anonim
217 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.231
Dosarul de ofiter al tatalui meu a fost aranjat in iunie 1990 cand Petre Roman era premier. Pentru cine nu stie , tatal meu ca sef in Securitate a fost ,,aranjat” de generalul Alexandru Roman…. si in 1990 seful cel mare DIA a venit si i-a pus dosarul de ofiter pe masa aranjat din care era scos cum a refuzat sa fie racolat de sovietici si de cate ori a fost arestat….
3 mai 1997….
Cum a venit Emil Constantinescu s-a trezit cu sefii DIA cu amenintari sa pastreze tacerea pe curatarile de dosare si pe furturile de dosare din arhivele Securitatii . Fiul informatorului care i-a predat Securitatii pe legionarii parasutati de CIA in Romania in 1953 era secretar de stat si coordona furturile si curatarile de dosare din arhivele Securitatii. Asa au fost furate toate dosarele arhivate pe cazul legionarilor parasutati, pe cazul Ogareanu si pe toate gruparile din munti – dosare cu verificari pe crime de razboi in care s-a stabilit ca nu existau acte si probe pe crime de razboi….
Mai venea un alt secretar de stat din Ministerul Cultelor cu capul plecat, cu sacosa plina si cu carti cu dedicatii de la Emil Constantinescu in acelasi timp cu sefii DIA, unii in civil si altii in uniforme. Veneau in acelasi timp cu acest David Suli milionar si fost ofiter israelian care a preluat cu acte false cladirea hidroavionului Getta al carui monument l-a profanat in batjocura si in antiromanism. mai veneau sarbi din Belgrad la poarta cu amenintari, securisti (spioni) sarbi pentru care tatal meu ii anunta si ii chema pe sefii DIA ….
Ani de zile am fost martor la amenintarile sefilor de servicii secrete care la ordinul si cu implicarea lui Emil Constantinescu au facut pulbere arhivele Securitatii si asa au furat sau au distrus : dosare pe executiile de romani din Timoc, dosarele cu verificari pe legionari, dosare pe furturile sovieticilor din Romania inclusiv in declaratii scrise de mana si inclusiv cu acte in original, curatari de dosare si falsificari de acte pentru victimizari pe toata gruparea de fosti informatori din cercul lui Emil Constantinescu si tot ce se poate si mizerii de nu aveti idee….
Emil Constantinescu de frica justitiei a initiat in 1998 protocoalele in justitie cu serviciile secrete pentru ca se facea vinovat de tradare de tara pentru furturi de dosare din arhivele Securitatii. Emil Constantinescu a patronat furturile si distrugerea arhivelor nationale si spun asa ceva ca fiu de fost sef in Securitate de care nici un istoric al CNSAS-ului nu are curajul nici astazi sa-i pronunte numele.
Din memorie….
1955
General Roman: ,,Tovarasi, astazi avem un milion de deportati din Basarabia in Siberia…”
Tatal meu: ,,Bun, tovarase Roman, si noi ce facem? Asteptam sa ne trimita si pe noi in Siberia?”