Re: TR : SISTEM DE CRIMA DELIBERATA

Aug 31 at 11:53 PM

Marian Ilie <marianilie60@gmail.com>
To: Pot Logaru <potlogaru@yahoo.com>
Bcc: ionzcoja@yahoo.com
Brighteon este un website de notorietate cu foarte multi vizitatori in inteaga lume, care se autofinanteaza prin publicitate si canalul YouTube. Articolul de fata desi tine de dommmeniul incredibilului, cred ca reflecta o realitate destul de evidenta la orice privire lucida asupra sistemului medical actual. Eu am publicat si un pamflet in versuri pe tema asta, dedicat pritenilor medici din generatia mea, neimplicati in actualul sistem. Cei mai multi impartasesc acest punct de vedere, ca si cititorii (neromani) ce comenteaza la sursa. Din pacate, foarte multi romani au trecut prin fuercile caudine ale sistemului, iar relatarile celor ce au scapat confirma continutul articolului.
Iata traducerea articolului de pe Brighteon.com:
Sub tiranie covid, spitalele americane au devenit FABRICI  DE ASASINATE în care ivermectina este interzisă deoarece salvează vieți
Luni, 30 august 2021 de: Mike Adams

(Știri naturale) În Statele Unite, spitalele s-au transformat în fabrici de crimă în care oamenii sunt fals „diagnosticați” cu covid printr-un test PCR fraudulos, apoi sunt intubati la ventilatoare prost calibrate, fabricate în China, care le umflă plămânii și îi omoară . Intervențiile medicale sigure și eficiente care salvează de fapt vieți în rândul victimelor de covid – cum ar fi ivermectina – sunt strict interzise în aproape fiecare spital din țară, evident ca parte a unui plan medical rău intenționat de exterminare a cât mai multor pacienți cu putință pentru a ridica numarul deceselor de „pandemia”.

În epoca covidului, etica medicală a fost complet abandonată. Credo-ul „in primul rand sa nu faci rău” al profesiei medicale a fost inversat în „În primul rând, dăunează cât mai mult posibil”. Drepturilele pacienților au fost anulate, iar medicii care se pronunță împotriva acestor practici sunt urmăriți de consiliile medicale de stat și chiar de mass-media corporativă.

Ceea ce a fost cândva un sistem de medicină a devenit un sistem de crimă deliberată.

Fostul agent al CIA și analist politic Robert David Steele a fost ucis chiar ieri cu un ventilator de spital. Și, conform anunțurilor publice ale lui Alex Jones, sistemul medical a încercat să-și ucidă propriul tată, precum și un jurnalist InfoWars pe nume Rob Dew (care a fost „salvat” din spital și se recuperează acum, datorită tratamentelor eficiente). Activistul pro-libertate Scott McKay (The Patriot Street Fighter) a mai declarat public că propriul său tată a fost ucis recent de personalul medical la un spital. Acestea sunt doar câteva dintre persoanele mai proeminente ale căror rude au fost vizate de crime de către spitalele americane … există sute de mii de exemple similare în rândul persoanelor mai puțin cunoscute care și-au pierdut cei dragi din cauza operațiunilor de crimă în spital.

Nimeni nu este în siguranță în niciun spital convențional
Acum, nimeni nu este în siguranță în niciun spital. Nu se poate avea încredere în personalul medical pentru a face ceea ce trebuie sau chiar pentru a încerca să salveze vieți. Este mai rău decât simpla incompetență sau ignoranță, deoarece spitalele încearcă acum foarte clar să omoare cât mai mulți pacienți posibil refuzându-le tratamente care funcționează (ivermectină)  si fortand intervenții care ucid (ventilatoare).

Se spune că toți cei care sunt uciși de politicile spitalelor ucigașe și medicii complici au murit „de covid”. Dar aceasta este o minciună, desigur, deoarece oricine poate testa „pozitiv” pentru covid prin simpla trecere a unui eșantion printr-un instrument PCR cu până la 35 de cicluri. Din ceea ce oamenii mor cu adevărat este o combinație de crimă medicală deliberată și vaccinuri insemnsnd atacuri cu arme biologice pe baza de proteine „spike” (carlig). Șansele dvs. de supraviețuire sunt destul de mici atunci când medicul dumneavoastră încearcă să vă omoare și vaccinurile sunt încărcate cu arme bio, care sunt, de asemenea, concepute pentru a vă distruge corpul din interior.

Cu toate acestea, politicile spitalului interzic tratamentul cu ivermectină sau hidroxiclorochină, ca să nu mai vorbim de vitamina D și zinc. Astfel de politici sunt în contradicție directă cu adevărata știință despre ceea ce funcționează și este evident că aceste politici sunt conduse de profit și politică, nu de etică medicală sau compasiune pentru semeni.

Presimt un val de procese pentru neglijență medicală împotriva medicilor și spitalelor care au participat la operațiunile „fabricii de crime” din 2020 și 2021. Pentru că adevărul iese la iveală. Și adevărul este că practic întregul sistem medical controlat de Big Pharma care domină asistența medicală astăzi funcționează mai mult ca o organizație teroristă care deține arme de distrugere în masă împotriva victimelor nevinovate, toate acestea fiind plătite de un guvern complice care perpetuează plandemia. Citiți mai multe știri despre toate acestea la MedicalTyranny.com

Obțineți detalii complete în podcast-ul Situation Update de azi prin Brighteon.com:

Brighteon.com/6bb1992e-3d3f-4d3e-8ccb-af64b8897ad1