CD
71 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

 

 

Acum ca tot sunteti familiarizati cu Big Pharma vreau sa va prezint si urmarea pe care o are aceasta politica ahtiata dupa PROFIT si la ce ne putem astepta in urmatoarele luni

ÎNCEPUTUL MILENIULUI AL III-LEA
– de la 9/11 la „Marea Resetare”
de Pepe Escobar – frgmente

O defalcare in viteza fulger a nenorocoaselor si scandaloaselor brutalitati asupra humanitatii din cele două decenii ale mileniumului al III-lea va include cu siguranță următoarele:
• Sfârșitul istoriei cum o stim.
• Scurtul moment unipolar.
• Războiul lung al Pentagonului.
• Homeland Security.
• Patriot Act.
• Șoc și venerație.
• Tragedia/dezastrul din Irak.
• Criza financiară din 2008.
• Primăvara arabă.
• Revolutiile de culoare.
• „Conducerea din spate”.
• Imperialismul “umanitar”.
• Siria ca război proxy final.
• Farsa ISIS/Daesh.
• JCPOA.
• Maidan.
• Epoca Psyops.
• Vârsta algoritmului.
• Vârsta de 0,0001%.
De-a lungul perioadei a mers si „Războiul împotriva terorii” – decantarea efectivă a Războiului Lung – a continuat neabătută, ucigând mulțimi musulmane și mutând/dezlocand cel puțin 37 de milioane de oameni.

Războiul Rece 2.0 este în vigoare.
A început ca SUA împotriva Rusiei, s-a transformat în SUA împotriva Chinei și acum, pe deplin inscris în Strategia Națională de Securitate a SUA, și cu sprijinul bipartizan, este SUA împotriva ambelor. Coșmarul suprem Mackinder-Brzezinski este nascut deja: mult temutul „concurent egal” în Eurasia este impins spre Beltway- Drumul Matasii ca să se nască sub forma parteneriatului strategic Rusia-China.

Nimic nu e accidental.
Ca un exemplu, cumulti ani în urmă, chiar înainte de înființarea unui studiu privat – “Comportamentale Insights Team” – colaborare cu London School of Economics și Imperial College, guvernul britanic a fost foarte mult interesat de „influențarea” comportamentului maselor si rezultatul final a fost raportul MINDSPACE. https://www.bi.team/publications/mindspace
Asta a fost cam tot despre știința comportamentală care influențează elaborarea politicilor și, mai presus de toate, impunerea controlului populației neo-orwelliene.
MINDSPACE, reflecta perfect strânsa colaborare între Imperial College din Londra și RAND Corporation din Santa Monica, California.
In traducere: autorii modelelor de calculator absurd eronate, care au alimentat paranoia Planet Lockdown – Incetarea Planetara de lucru, în legătură la varf cu comitetul operational/think tank al Pentagonului.

În “MINDSPACE”, constatăm că, „abordările comportamentale întruchipează o linie de gândire care trece de la ideea unui individ autonom, ce ia decizii raționale, la un „desemnat” decident, o mare parte din comportamentul lui este automată și influențată de mediul de „alegere” facut de modelele de calcul”.
Deci, întrebarea cheie este cine decide ce este „mediul de alegere”. În forma actuală, întregul nostru mediu este condiționat de Covid-19. Să-i spunem „boala”. Și că este mai mult decât suficient pentru a înființa un frumos „leac”: Marea Resetare. https://www.weforum.org/focus/the-great-reset

Marea Resetare a fost lansată oficial la începutul lunii iunie de către Forumul Economic Mondial (WEF) – habitatul natural al oamenilor de la Davos. Baza sa conceptuală este ceva ce WEF descrie ca Platforma Strategică de Inteligență: „un sistem dinamic de inteligență contextuală care permite utilizatorilor să urmărească relațiile și interdependențele dintre probleme, sprijinind luarea deciziilor mai informate”.
Această platformă este cea care promovează complexe conexii și interpenetrarea Covid-19 și a patra Revoluție Industrială – de fapt conceptualizat înca din decembrie 2015 de WEF/ Forul Economic International ca o alegere a unui scenariu futurist.
Aceasta este menită să imprime în subconștientul colectiv – cel puțin în Occident – că doar abordarea „părților interesate” sancționată de WEF/FEI este capabilă să rezolve provocarea pandemieiCovid-19.

