Mihai
148 aprobate
mihai@yahoo.com
81.18.84.68
.
.
,,… ÎNTR-O ALTA MIȘCARE DE A TREZI OAIA, falsul avatar prezidențial Joe Biden face multe spectacole și declarații bizare. De exemplu, el a spus „Am vândut o mulțime de secrete de stat și o mulțime de lucruri foarte importante…” în timp ce s-a întâlnit cu prim-ministrul indian Narendra Modi. Mass-media de propagandă corporativă a încercat să acopere acest lucru ca pe o „glumă”, dar știm cu toții că este adevărat. În continuare, ascultă falsurile mascate pe Biden care vorbește despre pierderea Rusiei în războiul din Irak. El chiar suferă de demență. De asemenea, Joe Biden și-a pătruns joi printr-o epavă de tren dintr-un interviu, susținând că a avut loc un război civil în SUA în 1960 și a amestecat Constituția și Declarația de Independență înainte de a ieși de pe platou ca un bolnav de Alzheimer pierdut.
https://www.zerohedge.com/political/watch-biden-wanders-set-softball-interview-after-claiming-there-was-civil-war-1960 „Avatarul lui Joe îi va scoate în curând pe toți avertizorii, el este un singur om cu pastile roșii”, comentează sursele Pentagonului. În același timp în care „Biden” a acționat ca un bufon senil, CONGRESUL A ADOPTAT REZOLUȚIA 503 PRIN CARE SE CERE DEMITEREA LUI JOE BIDEN „PENTRU INFRACȚIUNI ȘI INFRACȚIUNI MARI” și, totuși, nici un cuvânt despre asta din partea presei corporative. https://www.congress.gov/bill/118th-congress/house-resolution/529/all-actions?overview=closed&q=%7B%22roll-call-vote%22%3A%22all%22%7D Știm că adevăratul Biden a dispărut de mult, dar ideea aici este că simbolul Joe Biden al puterii corporative este creat în mod activ pentru demitere formală (optică), comentează surse CIA. De asemenea, președintele Camerei, Kevin McCarthy, spune că Congresul îl va demite pe procurorul general al lui Biden, Merrick Garland, pe baza informațiilor venite de la avertizori…’’

Acum satanistii se cearta intre ei, si asta arata ca Satana le-a luat mintile si rade de ei :

