surena
0 aprobate

surena_surena@outlock.com
86.126.119.15

 

Dacă tu crezi că Pahonțu e de capul lui și nu e o simplă marionetă ești mai prost decât credeam. Oricum gestul tău (scuipatul lui Băsescu) nu a fost decât al unui prost. Ai uitat să menționezi cum ai fost imobilizat de spp-isti în doi timpi și trei mișcări și că ai făcut în pantaloni de frică. Te-au liniștit jandarmii… Ai uitat să menționezi că Băsescu a ascultat de rugămințile unei femei bolnave și disperate de gestul tembelului ei fiu. O fi având multe păcate Băsescu dar de piatră nu e văzând suferința unei mame. Măcar pentru acest gest ar fi trebuit să ai decența să… taci.
Vorbești de fiica lui Băsescu, dar tu în ce vilă stai? Ar fi cazul să nu ne mai ostenești cu aiurelile tale. Oricum după afirmațiile cu privire la luptătorii anticomuniști te-ai compromis de tot.

*

Nota redacției – Eu abia acum pricep că este vorba de o persoană care l-a scuipat pe președintele României. Mda! Regret că nu mi-am dat seama de la început. Nici n-am știut că s-a petrecut acest incident inacceptabil. Am avut o simpatie pentru persoana respectivă când am descoperit că este nepotul unui prieten de-al tatălui meu: grefierul Zglobiu. Punem punct colaborării!