Marea Resetare este extrem de ambițioasă, acoperind peste 50 de domenii de cunoaștere și practică. Acesta interconectează totul, de la recomandări de redresare economică la „modele de afaceri durabile”, de la restaurarea mediului până la reproiectarea contractelor sociale.

Inima acestei matrice este – ce altceva decat o Platforma de Intelligence Strategic, care cuprinde, literalmente, totul: „dezvoltare durabilă”, „guvernanță globală”, piețe de capital, schimbări climatice, biodiversitate, drepturile omului, paritate de gen, LGBTI, rasism sistemic, comerț internațional și investiții, viitorul – instabil – al industriilor de turism și turism, alimente, poluarea aerului, identitatea digitală, blockchain, 5G, robotică, inteligență artificială (AI).
În cele din urmă, este doar un tot-in-unul. Planul A se aplică pentru a face aceste sisteme sa interacționeaze perfect: MAREA RESETARE – PRESCURTARE PENTRU O NOUĂ ORDINE MONDIALĂ, care a fost întotdeauna stralucitor evocată, dar niciodată pusă în aplicare.
Nu există nici un plan B.

Cei doi actori principali din spatele Marii Resetări sunt Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al WEF/FEI, și directorul general al FMI, Kristalina Georgieva – Bularia. Georgieva este de neclintit că „economia digitală este marele câștigător al acestei crize”. Ea crede că Marea Resetare trebuie să înceapă în 2021.

Casa de Windsor/printul Charles și ONU sunt prim-executiv co-producători.
Printre sponsorii de top se numără BP, Mastercard și Microsoft. Este de la sine înțeles că toți cei care știu cât de complex sunt luate deciziile geopolitice și geoeconomice este conștient de faptul că acești doi actori principali sunt doar fatada unui scenariu. Poti sa numești autorii „elita globalistă”. Sau, în lauda lui Tom Wolfe, Maeștrii Universului.
Schwab, previzibil, a scris mini-manifestul Marelui Reset. Iar o lună mai târziu, el l-a extins cu o conexiune, absolut cheie: „moștenirea” de Covid-19.

Toate acestea au fost pe deplin prefigurate într-o carte, co-scrisă cu Thierry Malleret, care conduce WEF’s Global Risk Network. Covid-19 este descris ca fiind „un mare resetator perturbator al sistemelor noastre globale, sociale, economice și politice”. Schwab prezintă Covid-19 nu numai ca pe o fabuloasă „oportunitate”, dar de fapt ca pe creatorul inevitabil al Resetării.
Tot ce se întâmplă se datoreste “copilului” lui Schwab: Covid-19, el „a accelerat tranziția noastră în epoca celei de-a patra Revoluții Industriale”. Dar revoluția a fost discutată pe larg la Davos inca din 2016.

Teza centrală a cărții este că ingrijorarile noastre cele mai presante ce privesc mediul – luat în considerare doar în ceea ce privește schimbările climatice – și evoluțiile tehnologice, care vor permite extinderea celei de-a patra Revoluții Industriale.
Pe scurt, WEF afirmă că globalizarea corporativă, modul hegemonic operandi din anii 1990, este mort. Acum este timpul pentru „dezvoltarea durabilă” – cu „durabilă” definit de un grup select de „părți interesate”, în mod ideal integrate într-o „comunitate de interes comun, scop și acțiune.”
Observatorii Grupului Asiatic nu vor eșua în a compara retorica WEF de comunitate de interes comun cu comunitatea chineză de interese comune, așa cum se aplică la Belt and Road Initiative (BRI), care este un proiect de comerț intercontinental de facto/de dezvoltare.

Marea Resetare presupune că toate părțile interesate – ca și în întreaga planetă – trebuie să stea in linie. În caz contrar, după cum subliniază Schwab, vom avea mai multă polarizare, naționalism, rasism, tulburări sociale și conflicte sporite.
Deci, acest lucru este – încă o dată – un „esti cu noi sau împotriva noastră” ultimatum, care ne amintește de vechea noastră lume de dinainte de 9 / 11.
Fie Marea Resetare este stabilită pașnic, cu națiuni întregi care se supun cu respect noilor linii directoare concepute de o adunătură de înțelepți ai Republicii Neo-Platonice, fie e haos.