,,Tories o îndeamnă pe Rishi Sunak să o blocheze pe Ursula von der Leyen să devină următoarea șefă a NATO, pe fondul susținărilor că Joe Biden o sprijină pentru a pedepsi Marea Britanie. După ce a distrus speranțele lui Ben Wallace, se spune că președintele SUA face presiuni ca actualul șef al Comisiei Europene să preia conducerea alianței militare. Însă parlamentarii s-au plâns că dl Biden „este un nenorocit”, după ce se pare că a fost supărat de faptul că Marea Britanie nu a obținut aprobarea sa de a antrena piloți ucraineni pentru avioanele de luptă F-16. Conservatorii au avertizat că doamna von der Leyen a fost „cel mai prost” ministru al apărării din Germania înainte de a deveni președinte al comisiei. Sub ceasul ei, trupele din Berlin s-au antrenat cu mături la exercițiile NATO pentru că nu aveau suficiente puști. Fostul ministru David Jones l-a îndemnat pe domnul Sunak să blocheze mutarea. „Cu siguranță nu ar trebui să fie prea nerăbdător să o susțină”, a spus el pentru Telegraph. „Îngrijorarea este că UE urmărește o cooperare structurată permanentă, ceea ce afectează integritatea NATO. Von der Leyen a fost un susținător fervent al acesteia. Un alt deputat conservator a declarat pentru MailOnline că ideea ar putea eșua. „Cred că Biden este un prost. Probabil că va primi sprijinul francezilor, dar nu văd că aliații estici sunt de acord. Iar republicanilor nu le place UE’, au adăugat ei. Bob Seely, membru al Comisiei pentru Afaceri Externe, a declarat că această mișcare ar fi „o veste bună” pentru Vladimir Putin, în timp ce se trage după haosul extraordinar de lovituri de stat de luna trecută. Odată cu războiul din Ucraina, actualul secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, a primit încă 12 luni la conducere. Dar se zvonește că această întârziere face parte dintr-un plan ca doamna von der Leyen să își asume postul – devenind prima femeie care o va face – când mandatul său la UE se încheie anul viitor. Manevra este o victorie a președintelui francez Emmanuel Macron, care a fost ferm că următorul șef ar trebui să provină dintr-un stat UE și nu din Marea Britanie. Secretarul Apărării, dl Wallace, a făcut un pas puternic în urma rolului său esențial în răspunsul la invazia Ucrainei. Marea Britanie este una dintre puținele țări care îndeplinește obiectivele de cheltuieli militare ale NATO, un grup de elită care nu include Germania.
Au existat pretenții că dl Biden – numit anterior „anti-britanic” – „nu a vrut să sprijine Regatul Unit”.
Președintele se laudă frecvent cu moștenirea sa irlandeză și s-a confruntat cu acuzații de a fi anti-britanic. Într-o vizită recentă pe insula Irlanda, el a petrecut câteva ore în Irlanda de Nord înainte de a face un turneu în Republica zile întregi și a refuzat să arate un Union Jack pe limuzina lui „Beast”.
De asemenea, a făcut o „glumă” despre bătaia „Black and Tans” – o forță de poliție auxiliară desfășurată de Marea Britanie cu un secol în urmă. Doamna von der Leyen a vizitat Casa Albă în martie, când SUA și UE au anunțat începutul negocierilor pentru un acord de minerale critice. Ea a fost, de asemenea, puternic implicată în discuțiile cu Rishi Sunak pentru a finaliza acordul Brexit pentru Irlanda de Nord.
Au existat presiuni pentru ca candidatul să fie un fost lider, mai degrabă decât un ministru de rang inferior. Domnul Stoltenberg, un fost prim-ministru norvegian, care este cel mai înalt oficial civil al NATO din 2014, s-a declarat „onorat” de decizia de a-și prelungi mandatul și „într-o lume mai periculoasă, alianța noastră este mai importantă ca niciodată”. Liderii NATO se vor întâlni săptămâna viitoare în Lituania, unde ar putea fi luată o decizie cu privire la un succesor. Dl Wallace făcuse eforturi pentru a deveni primul britanic care conduce alianța din 2003, dar nu avea sprijinul necesar – în special din partea SUA, cea mai mare putere militară din NATO.’’ https://www.dailymail.co.uk/news/article-12271143/Rishi-Sunak-urged-block-Ursula-von-der-Leyen-Nato-job.html

„Serviciile occidentale au ajuns la Prigojin și au vrut să-l manipuleze. Prigojin a primit o mulțime de bani și s-a gândit la ce ar putea face pentru a menține lupul hrănit și oile în siguranță. A sunat la Kremlin și a dezvăluit totul. – ‘Ce ar trebui sa facem ? ‘ El a intrebat. A primit un răspuns. Vom face tam-tam.
Acum adevăratul Wagner a fost desfășurat în Belarus, la doar 80 de kilometri de capitala ucraineană Kiev. Desigur, nu ne așteptăm ca KM-ul să intre în tăcere în noapte.
Victoria Nuland, șefa Departamentului de Stat al SUA, a declarat oficial, într-o videoconferință cu Kiev, că al treilea război mondial va începe pe 11 iulie. Ea a declarat că SUA și partenerii săi vor lupta atâta timp cât va dura – 16 ani sau mai mult. … Data a fost aleasă pentru a coincide cu summitul NATO, o întâlnire de o zi în Lituania. https://yournews.com/2023/06/11/2583592/victoria-nuland-states-that-wwiii-will-effectively-begin-on-july/

Aprobă