Akritas
12 aprobate
.
.
In primul rand aici nu e vorba de persoana regelui Mihai, ci despre ceea ce reprezinta si simbolizeaza in chip subversiv !
este lupta strainilor a lupilor in blana de oaie de a nu scapa prada…..
este lupta statului ocupat de straini, sa-i apere pe acestia de noi, de poporul asuprit dupa cum bine zicea Petre Tutea,
este vorba de pericolul „pentru scopurile şi idealurile organizaţiei sataniste universale, ca la conducerea statului român să se găsească români; chiar şi pentru simplu fapt că un român, oricât de ticălos ar fi, poate la un moment dat să iasă din ascultarea lojelor şi să nu fie de acord cu distrugerea propriului său popor” dupa cum iarasi bine zicea patriotul Mugur Vasiliu…
este vorba despre acapararea statului si natiunii romane de catre straini inca din a doua jumatate a sec. 19 si transfornarea ei in colonie „americanizata”, cum bine constata marele Eminescu si cum constata orice om de buna credinta care ia in serios istoria dupa documente si dupa fapte si nu dupa propaganda si manipularea pe care o vedem in realitatea zilelor noastre ca doar nu santem orbi….
fara cultura….fara traditie…..fara familie….fara tara….fara resurse…fara de Dumnezeu….fara omenie….fara suflet…..pentru ca acestea reprezinta rezultatul cumulat al oricarui agent de influenta occidental, fie ca e „rege” sau „presedinte”, fie ca e ministru ca Maniu de exemplu agent englez platit…sau ca alti propagandisti care presteaza cu ravna seara de seara la televizor prin mijloacele de indobirocire un masa, aproape toate in mana strainilor.
cat despre persoana crestinului Mihai ca si crestin botezat ortodox, bunul Dumnezeu sa-l ierte, pentru ca are raspuns greu de dat in fata Dreptului Judecator pentru tradare in primul rand, pentru ca a inselat increderea care ia fost acordata…..ca urmare a documentelor si faptelor….nu a manipularilor si propagandei….simpla asociere cu un reprezentant al ocultei care a acaparat si in perioada „regalitatii” economia tara poporul : „după obţinerea independenţei, în 1877, şi după Marea Unire, din 1918, astfel că în perioada care a urmat, până în anul 1945, la cele 1.263 tone de aur s-au mai adăugat alte 12.564 tone de aur, reprezentând daune de război şi profiturile scoase din ţară de corporaţiile străine care, în perioada interbelică, ajunseseră să controleze peste 80% din capitalul românesc” dupa cum ne arata clar raportul dl prof Stanescu, cat mai ales dupa „integrarea” occidentala dupa 1989 : „Ajungem, astfel, la cifra de 1.610 miliarde de euro, care reprezintă valoarea avuţiei scoase din România de Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani.
Aplicăm preţul de 35 milioane de euro pentru tona de aur şi aflăm, astfel, că avuţia pe care a scos-o din România Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani este de 46.000 tone aur, pe care o putem compara cu cantităţile de aur scoase din România de către străini, până în anul 1945.
Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 3,3 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 135 ori mai mare decât a scos Imperiul Otoman în 460 de ani.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 53 ori mai mare decât a scos Imperiul Habsburgic în 240 de ani.
În ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional a scos din România o avuţie de 1.000 ori mai mare decât a scos Imperiul Rus în cele 10 invazii făcute în teritoriile româneşti pe parcursul a 166 de ani” – acesta este rezultatul „bine facut” al strainilor al ocultei iudeomasonice din occidentul „civilizat” , care ne da noua „regi” si legi, stat de „drept” si politici „corecte” !!! cine spune ca….noi santem de vina….noi ne-am vandut tara….noi nu santem bun de nimic…santem corupti hoti balcanici….acela este un antiroman, un strain de neam lup in blana de oaie !!!
Pentru ca, este adevarat, ne intrebam, de ce are mai mare trecere manipularea si propaganda decat faptele si documentele ? pai raspunsul e simplu :
dupa atita amar de ani de spalare de creier de stergere a identitatii nationale culturale spirituale pentru a fi „integrati”(dezintegrati) in babilonia occidendala, poporul transformat in populatie : tefelisti „rezistenti”, indivizi care „vor o tara ca afara” (adica o tara fara de Dumnezeu, sau mai bine zis o tara unde idolii banul si desfraul au luat locul lui Dumnezeu) poporul asuprit si umilit, haituit de pe pamantul natal….este mult mai vulnerabil la manipulare si propaganda, decat la prezentarea Adevarului, chit ca face parte din realitatea traita pe pielea noastra de toti zi de zi !!!!!!!!!!!!!