Digital Neo-Feudalism
Reuniunea reală, față în față, de la Davos de anul viitor, a fost amânată pentru vara anului 2021. Dar Virtual Davos va continua în ianuarie, axat pe Marea Resetare.
Deja trei luni în urmă, cartea lui Schwab a sugerat că toată lumea mai mult este împotmolită în paralizia globală, cu atât mai mult este clar că lucrurile nu vor fi permise pentru a se reveni la ceea ce am considerat NORMAL.
În urmă cu cinci ani, Agenda 2030 a ONU – Nașul Marii Resetări – insista deja asupra vaccinurilor pentru toți, sub patronajul OMS și CEPI – co-fondat în 2016 de India, Norvegia și fundația Bill și Melinda Gates.

Calendarul nu ar putea fi mai convenabil pentru notoriu Eveniment 201 „pandemia exercițiu”, în octombrie anul trecut, în New York, cu Johns Hopkins Center for Health Security parteneriat cu – cine altcineva – WEF și Bill și Melinda Gates Foundation.
Nici o critică profundă a motivelor lui Gates nu este permisă de paznicii mass-media pentru că, la urma urmei, el le finanțează.
Ceea ce a fost impus ca un consens infierat este că fără un vaccin Covid-19 nu există nici o posibilitate de ceva care seamănă cu normalitatea.

Și totuși, o lucrare recentă, uimitoare publicat în “Virology Journal” – care publică, de asemenea, meditații dr. Fauci lui – demonstrează în mod inconfundabil că „clorochina este un inhibitor puternic al infecției cu coronavirus SARS și al răspândirii”. Acesta este un „medicament relativ sigur, eficient și ieftin” al cărui „efect antiviral inhibitor semnificativ atunci când celulele sensibile au fost tratate fie înainte, fie după infecție sugerează o posibilă utilizare profilactică și terapeutică.”

Chiar și cartea lui Schwab admite că Covid-19 este „una dintre cele mai puțin mortale pandemii din ultimii 2000 de ani” și consecințele sale „vor fi ușoare în comparație cu pandemiile anterioare”.
Ceea ce contează mai presus de toate este „fereastra de oportunitate” oferită de Covid-19, stimularea, printre alte probleme, extinderea a ceea ce am descris anterior ca Digital Neo-Feudalism. Nu e de mirare că instituțiile politico-economice de la OMC la UE, precum și Comisia Trilaterală investesc deja în procese de „întinerire”, pentru o concentrare și mai mare a puterii in mana lor.

Foarte puțini gânditori, cum ar fi filosoful german Hartmut Rosa, văd situația noastră actuală ca pe o ocazie rară de a decelera viața sub turbo-capitalism.
În forma actuală, ideea nu este că ne confruntăm cu un „atac al civilizației-stat” . Ideea este asertiv civilizație-state – ar fi China, Rusia, Iran – nu sunt prezentate ca hegemonice, ele sunt aduse pe cartografierea unui curs destul de diferit.
Marea Resetare, pentru toate ambițiile sale universaliste, rămâne un model insular, centrat pe vest, care beneficiază de proverbialul 1%. Grecia antică nu s-a văzut ca fiind „occidentală”. Marea Resetare este, în esență, un proiect derivat din Iluminism.

Cercetarea drumului viitor va fi cu siguranță incarcat cu imponderabile. De la FED/Federal Reserve cu banii transmisi prin cablu direct, la aplicațiilw financiare pe smartphone în SUA si China, la avansul comertului Eurasia pana la elevarea sistemului economic cot la cot cu punerea în aplicare a yuanului digital chinez.
Grupul Asiatic va acorda o atenție deosebită contrastului puternic dintre deconstrucția angro propusă a ordinii economice si industriale și proiectul BRI – care se concentrează pe un nou sistem de finanțare în afara monopolului occidental și pune accentul pe creșterea agroindustrială și dezvoltarea durabilă pe termen lung.

Marea Resetare indică perdanți, în termeni de națiuni si agregarea tuturor celor care beneficiază de producția și prelucrarea resurselor din energiei și agricultură, din Rusia, China și Canada până în Brazilia, Indonezia și alte mari zone din Africa.

În forma actuală, știm un singur lucru: stabilirea în centrul lumii a Hegemonului, a Imperiului Globalist va adopta o Mare Resetare numai în cazul în care ajută la amânarea unui declin accelerat inceput într-o dimineață fatidică 19 ani în urmă.

Sursa: https://asiatimes.com/2020/09/from-9-11-to-the-great-reset

Traducerea CD