anonim
6 aprobate

victimasistemului@gmail.com
86.120.171.184

Tot ce vedeti astazi in Afganistan e o reeditare a situatiei din Romania anului 1953. In 1953 CIA i-a predat pe legionari Securitatii in timp ce sefii directiilor militare nu vroiau sa-i captureze …. pentru ca procesele staliniste blocau mobilizarea armatei romane si in caz de razboi nu mai venea nimeni la o mobilizare.
CIA si americanii isi tradeaza aliatii prin traditie si ce vedeti in Afganistan nu e prima oara cand isi tradeaza aliatii… In 1953 CIA i-a trimis pe legionari la informatori si tatal meu nu a vrut sa-i captureze pentru ca ii blocau planurile…
Din memorie….
,,Pierdeam Banatul si pierdeam Transilvania si nu stiam ce sa mai fac. Se punea problema in Securitate de ce CIA i-a trimis pe legionari in Romania si pentru asa ceva am trecut la verificari….”
Si a trecut la verificari si primele verificari au fost pe acte cu crime de razboi. Surpriza, nu exista acte nici macar pe 10% din numarul oficial de morti si asa ceva a fost constat de o comisie a aliatilor care a avut permisiunea Securitatii sa intre in arhivele roamnesti. Comisia era formata din ofiteri americani, francezi si brianici…
In timp ce legionarii mergeau pe jos tatal meu ca sef in Securitate la 23 de ani mergea pe o motocicleta Harlei Davyson cu piesele de schimb trimise direct din America pe numele lui…..E comedie! Cand a primit ordinul sa-l captureze pe Ogareanu s-a trezit cu el in fata lui si l-a lasat sa scape cu toate ca ii cunostea si ascunzatoarea si se plimba pe Harlei prin munti: se distra…..la munte….
CIA a sabotat anticomunismul din Romania. A spart codificarile dintre legionari si CIA in opt secunde si pentru asa ceva aceste codificari sunt secretizate de CNSAS si astazi. A ramas socat cand a constat ca erau atat de slabe incat oricine era in stare sa le sparga si nu ii venea sa creada cum au fost pacaliti legionarii de CIA.
Legionar 1953: ,,Ofiterii CIA evrei isi bateau joc de noi ca suntem nationalisti romani si nu mai avea nimeni incredere in ei . Ne-am urcat in avion doar sub amenintarea armelor.”
Ofiter CIA evreu 1953 : ,,Esti nationalist roman? Atunci te trimit in Romania sa omori romani pentru Serbia Mare.”
Legionarii au avut o surpriza cand au constat ca toti ofiterii CIA erau evrei…..si nici astazi nu se stie cati au fost omorati de americani intre 1945-1948 de serviciile militare americane….. Mai vrreti? ce urmeaza e si mai tare….
CIA impreuna cu Securitatea au planificat o operatiune comuna in care BOR sa ajunga de batjocura . Adica CIA impreuna cu Securitatea au incercat impreuna sa distruga imaginea BOR pentru care legionarii nu erau decat niste pioni si totul s-a blocat din interior…..
Toate dosarele au fost furate pentru ca erau explozive si aruncau in aer imaginea CIA in Romania. O arhiva intreaga arhivata de zeci de ofiteri in secret inclusiv in declaratii luate in secret in care asteptau ani de zile eliberarea martorilor a fost furata de dreapta din Romania in perioada CDR si in 1990…. O parte in 1990 si restul de arhiva in CDR ….
Blatul dintre CIA si Securitate a dus la situatii absurde in care un primar comunist venea la tatal meu si il ruga sa nu-i captureze pe legionari ca sa nu-i aduca Securitatea pe cap….
,,Tovarase, lasa-i sa treaca dealul ca oricum ii prinde Securitatea si ne aduci Securitatea pe cap….’
Singura ,,realizare” a legionarilor si a anticomunismului din Romania a fost ca au reusit sa trimita la Poarta Alba o retea de ofiteri prin care sute de fugari au fost trecuti Dunarea si prin care se strangeau probe pe un genocid pe romanii din Iugoslavia. Erau luati din arest si urcati in barci si trecuti noaptea Dunarea …. si pentru asa ceva au inventat campania pe frontieristi in care Carmen Avram oracaia cu un sef de inchisoare iugoslav- echivalentul lui Visinescu care se ocupa de tortura si de executii de romani….. Tacerea s-a facut cu sefii DIA si cu sarbi din Belgrad la poarta: armata romana i-a vandut pe romanii din Serbia si pe ideea ca ,,cine controleaza istoria stapaneste prezentul” avem un genocid cenzurat si tot ce inseamna executii de romani e un subiect tabu.

*

Nota redacției – Că legionarii au fost trădați de partenerii lor anglo-americani este lucru sigur. Trădarea a fost la nivelul cel mai înalt: Philby, care coordona toată acțiunea. Din partea legionarilor șeful operațunii a fost Traian Puiu, fostul primar legionar al Constanței. La un moment dat a fost răpit de securitate din Berlinul de vest și adus la București. I s-a făcut proces și a fost condamnat la moarte. Sentința nu a fost  executată niciodată, astfel că Traian Puiu a prins eliberarea din 1964. A trăit până după decembrie 1989. Imediat după „revoluție”, cu ajutorul lui Corneliu Dida, a început să-și publice amintirile în presa localădin Constanța. Probabil în „Telegraf”. A murit în condiții suspecte, într-un accident de circulație, în drum spre redacție. Cine să fi fost autorul acestei crime? Probabil aripa KGBistă a Securității. Aripa naționalistă avusese grijă ca Traian Puiu să supraviețuiască. Acest episod face credibile afirmațiile dlui Adrian Zglobiu despre securiști patrioți cum ar fi fost și tatăl său.

ion coja