Editori ACUM: „Adrian Păunescu (1943-2010), versificator ingenios (a produs tone de texte în rimă, în zeci de volume cu nume bombastice, tipărite în tiraje umflate de propaganda comunistă), sicofant al dictatorului Nicolae Ceaușescu, agitator abil a unei întregi generații de tineri care au văzut în el de la distanță o deschidere spre libertatea de expresie, a încetat din viaţă, vineri dimineaţă, 5 noiembrie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București.  A fost senator al Partidului Socialist al Muncii 1992 – 1996, al PSD 2000 – 2004 și a candidat la președinția României în 1996. Va rămâne celebru pentru sinceritatea cu care s-a autocaracterizat ca fiind “un porc” – cu referire la etica și morala proprii, bine cunoscute de către cei care au avut ghinionul să aibă de a face direct cu el.”

I. Coja: „Măi, Clej, parca aveam unele indoieli in privința ta, ca nu esti chiar irecuperabil! Dar, din pacate, cu tine nu mai este cale de intors! Esti un suflet pierdut si imi pare tare rau ca sunt nevoit sa fac această constatare. Nici cand o sa aflu ca ai dat colțul n-o sa-mi pară atât de rău ca acum, dupa ce am citit mizerabilul tau comentariu la moartea lui Adrian Paunescu. Dumnezeu sa te ierte!”

P. Clej: „Domnule Coja, întrucât sunt mai tânăr ca dumneavoastră, statistic vorbind, am șanse mai mari „să dau colțul” după dumneavoastră. Cât îl privește pe Adrian Păunescu, a fost exact ce sunteți și dumneavoastră: o canalie de extrema stângă, transformată peste noapte într-una de extrema dreaptă.”