şi votul va bascula în direcţia bună!”. El a mai zis că la sfîrşitul săptămînii aşteaptă instrucţiuni de la Washington, de unde s-a întors vinerea trecută. Sursele care ne-au informat pe noi afirmă că unul dintre cei 2 judecători e Acsinte Gaspar, cu care Harry Giknavorian a mai avut întîlniri. Celălalt nu ştim cine este, dar putem bănui că e reprezentantul UDMR, Valentin Zoltan Puşkaş. Dacă cei 2 judecători îşi vor răsuci votul, atunci scorul final va fi 7 la 2, suficient ca Traian Băsescu să revină la Cotroceni. În ceea ce-l priveşte, acesta i-a spus celui cu care dialoga, în linii mari, să comunice la Washington că el se va achita de toate promisiunile făcute. E vorba, în principal, de achiziţionarea a 2 crucişătoare americane, vechi din anii ’80 (a cîte 500.000.000 $ bucata, plus cîteva miliarde pentru dotări şi modernizări) şi a 48 de avioane americane şi mai vechi, F-16 (care costă, în total. cca. 4,5 miliarde $). E lesne de bănuit ce comisioane substanţiale vor încasa „lobby”-ştii Mark Gitenstein şi Harry Giknavorian. Reamintim cine e personajul care conduce, de fapt, România (reproducem din „Tricolorul“, nr. din 2 iulie 2012):

„Baza «succesului» USL la alegerile locale din 10 iunie o constituie imensa fraudă electorală, care s-a produs cu acordul şi cu sprijinul americanilor, pentru care România este un punct strategic important, atît economic, cît şi militar. Conform informaţiilor noastre, Traian Băsescu a fost trădat de unul dintre Serviciile Secrete, şi anume SRI, sub coordonarea lui George Cristian Maior, care a pus la «treabă» nu mai puţin de 900 de cadre, toţi acţionînd la ordinul CIA. Numitul Maior a primit ordinele de la legătura sa din cadrul serviciul central al CIA, iar fraudarea practică a votului a fost făcută sub conducerea atentă a americanilor, care au beneficiat de un mecanism bine pus la punct şi dirijat pe teren de agentul CIA Harry Giknavorian, care, oficial, îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei SUA de la Bucureşti, avînd funcţia de agent special secret al DEA (Drug Enforcement Administration), din zona Balcani. Americanul de origine armenească Harry Giknavorian este acelaşi personaj care, în 2009, a coordonat fraudarea alegerilor prezidenţiale în favoarea lui Traian Băsescu. Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agent acoperit al CIA, delegat de SUA în ţara noastră, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşină! El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde.

Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, opinia sa fiind decisivă, de fiecare dată cînd trebuie numit un nou ministru de Interne sau al Apărării, ori şefi ai Serviciilor Secrete. Pînă la alegerile din 10 iunie, pentru că aşa erau ordinele, el era un apropiat a lui Traian Băsescu, care, după ce a fost «lucrat», îl evită, ca şi pe cel ce i-a fost impus în aparatul de consilieri prezidenţiali, Iulian Fota. Harry Giknavorian este căsătorit, are 2 copii şi locuieşte într-o vilă, la Băneasa. El controlează – prin acces şi comunicare directă cu şefii – cele mai importante structuri din MAI, precum DGCCO, SIPI şi DIICOT, dar şi structurile informative din MApN, precum şi pe cele de transmitere a informaţiilor deţinute de STS şi SRI. Maşinăria de fraudă creată de americani în România, avînd ca «piese» cetăţeni români, racolaţi de CIA, a funcţionat ireproşabil, dat fiind şi faptul că aceasta a fost rodată şi verificată la alegerile prezidenţiale din 2009. S-au folosit toate pîrghiile posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi şi servicii deconcentrate. Gaşca de la CIA, în frunte cu armeanul respectiv, a controlat în timp real, la fiecare jumătate de oră, la nivel naţional, rezultatul alegerilor, în funcţie de datele venite din teren, din diverse judeţe ale României. Au fost mobilizaţi permanent agenţii de teren ai SRI, pentru a corecta rezultatele“.