,,Cine controleaza istoria stapaneste prezentul” si pe ideea asta din 1990 a inceput arderea , furtul si distrugerea arhivelor Securitatii . La inceput Ion Iliescu a coordonat furturile de dosare in santajuri si in presiunile asa zisei drepte patronata de Coposu , Ratiu si Campeanu pentru falsificarea istoriei anilor 50. Corneliu Coposu , Ratiu si Campeanu au avut intelegeri secrete cu Ion Iliescu si cu GRU prin care au fost secretizate toate incercarile de dezintegrare a Romaniei pe anii 50, toate incercarile de rupere a Banatului de Romania, un genocid in gropi comune si in executii de romani din Iugoslavia, epurarile si executiile de ofiteri national comunisti din anii 50 si nu in ultimul rand revoltele antisovietice din Securitate. Distrugerea industriei Romaniei s-a facut cu aceste trei pramatii in sloganurile lui Petre Roman pe biografii falsificate in care o tara intreaga a fost manata ca o turma in saradele sefului UTM Vartan Arachelian si a ofiterului acoperit Lucia Hoss Longin. Echipa Ion Iliescu – Lucia Hossu Longin a inchis gura la fostii ofiteri inclusiv in spargeri de case cu echipa operativa a SRI-ului asa cum a fost in cazul Nicolschi pentru care nici unul nu a raspuns in fata legii – tovarasa colonel Lucia Hossu Longin avea protectia lui Magureanu ca altfel ii facea Nicolschi o plangere penala si intra direct in puscarie.
Stafeta a fost preluata de Emil Constantinescu si asa au fost furate cea mai mare parte din dosarele pe gruparile de anticomunisti din anii 50 si trimise Mosadului – dosarele de verificari pe crime de razboi in care se arata clar ca nu exista probe…. Emil Constantinescu si clica lui au actionat ca agenti ai Mosadului si au praduit arhivele cu ofiteri ai serviciilor secrete israeliene(Daqvid Suli) si DIA in amenintari cu moartea pe fostii ofiteri de Securitate ca sa pastreze tacerea pe furturile de dosare….Exista un control al serviciilor secrete romanesti pe fostii ofiteri pentru impunerea tacerii despre care nimeni nu are curajul sa vorbeasca. Aceasta tacere se face prin santajuri si cu ofiteri de informatii straini la poarta in amenintari grele, cu sefii DIA si cu sefii SRI care porneau din ofiter in ofiter cu presiuni si cu amenintari si cu toata aceasta pleiada de dreapta din Piata Universitatii ca factor de presiune in vederea obtinerii tacerii. Toate aceste organizatii de revolutionari sunt patronate de fosti informatori si toti acei lideri din Piata Universitatii din 1990 erau in legatura directa cu SRI si cu DIA in care isi aveau rolul lor in obtinerea tacerii.
Cum mizeriile nu erau de ajuns asa s-a ajuns si la marea diversiune pe ,,frontieristi” in vederea destructurarii Comandamentelor Trupelor de Graniceri – in 1990 Belgradul era reorientat catre Moscova si destructurarea a fost initiata de Ion Iliescu si terminata de Emil Constantinescu care a lasat astazi o tara prada valurilor de emigranti . Astazi avem crime comise de emigranti si asa ceva e doar inceputul si mizeria a ajuns atat de mare incat oricine pune problema acestor emigranti primeste automat o excludere sociala si o marginalizare.
Tot ce am avut industrie s-a taiat intr-un adevarat razboi psihologic in care acesti formatori de opinie si politicieni promovati pe istorie falsificata si pe istorie cenzurata au ,,justiticat” un genocid economic coordonat de Petre Roman si de Ion Iliescu in care momentul cheie a fost spargerea casei lui Nicolschi . Singurul om din Romania care stia trecutul asasinilor economici din 1990 era Nicolschi si era singurul care era in stare sa-i deconspire! El stia foarte bine numele real al clanului lui Alexander Romanov, el stia foarte bine cine era Brucan, Sora, Vartan Arachelian , Mazilu, pe toti! Cu o singura iesire in public un Nicolschi era in stare sa obtina demiterea guvernului lui Petre Roman si chiar demiterea lui Ion Iliescu.